Şimdi Ara

Tipimizi biz mi seçiyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayır. Öyleyse yaratıcı var! Ayrıca maymundan geldiysek niye farklı yüz tiplerine sahibiz? Maymunların hepsi aynı ifade

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnançlı bir insanım.

Ailem ve toplumun etkisiyle inançlı başladım hayata.

Ortaokul yıllarında sorgulamaya başladım.

Lise yıllarımda birçok araştırmalarda bulundum. İnternet yoktu o zaman, kütüphaneler ve elimize ne geçerse oralardan araştırıyordum.

Üniversitede imkanlar gelişti ve internet geldi. Daha fazla kaynaktan bilgiler ve fikirler derlemeye başladım.

Adnan hoca belgeselleri lise yıllarıma tekabül ediyordu. Onları bile değerlendirdim.

Evrimcileri de dinledim, dincileri de.

Hem ateistleri hem de inananları tarafsız şekilde dinledim, okudum, kendimce akıl süzgecimden geçirdim ve müslüman olarak kaldım.

Bugün gayet de müslüman bir insanım. Ateistlerin zannettiği renkte bir müslüman değilim.

Baya müslümanım.

* * *

Ama kardeşim, eğer ateist olsaydım, şu açtığın başlığa kötümle gülerdim yemin ederim.

Düşün yani...
  • ZULÜM DOGRU AGA BU ARADA HELAL

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maymunların hepsi aynıdan sonrasını okumadım.

• İnançlı bir insanım.

Ailem ve toplumun etkisiyle inançlı başladım hayata.

Ortaokul yıllarında sorgulamaya başladım.

Lise yıllarımda birçok araştırmalarda bulundum. İnternet yoktu o zaman, kütüphaneler ve elimize ne geçerse oralardan araştırıyordum.

Üniversitede imkanlar gelişti ve internet geldi. Daha fazla kaynaktan bilgiler ve fikirler derlemeye başladım.

Adnan hoca belgeselleri lise yıllarıma tekabül ediyordu. Onları bile değerlendirdim.

Evrimcileri de dinledim, dincileri de.

Hem ateistleri hem de inananları tarafsız şekilde dinledim, okudum, kendimce akıl süzgecimden geçirdim ve müslüman olarak kaldım.

Bugün gayet de müslüman bir insanım. Ateistlerin zannettiği renkte bir müslüman değilim.

Baya müslümanım.

* * *

Ama kardeşim, eğer ateist olsaydım, şu açtığın başlığa kötümle gülerdim yemin ederim.

Düşün yani...

• Anti semitik olduğumdan yahudi darwin'ide pek sevmem yanlışlarıda vardı aksi ispatlanan.
    fakat insanların evrim geçirdiği ve proto insanın şimdiki insanlara gram benzemediği bir gerçek kabul et veya etme istediğin kadar çöl masallarına inan.

Çamurdan yapıldıysan neden çamura benzemiyorsun birader diyebilirim senin bu sokuk başlığına karşı?

P.S:müslümler için evrim teorisi özeti: İnsanlar maymundan gelmedi maymunların atası ile insanların atası ortak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 1 Kasım 2019; 13:7:42 >
  • Çamurdan yapıldık ve ol dendi. Evrimleşmedik.

• Mantarın Başı kullanıcısına yanıt
    yarın yağmur yağıcak çık dışarı çamura bak benziyormusun diye?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi biz nasıl araba alacaz ya
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evrimleşmedik diyorum anlaşılmadık ne var?

• Japonlar maymundan gelmiş kanka hepsinde aynı ifade.
  • BearGyrlls kullanıcısına yanıt
    zaten o son cümle knk sonrası yok
  • Asus gl702 kullanıcısına yanıt
    Bak konuyu açarken bunu da düşündüm ama aynı değiller. İnsanlar birbirini tanıyor ve karıştırmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mantarın Başı

Çamurdan yapıldık ve ol dendi. Evrimleşmedik.
    Evrim ilk canlı hücrenin çamurda var olduğunu iddia eder.
  • Bu tipi ben seçmedim yalvarırım yardım edin itim ben it ühüü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.