Şimdi Ara

Tıpkı Eroin Gibi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bethrezen

Bu arada yanlis anlasilma olmasin Root Beer denilen icecek bira degil, meyan koku icecegidir ve alkolsuzdur.

Olsun onu da içeriz alkollüsünü de, konu içmekten açıldı :)

Sende de demlik varsa Brezilya'dan atla gel :)
  • Ortada, Polatlı'da da buluşabiliriz sayın webbie, Frigya başkenti Gordiyon (Yassıhöyük)'ü gezmiş gibi yapıp, Kültürel bir faaliyetmiş gibi de gösterebiliriz forum ahalisine

Sayın Bethrezen, kök birası kutusu çok tanıdık geliyor, ama içmedim hiç. Hem şekerli, hem meyan kökü hem bira, değişik bir şey herhalde
  • Urunun adi Root Beer ama bira ile bir alakasi yok. Alkollusu olsa dukkan sizin ama su ana kadar alkollu root beer gormedim.

Oldukca lezzetli bir icecektir, imkaniniz varsa tavsiye ederim. Bu icecegin ozelligi ilk icen kimse tadini begenmiyor ama zamanla gene denemek istiyorsunuz ve baska bir icecek icmez oluyorsunuz. Ben ilk ictigimde demedigim laf kalmamisti ama 2 ay sonra hergun icer olmustum

Su ana kadar sadece ABD'de gordum root beer'i. diger ulkelerde varmidir bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethrezen -- 16 Nisan 2010; 19:19:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Ortada, Polatlı'da da buluşabiliriz sayın webbie, Frigya başkenti Gordiyon (Yassıhöyük)'ü gezmiş gibi yapıp, Kültürel bir faaliyetmiş gibi de gösterebiliriz forum ahalisine

Sayın Bethrezen, kök birası kutusu çok tanıdık geliyor, ama içmedim hiç. Hem şekerli, hem meyan kökü hem bira, değişik bir şey herhalde

O zaman, demlenmeye başlamadan önce Gordiyon'un fotoğraflarını çekelim de, millet "Eeee, hani belge?" diye sorarsa, ezilmiş bira kutularını göstermek zorunda kalmayalım.

• Kaç tane arkadaşımda bağımlılık yapmış durumda sürekli içiyolar.Her gün yemeğin yanında onlar gibi cola içmek yerine ayran içmeyi tercih ederim. Allahtan cola alışkanlığım yok . Evede sokmuyolar zaten . Forever Ayran
  • Bence bizim yemek kültürümüzün en büyük problemlerinen birisi içecektir arkadaşlar. Yani hep düşünmüşümdür. Kola zaten sıkıntıalrı belli içecek ama yerine ne içilebilir. Yemeklerin yanında mesela ayran var ama o da her yemeğin yanında olmaz ve insanın uykusunu getirir. Yada şalgam suyu vardır mesela ama o da her kültürde bilinmez. Yani yemeklerin yanında şarap içecek halimiz de yok. Belki güzel olabilir ama Türkiye genelini düşünürsek mutfak kültürümüze uymuyor. İçeceklerle ilgili bence ciddi bir sorunumuz var. O şöyle bu böyle peki ne içilecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethrezen

Urunun adi Root Beer ama bira ile bir alakasi yok. Alkollusu olsa dukkan sizin ama su ana kadar alkollu root beer gormedim.

Oldukca lezzetli bir icecektir, imkaniniz varsa tavsiye ederim. Bu icecegin ozelligi ilk icen kimse tadini begenmiyor ama zamanla gene denemek istiyorsunuz ve baska bir icecek icmez oluyorsunuz. Ben ilk ictigimde demedigim laf kalmamisti ama 2 ay sonra hergun icer olmustum

Su ana kadar sadece ABD'de gordum root beer'i. diger ulkelerde varmidir bilemiyorum.

Denedim bende bira sanmıştım o kadar çok soda çeşidi vardı ki büyük marketlerde ulan demiştim Bira aromalı soda bile yapıyorlar adamlara bak demiştim sonra aldım tabi ilktte çok sarmadı ama sonra ara sıra takılıyordum :) Fıstık ezmesinin yanında güzeldi Hele Fıstık ezmesinin markası KİP ise :D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.