Şimdi Ara

Tipiniz yoksa özgüven hiç bı işe yaramıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lise döneminde çok sevgilim oldu , çoğu kızla herşeyi yaşadım. Üniversiteye geceli 2 yıl olucak hiç istisnasız 1.000 civarı kıza yazdım 500 tanesi reddetti 500uylede öyle 1-2 gün flört oldu sonra hep reddedildim niye çünkü çirkinim. 2 yıl o kadar kızla konuştum ama devamlı red yiyorum özgüvenin tek faydası ya anında reddediyolar yada 1 hafta sonra mutlaka red ayrılma muhabetin bitmesi oluyor. Tipsizseniz cidden ozguvende işe yaramıyor max 1-2 hafta sonra yine aldığınız cevap hayır oluyor yada muhabet bitiyor. Ağzının laf yapması özgüvenli olmanız tipiniz yoksa sadece biraz daha zaman kazandırıyor ama sonuç yine 0. Bilmiyorum belkide ben beceremiyorum kızlarla konuşuyorum hatta flört etme noktasına getiriyorum her zaman ama sonu hep hüsran oluyor. Ya anında red yiyorum yada 1-2 hafta konuşup muhabeti bitiriyolar gerçekten anlamıyorum yüzsüz olduğum için pek takilmiyorum ama bir insanın bu kadar özgüvenli olup bu kadar kızla konuşup adam gibi sevgili bulamaması çok garip. Bazen diyorum cirkinsen bu kadar kızla nasıl konuşuyorsun , ağzım laf yapıyor ondan sanırım ama işte tek başına bu bı işe yaramıyor sadece Zaman kazanmış oluyorum ve sonu yine hüsran.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cilgintaksici -- 7 Mart 2018; 21:39:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özgüvenin yoksa zaten tipin olduğuna inandıramazsın kendini.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben 2 senede kampüste toplam 1000 kız görmedim adam 1000 kıza yazmış.

İşte sonra Türk kızları neden egolu? Bu konu sahibi gibi yapan 20-30 kişi olsa zaten kızların tüm ego ihtiyaçlarını bu biraderler karşılıyor.

• Cool Storm kullanıcısına yanıt
    Kardeşim tinder Instagram diye bişey duymadın sanirim ayrıca bulunduğum şehirde ozellerde dahil 6-7 üniversite var tek okuduğum okul ve bölümdeki insanlarla konuşmuyorum

• aynen öyle kardeşim özgüveni toparlarsın bir şeyler olur bir aynaya baktın mı özgüven tekrar zeminler de

• 1000 tane kıza yazmışsın bir de güzel ilişki bekliyorsun. Ne çıkarsa bahtıma mantığıyla olmaz. Hayatımda böyle sapıklık, ergenlik görmedim umarım şakadır veya trollüyorsundur.

Ayrıca özgüveni de yanlış anlamışsın İnstagramdan kızlara yürüyüp rahatsızlık verdiğinde özgüvenli olmuyorsun. Yani hem çirkin hem ezik olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D8BE708E -- 7 Mart 2018; 21:49:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koyver gitsin sevisende ölüyor sevismeyende.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bile 1000 kızla konuşmadım.Teşbih'te kusur olmaz ama mübalağa'da olur bence.

• 1000?

• 1000 kıza yazma challenge

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bütün saçma sapan konular neden şu foruma 2-3 gün önce kayıt olanlardan çıkıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cakiyyyy

Ya bütün saçma sapan konular neden şu foruma 2-3 gün önce kayıt olanlardan çıkıyor ?

Kaliteli troll kalmadı artık.

• Biri Gerçekten KALİTELİ troll mü dedi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.