Şimdi Ara

tiridine bandım şarkısını bana mı yazmışlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cezam bitti arkadaşlar. mapus hayatı zor. sizden uzak kalmak zor. günler geçmiyor. hepinizi çok özledim. demir parmaklıklar ardından sizleri görebilmek ama sizlerle konuşamamak çok üzmüştü beni. günde 2 paket bitiriyodum. o günler geri de kaldı neyseki. aranıza döndüm. içtiğim sigara lark, niyetim salih amel. uysa da söyledim, uymasa da söyledim. söyledim işte. söyledim demişken. ben size demiştim. panama adaları - küba maçı 4-0 olur diye inanmadınız bak noldu şimdi haa ? evet acı ama gerçek. sizden uzak kalınca kendimi iddaa masalarına vurdum. o maç senin, bu maç benim oynadım durdum. tuttu gerçi çoğu maç ama olsun. bu kumar illeti çok beter bi şey. aranıza döndüğüm için onu da bıraktım sayenizde. artık daha mutluyum. belki de o kadar mutlu değilim ama birazcık mutluyum. mutlu muyum acaba ? mutluyumdur inşallah. neyse mutluluk bu sonuçta. bırak dönüyosa senindir. dönmüyosa zaten hiç mutlu olmamışsındır demiş atalarımız. atalarımız derken taaaa milattan önceki atalarımızdan bahsediyorum. tabi o zaman mutluluk varmıymış. icat edilmiş mi bilemem ama bu sözü mağaralara işaretlerle yazdıklarına göre o dönem mutluluğu icat etmiş olabilirler. neyse hepinize tekrardan aribederçi. los santos - karayip korsanları maçı üst biter bu arada.

• Sonuna kadar okudum.
  • Aga yariya kadar okudum baktim boş konusuyon sonra vazgectim okumaktan hakkini helal eyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonzainin zararları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bonzai kullanmıyorum. içtiğim en genel madde genelde su ve sigara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.