Şimdi Ara

Tipsiz insanların yaşadığı sorunlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
24
Favori
19.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam işte tipsiz olmanın getirielri bunlar bende aynı şekil mezunuyetime bile katılmadım lisede fotograf çekilmiyorum ne olcak halimiz böle şansımıza küsup pc basında devammı edıcez başka yolu yok gibi
  • Cja kullanıcısına yanıt
    hocam içim içimi kemiriyor fotolardan kaçıyorum hele selfie dediklerinde o alandan uzaklaşıyorum selfiee adetta işkence benim için 20 yaşındayım ve bir kızla konuşmuşluğum yok yani ileri derecede yani yapacak birşey bulamıyorum artık pc de sıktı beni arkadaşın biri şenliğe gidelim diye tutturdu gittim herkes mutlu kızlarla takılıyor gülüyorlar ben 5 dk sonra alanı terk ettim psikolojik olarak çöktüm artık bir kenara çekildim ölümümü bekliyorum günde 2 paket sigara içe içe sıkıntıdan ciğerlerde soldu okul desen tüm notlarım ff düşünüyorum nasıl kurtulabilirim bu durumdan ddiye bi çıkar yol yok hocam katlanacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firediknitze -- 14 Mayıs 2015; 3:27:45 >
  • bu arada kıyafet almaya gittiğimde denemek bile istemiyorum direk alıp çıkıyorum
  • merhamet62 kullanıcısına yanıt
    kızlar tarafından arkadaş olarakda görülmüyorsunki tipszi olunca kızda çok çirkinse anca belki yoksa yanında dolanmanda bile raahtsız olurlar
  • Yaw ne tipmiş arkadaş sanirsin tiple para kazaniliyor. Dur bu dogru olmadi... Tip geçicidir. Yok buda degil..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThisisRevolution

-Yoldan gelip geçenin Allah sabır versin kardeşim deyip geçmesi.
    -Aynaya bakıldığında hissedilen şey(sadece tipsizler hissedebilir)
    -Yakışıklı arkadaşınız varsa yol tarifi vs. ona sorulur ve size göz ucuyla bile bakılmaz(tecrübeyle sabit)
    -Tipsiz olduğunuz için küçük çocuklar çirkin abi diye seslenebilir.
    -Çekilmiş olduğunuz fotoğraf yoktur
    -Arkadaşlarınız gel fotoğraf çekilelim demez
    -Sosyal medyada facebook, whatsapp vs. profiline kendi resmini koyamaz
    -Tipsiz olduğunuz için bazı yakışıklı ve güzel insanlar size acırlar ve iyi davranırlar
    -Boşver kanka yaa sen böyle iyisin
    -Amaan nolcak kanka sana kız mı yok

Edit:
    -Hocalar genelde fikirlerinize önem vermez hatta sen bizim sınıfta mıydın yaa xddd derler (ciddiyim)
    -Hiç kimse konuşmak için can atmaz
    -Yalnız takılırsanız asosyal gözüyle bakılır (yakışıklıysa cool vay anasını be)
    -2 arkadaşın yanında dururken genelde sohbet dışında kalırsınız hatta bırakıp giderler bazen siz yokmuş gibi(ne acı be :( ]
    -Arkadaşınız varsa genelde satar
    -Bugün saçımı nasıl yapsam derdi yoktur. Hiçbir saç yakışmaz çünkü.
    -Genelde müzik, oyun, kitap bağımlısıyızdır.

aglattın be kardeş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cja

Güzel özetlemişsin gerçekten nedne böle oluyor biz nedne hayata 1-0 yenik başladık çok kötü bişey kendime küstüm artık evdne bile çıkmıyorum fazla

Aklıma gelmeyen daha tonlarca şey var. Çirkin insanlar gerçekten çocuk yapmamalı.
    Dışarı çık. Ben de bayadır(3 yıldır :D) çıkmıyordum. Arkadaşım dini bir mekana gidiyormuş, ateistti tekrar dönmüş dine. Onun mekanına gitmeye başladım çok güzel huzurlu, güzel sohbetlerin olduğu mekan. Çay, kahve, kurabiye çok güzel ortam var. Yeniden neşelendim o arkadaşla. 20:30 da başlıyor sohbet filan. Biz o zamana kadar dışarda puro filan içiyoruz, nete gidiyoruz, ahaha hatta bugün para yoktu fırıncı bize bedava pide verdi :DDdDDd. Hatta bu yıl sınıfta kalıyorum inan ne üzülme var ne başka birşey. Bu arkadaşımla aynı sınıfta olacağım. Hissizleştim resmen ne gülüyorum doğru düzgün ne de üzülüyorum. Neyse bir arkadaş bul böyle ortamlara katıl filan. Bu yaz da bisiklet süreceğiz beraber.

ÇİRKİN İNSANLAR ÇOCUK YAPMAMALI!

