Şimdi Ara

tipiniz (ss) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
816
Cevap
37
Favori
58.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  tipiniz (ss)
  • bulunsun
  • yazın köğde çekildim
     tipiniz (ss)
  • uzun zamandir koyucam koyamadim

uzun iken

tipiniz (ss)

kestirdikten sonra

tipiniz (ss)

2 resimde eski 2 yillik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 1 Mayıs 2012; 15:12:49 >

•  tipiniz (ss)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 2 Mayıs 2012; 18:37:27 >
  •  tipiniz (ss)
  •  tipiniz (ss)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekilord

tipiniz (ss)

tipiniz (ss)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr._Frodo

tipiniz (ss)

bu fotoda mustafa ceceliyi andırıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKLq

tipiniz (ss)
     tipiniz (ss)

alttaki fotoda jacoba benzemişsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

quote:

Gizlilik gerekçesiyle üç gün sonra sileceğim

tipiniz (ss)

Nickinizin sizin için önemi veya anlamı nedir?Eğer söylemek isterseniz tabi.

Denizi çok severim,memleketim denizlerinin hepside dalış yapmışlığım vardır.Doğu Karadeniz'den Doğu Akdeniz'e,Ege Adalarına(Yunan Adaları dahil)hatta ve hatta Akdeniz'in çoğu yerinde dalış yapmışlığım vardır Cebelitarık,Güney Akdeniz gibi..Deniz benim için çok farklı bir anlam ifade etmekte,hatta ve hatta insanların bir deniz memelisi olduğuna inanıyorum.Bazı insanlarda özellikle iç güdüsel olarak suya daha fazla yakınlık vardır.Kendimi hiçbir zaman denizden uzak düşünemedim..Anlayacağın kendimi suya çok yakın hissediyorum.Canımı sualtında teslim etmek seviyesine varan bir sevgim var denize karşı.Deniz benim için dert arkadaşım,akşamları rüzgar almayan bir koyda yalnız başıma eşliğinde sabaha kadar demlendiğim,onun yanında kendimi rahat ve huzurluğu hissettiğim zamanlar çoktur.Derin Mavi(Deep Blue)ise dalış yapanların az çok bildiği bir meseledir.Belli bir derinlikten sonra(>15m)ışık hüzmesi yavaş yavaş yok olur ve çok çok derinlere kadar su altında loş fakat her şeyi net görebildiğin bir mavi renk hüzmesi oluşur.Bahsi geçen derinlikte sonra herşeyin rengi mavi ve tonlarında görünür.Derin bir sessizlik eşliğinde,sanki karada duyduğun sesler gibi şeyler duyarsın.Sesten ziyade su altında hareket eden her şeyin yarattığı su dalgasının sesidir bu.İri balıklara rastlarsan biraz yakınından dahi geçse kuyruk seslerini duyarsın.O an içini karada hiçbir şekilde hiçbir yerde elde edemeyeceğin bir huzur kaplar.O huzurun adı benim için Derin Mavi'dir..

• quote:

Orijinalden alıntı: ThisİsSparta

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

quote:

Gizlilik gerekçesiyle üç gün sonra sileceğim

tipiniz (ss)

Nickinizin sizin için önemi veya anlamı nedir?Eğer söylemek isterseniz tabi.

Denizi çok severim,memleketim denizlerinin hepside dalış yapmışlığım vardır.Doğu Karadeniz'den Doğu Akdeniz'e,Ege Adalarına(Yunan Adaları dahil)hatta ve hatta Akdeniz'in çoğu yerinde dalış yapmışlığım vardır Cebelitarık,Güney Akdeniz gibi..Deniz benim için çok farklı bir anlam ifade etmekte,hatta ve hatta insanların bir deniz memelisi olduğuna inanıyorum.Bazı insanlarda özellikle iç güdüsel olarak suya daha fazla yakınlık vardır.Kendimi hiçbir zaman denizden uzak düşünemedim..Anlayacağın kendimi suya çok yakın hissediyorum.Canımı sualtında teslim etmek seviyesine varan bir sevgim var denize karşı.Deniz benim için dert arkadaşım,akşamları rüzgar almayan bir koyda yalnız başıma eşliğinde sabaha kadar demlendiğim,onun yanında kendimi rahat ve huzurluğu hissettiğim zamanlar çoktur.Derin Mavi(Deep Blue)ise dalış yapanların az çok bildiği bir meseledir.Belli bir derinlikten sonra(>15m)ışık hüzmesi yavaş yavaş yok olur ve çok çok derinlere kadar su altında loş fakat her şeyi net görebildiğin bir mavi renk hüzmesi oluşur.Bahsi geçen derinlikte sonra herşeyin rengi mavi ve tonlarında görünür.Derin bir sessizlik eşliğinde,sanki karada duyduğun sesler gibi şeyler duyarsın.Sesten ziyade su altında hareket eden her şeyin yarattığı su dalgasının sesidir bu.İri balıklara rastlarsan biraz yakınından dahi geçse kuyruk seslerini duyarsın.O an içini karada hiçbir şekilde hiçbir yerde elde edemeyeceğin bir huzur kaplar.O huzurun adı benim için Derin Mavi'dir..

3.gunu gorememis :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cowley -- 15 Mayıs 2012; 15:06:14 >

•  tipiniz (ss)

tipiniz (ss)

tipiniz (ss)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğberk.

tipiniz (ss)

tipiniz (ss)

tipiniz (ss)

Soldakinin ağız ne öyle

• quote:

tipiniz (ss)

tipiniz (ss)

tipiniz (ss)

• quote:

Orijinalden alıntı: what does it mean

quote:

tipiniz (ss)

tipiniz (ss)

tipiniz (ss)

Soldakinin ağız ne öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: RippedHeart

forumda bu kadar yakısıklı erkek olduğunu bilmiyordum cidden. allahım insan hangisine aşık olacağını şaşırıyo

Yav şu çocuğa vurun öldürün bir şey yapın, kız olduğunu zannettiğimizi sanmasın.
  • mesajın bulunsun
  • quote:

tipiniz (ss)

tipiniz (ss)

tipiniz (ss)

soldaki allaha dava açsa kazanır

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.