bugüne kadar 5 bıçaklı gilette ve jel ile tıraş oluyordum, fakat yüzümde uzun zamandır ara ara oluşan kızarlık ve pullanmadan dolayı doktora gittiğimde, yağlı egzama diye bir hastalığımın olduğunu öğrendim. jel krem kolonya nemlendirici gibi şeyler kullanmak iyi gelmiyormuş bu egzemaya. bu yüzden bu tarz bi makine alıp, kuru tıraşı denemek istiyorum. ilk defa böyle bi makine kullanıcam ve sakalım hem sert hemde sık. bu makineler hakkında ise hiçbir fikrim yok. |
Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları (239. sayfa)

-
-
size tavsiyem egzema için öncelikle karaciğere dikkat etmeniz .cildin savunma mekanizması düşünce deri üzerindeki savunma mekanizması da bağlantılıdır bu tip egzama ve pullanmalar meydana gelir .jilet ise düşmandır çünkü zaten sorunlu olan bölgeye dalar kazar ve sorunu büyütür..size ben linkteki ürünü tavsiye edeceğim evet biraz pahalı ama paranızın hakkını vereceğini ve minimum 5 sene kullanicaginizi öngorursek jiletten daha ekonomik ..bundan daha gelişmiş Panasonic 4 bicakliya da daha sonra geçmek isteyebilirsiniz eğer ki sorunlarınıza derman olursa ki ben olacağını düşünüyorum ,,lakin başta çok masraf etmeden tras makinesini doğru deneyimleri için minimum makine bu bence ..diğer arkadaşların da tavsiyesi olur ise yazsınlar .
amazon
Panasonic ES-SL33-S503 Elektrikli Traş Makinesi Şarj Edilebilirhttps://www.amazon.com.tr/dp/B01IGUNXHM/ref=asc_df_B01IGUNXHM1643423400000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B01IGUNXHM&linkCode=asn
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 5 Mart 2022; 16:12:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Saçlarım çok az denecek kadar az yanlarda ve arkalarda var, sakalımı ise kademeli kesip saçları makine sıfırı bazen de ustura ile aldırıyordum. Artık evde traş olmak istiyorum. Deneme amaçlı çok pahalı olmayan bir powertec makine almak istiyorum. Makine için kararsızım önerilere açığım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar bende çok övülen powerteci denemek istiyorum.150-200tl arası ne önerirsiniz nereden alalım.
Sakal tıraşı için kullanılacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 6 Mart 2022; 18:23:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
saçım seyrek ve 1 numara, sıfıra vurmak istiyorum tabi ustura gibi sinek kaydı olmaz ama bu 7700 işimi görür mü sizce ya da sıfıra en yakın alan makine tavsiyesi olan var mı?
-
Powertec 1700 ile 3200 arasında kararsız kaldım, saçım kel makine sıfırı yapıp sakalı da kademeli kesmek istiyorum
tr-758 ya da tr-1058 modellerinden birini alabilirsin.
-
arkadaşa katılıyorum, madem daaha önce traş mak kullanmadınız ise süper birşey almayın, ilk 1 ay pişman olmamak elde değil mach 3 tarzı şeylerden sonra. Alıp kenara atma ihtimali %50. Hele ki sert gür sakal için özellikle çene altı kısım çok sorunlu olacaktır, ama sabrederseniz bence jilet falan hikaye, özellikle panasonic çok iyi marka.
Ben 1700 ile 3200 arasında kararsızım, size de uygun sanki bu iki model. Aynı durumdayız sanki
Philips S5050/06 - Islak Kuru Tıraş Makinesi, Mavi bu makineyi sizlerden fikir almadan sipariş etmiştim fiyatından dolayı. kullanma fırsatım olmadı daha, eğer memnun kalmaz isem dediğiniz gibi panasonic marka bir makine bakıcam. @bayguru
-
Hocam powertec 758 yada 1058'e bakabilirsiniz. İkisininde sıfırı iyidir ancak 1058 bir tık daha sıfıra yakın alır.quote:
Orijinalden alıntı: KfyOzzie
Saçlarım çok az denecek kadar az yanlarda ve arkalarda var, sakalımı ise kademeli kesip saçları makine sıfırı bazen de ustura ile aldırıyordum. Artık evde traş olmak istiyorum. Deneme amaçlı çok pahalı olmayan bir powertec makine almak istiyorum. Makine için kararsızım önerilere açığım
Kademeli sakal traşı için de uygun mudur?
1,2 ve 3mm için 3 adet tarak mevcut
-
Philips S5050/06 - Islak Kuru Tıraş Makinesi, Mavi
İlk tirasimi bugün oldum, gördüğüm artı ve eksileri
Tıraşı 5 bıçaklı fusion pro gluide ile neredeyse aynı, beğendim.
Eksi tarafı ise 30 dakika kullanım sunması, bunun yanında ise şarj olma süresinin 8 saat olması. Şimdilik gördüklerim bunlar.
Arkdaşlar merhaba, kayınpeder için makine bakıyorum ama anlamıyorum fazla. 3-4 günde bir traş olacak birisine ne önerirsiniz. Bütçe 150-300 civarı
-
Merhabalar. 9-10 yıldır kendim saç tıraşı oluyorum. İlk yıllar Remington marka ürün kullanıyordum fakat yedek parça sorunu sebebiyle sizlerin de tavsiyeleriyle, daha uzun ömürlü olması açısından Moser 1400-0050 modeline geçiş yaptım. Saç tıraşı için harika diyebilirim.
Fakat benim sizlerden farklı bir ricam olacak. Bir arkadaşım nişanlısına; saç, sakal, ense tıraşı gibi ihtiyaçlarını karşılaması amacıyla çokta uçuk fiyat olmayacak kablolu/kablosuz bir ürün bakıyor. Bu konuda tavsiyeleriniz olursa çok memnun olurum. Bilir kişilerden gelecek tavsiyeleri varsa +/- leri ile beraber bekliyoruz, şimdiden çok teşekkürler.
-
Selamlar arkadaşlar günlük tıraş için 10 yıldır Braun Series 3 kullanıyorum artık değiştirme zamanı geldi. Braun Series 5 ya da Panasonic ES-SL33 arasında kararsız kaldım. Her türlü olumlu-olumsuz yorum çok makbule geçer.
Powetecler gerçek anlamda sıfır yapmıyor çok çok az kalıyor, ben üstünden jiletle geçiyorum sıfır istersem.
-
Söylediğiniz modelleri bilmiyorum ama birbirinin muadl fiyatlarındaki makinelerde ben olsam panasonic alırım motor hızı ve dayanıklılık nedeni ile, dezavantaj olarak braun çok yaygın yedekparça sorun olmaz ama panasonic sıkıntı olabilir. Ben 2007de bir braun bir panasonic makine aldım (braun 360 complete diğeri psonicin nispeten alt modeliydi ) panasonici daha çok kullanmama rağmen eleği delinmedi ama braun çok hızlı deliniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X