İlk yorumundaki çoğu şeye şahit olmuş birisiyim, bazısını ben yaşadım bazısını başkalarının yaşadığını gördüm. Çirkinler çocuk yapmasın demişsin asıl bu hiçlik duygularını yaşatanlar çocuk yapmasın. Karaktersiz insanlar oldukça türedi bu zamanda. Sadece "BEN" diyenler,karşıdaki insanı düşünmeden eleştirenler ... Bi de sözde arkadaşsınızdır onlardan uzak durmak lazım

Gerçek dost senin incinmene izin vermez seni olduğun gibi kabul eder , bulunması zordur ama hayat kurtarırlar

• quote:

-Yoldan gelip geçenin Allah sabır versin kardeşim deyip geçmesi.
    -Aynaya bakıldığında hissedilen şey(sadece tipsizler hissedebilir)
    -Yakışıklı arkadaşınız varsa yol tarifi vs. ona sorulur ve size göz ucuyla bile bakılmaz(tecrübeyle sabit)
    -Tipsiz olduğunuz için küçük çocuklar çirkin abi diye seslenebilir.
    -Çekilmiş olduğunuz fotoğraf yoktur
    -Arkadaşlarınız gel fotoğraf çekilelim demez
    -Sosyal medyada facebook, whatsapp vs. profiline kendi resmini koyamaz
    -Tipsiz olduğunuz için bazı yakışıklı ve güzel insanlar size acırlar ve iyi davranırlar
    -Boşver kanka yaa sen böyle iyisin
    -Amaan nolcak kanka sana kız mı yok

Edit:
    -Hocalar genelde fikirlerinize önem vermez hatta sen bizim sınıfta mıydın yaa xddd derler (ciddiyim)
    -Hiç kimse konuşmak için can atmaz
    -Yalnız takılırsanız asosyal gözüyle bakılır (yakışıklıysa cool vay anasını be)
    -2 arkadaşın yanında dururken genelde sohbet dışında kalırsınız hatta bırakıp giderler bazen siz yokmuş gibi(ne acı be :( ]
    -Arkadaşınız varsa genelde satar
    -Bugün saçımı nasıl yapsam derdi yoktur. Hiçbir saç yakışmaz çünkü.
    -Genelde müzik, oyun, kitap bağımlısıyızdır.

mesele insan gibi düşünen bi varlık neden bu kadar acımasız olmak zorunda dünya neden bu kadar acımasız
    hiç bi dediğine ya hiç öyle olurmu diyerek yaklaşmıyorum çünkü insanın ne bok olduğunu biliyorum

• Tanrı yardımcınız olsun ya ne çekilmez çileniz varmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Adittorie

Tanrı yardımcınız olsun ya ne çekilmez çileniz varmış

sende sanki benim kadar tiplisinde millete laf soyluyorsun

bu forumdaki en tipli insan benim, acik ve net

• Kızları bilmemde erkekte tipten cok karizma durus agirlik vs onemli beyler erkek adamin yuzu guzel olmaz one oyle beybi feys sert olur burnu buyuk olur bide sert tipliysen kibar olma kabada olma tamamdir gerisi konusmaya meslege ve cevrene bagli.
    kizlarda lutfen kibar olun lan veya kufur ettiginizde igrenc oluyo tatli fln degil

• Özgüven sorunu yaşarlar.
  • kardeşlerim tipsiz olabilirsiniz ama bu tipinizi örtecek daha iyi şeyler yok mu ? Tabiki var . İlk olarak çok zengin olup her istediğinizi elde edersiniz ama içinizde yine bir kurt oluşur. Çünkü evlendiğiniz eşiniz ve ya dostlarınız sizi para için seviyordur. O zaman sizde spora başlayın. Gerçekten 2 3 yıl sonra öyle bir vücut yaparsınız ki tipiniz vücudunuzun çok çok arkasında kalır ve ya çok iyi bir tarz yaratın . Ya bu kadar isyan ediyorsunuz hiçbirinizin fotosu yokmu ne kadar tipsiz olabilirsiniz abi yoksa siz mi abartıyosunuz ?
  • Mesela ben aynaya hep uzaktan bakarim kendime,mesela guzel bir kiz gorunce hayatta bakmaz derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KunAguero97

Bu neyin kafası ya

Noldu karde$(xd)? Bu cümleyi söyleyeceğün birşey yazmadım.

• quote:

3 numara kestiriyorum zaten şimdi şekilli bişeyler yapsam lan mala bak dicekelr bende 3 numara yapıp haddimi bileyim bari diyorum

Milleti niye takiyosun bu kadar onu anlamadim istedigin gibi yasa kisitlama kendini

• Boşuna destroyer olmadık.

• fatality yaptın resmen :D bu dediklerinden hepsi var bende

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kızlar tarafından arkadaş olarakda görülmüyorsunki tipszi olunca kızda çok çirkinse anca belki yoksa yanında dolanmanda bile raahtsız olurlar

Hocam benim eski halimi bi görsen ah bi görsen ama kızlar beni her zaman çok severdi oturması ni kalkmasını konuşmasını bileceksin boş adam değil diyecekler o zaman sorun kalmıyor kanka olarak görüsuyorlar kızar tipe bakar ama inanin manken gibi çocuğu ret edip dırzonun teki ile de beraber olabiliyorlar kızlara yaklaşmasıni beklentilerini hızlı analiz etmesini bilmelisin kızın babası mesela yok mu ya da uzakta mı kızı sahiplenmiş ol, ne bilim hasta mı nasıl sor, ailesini sor, yolda yürürken yanında arabaların olduğu tarafa kendini kızı sol ya da sağ a al mesela hele ki babası ay da yılda bi geldiğinde hareketlerini görüp aynen davran gibi gibi kızlar bi sanat işi elbetde çok Prof olmaya gerek yok ama az çok Prof olunca is bazen kolay oluyor ben 2 yolda epey yol aldım

• Tipsizlik değil de bir adet sakal ve kilom olaydı iyiydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.