Şimdi Ara

Tıpta yatay geçiş-lysm 15.000 geçebilir miyim sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yatay geçiş yapmak istiyorum lysm 15.000 sizce 70-80 arası bi ortalamayla geçebilir miyim?ve hangi üniler lysye çok bakıp beni kabul ederler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• girdiğin sene mı 15 bın? üniversiteler hazıran temmuz gibi yatay geçiş kontenjanını ve koşullarını açıklıyo internet sitelerine vs bakıp takıp etmen lazım
  • Konuyla alakasız ama lys netlerini yazabilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

Konuyla alakasız ama lys netlerini yazabilir misin?

Piahajxkdksnx

• quote:

Bitmeyen soru

• quote:

Orijinalden alıntı: bedirhan54

Yatay geçiş yapmak istiyorum lysm 15.000 sizce 70-80 arası bi ortalamayla geçebilir miyim?ve hangi üniler lysye çok bakıp beni kabul ederler..

Merkezi yatay geçiş yapmayı mı düşunuyorsun? Yani eğer öyleyse ortalamayla bir alakası yok olayin direkt yerleştirme puaninla yapıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: hayykko

girdiğin sene mı 15 bın? üniversiteler hazıran temmuz gibi yatay geçiş kontenjanını ve koşullarını açıklıyo internet sitelerine vs bakıp takıp etmen lazım

Evet girdiğim sene 15.000 maalesef toplar yükseldiği için özel topa yerleştim şimdimde ort 70-80 arası bişey lys m yüksek olduğu için geçebilir miyim onu deniycem nereler başvurmalıyım sizce olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: sariikaktus

quote:

Orijinalden alıntı: bedirhan54

Yatay geçiş yapmak istiyorum lysm 15.000 sizce 70-80 arası bi ortalamayla geçebilir miyim?ve hangi üniler lysye çok bakıp beni kabul ederler..

Merkezi yatay geçiş yapmayı mı düşunuyorsun? Yani eğer öyleyse ortalamayla bir alakası yok olayin direkt yerleştirme puaninla yapıyorsun

Merkeziyle değil 0,5 1 puanla kaçırdığım devlet tıplara not ortalamamla başvuru yapmak istiyorum

• quote:

Tam olarak hatırlamıyorum ama ygsm 18 bindi
    Lysm de mat 3 y
    Geo 3y 1 b
    Fizik berbattı çok zordu yarı netim vardı galiba
    Kimya 20 net
    Biyoloji 21 net
    Kısacası beni lys fen batırdı özellikle fizik fizikten ben hiç boş bırakmadım nerdeyse çok zor olunca hepsini boş mu bırakcam diye düşündüm bi de yorum soruları çok olunca salladım diyebilirim ama fizikten boş bıraksaydım eğer sallıycağıma şimdi 10.000 de olurdum büyük ihtimalle
    Ama her sene derslere göre zorluk kolaylık değişiyo bunu çokta baz almayın derim ben
    Kolay gelsin başarılar...

• sonuc ne

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.