Şimdi Ara

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
8
Favori
11.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tip kötü vücut çok iyi genel olarak iyisin gardaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 28 Mart 2014; 23:40:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanka tip yok üzgünüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cago135

kanka tip yok üzgünüm

Sağlık olsun :) aslında konuyu daha çok vücut gelişim takip diye acıcaktm ancak fotograflardan kafayı kesmek zor geldi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence çöp çok abartmışsın hocam tadında bıraksan mükemmel olurdu abartılar güzel durmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MooNSpeLL_

Arkadaşlar 2 yıl önce tipim ve vücudum nasıl diye konu açmıştım .d üstsüz foto koymuştum ancak konu silinmişti.. spor salonunda vs.. çekilmiş fotolarım vardı .d buda 2. Tipim ve vücudum nasıl konum olsun silinirsede yapıcak bişey yok bugun fotoğraf çekindim okadar buraya eklemezsem olmaz .d

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ?

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ?

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ?

Yeni fotoğraflar geldi arkadaşlar :

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ?

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ?

Bak bende de aynı sorun var alttaki 2'li çıkmıyor adam gibi en iyi ihtimal düz oluyor. Ne yaparız onu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Bence çöp çok abartmışsın hocam tadında bıraksan mükemmel olurdu abartılar güzel durmuyor

Bırakıp ufalmayı göze alamazdım mecburen devam ettirdim ki artık tamamen ağırdan almaya başlıyorum olayıancak şöylede bişey var formu korumak diye bişey pek mumkun olmadı bende beceremedım... hacim almaya malesef devam ediyorum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: selonya

quote:

Arkadaşlar 2 yıl önce tipim ve vücudum nasıl diye konu açmıştım .d üstsüz foto koymuştum ancak konu silinmişti.. spor salonunda vs.. çekilmiş fotolarım vardı .d buda 2. Tipim ve vücudum nasıl konum olsun silinirsede yapıcak bişey yok bugun fotoğraf çekindim okadar buraya eklemezsem olmaz .d

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ?

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ?

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ?

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ?

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ?

Bak bende de aynı sorun var alttaki 2'li çıkmıyor adam gibi en iyi ihtimal düz oluyor. Ne yaparız onu ?

Alttaki ikili vücut yapısıyla alakalı sanırım yani bence öyle irileştikçe yok oldu benimde farkettiysenız 2 ay once daha belirgindiler şimdi düze bagladı halbuki hergün çalıştırdığım bir bölge..

• Şu kaslı vücut takıntısı nedir millette anlamadım gitti arkadaş... Düz ve fit bir görünüm gibisi var mı ? Ne gereği varda o kadar ağırlığın altına yatıp deli gibi şişirmeye çalışıyorsunuz kendinizi ? Başta giydiğin t-shirtler , hırkalar üzerine düzgün oturmaz. En güzeli kardiyo + düşük ağırlıkla çalışmaktır.

Konuyu açan arkadaş üzerine alınmasın ben genel olarak konuşuyorum o kendi yolunda yapacağını yapmış.Emeğe saygı...
  • Vücut paris kafa hakkari

• 10 numara hocam. Konuyu tam inceleme fırsatım olmadı , proteinle ilgili ne sorun yaşadın hangi sayfada olduğunu yazar mısın ?

• quote:

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ?

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ?

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ?

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ?

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ?

ne iş yapıyorsun gayet ciddi sordum bunun için çok vakit harcamak gerek ve hayatının hangi bölümünde yaptığını merak ediyorum üni okumayıp baba parası mı yedin üni okuyup baba parası mı yedin yokso hem çalışıp para kazandın hemde vucütmu

• kafa diyarbakır vücut paris
  • Kardes musaitsen pmden bir kac soru sormak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sipriyalli defter

quote:

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ?

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ?

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ?

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ?

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ?

ne iş yapıyorsun gayet ciddi sordum bunun için çok vakit harcamak gerek ve hayatının hangi bölümünde yaptığını merak ediyorum üni okumayıp baba parası mı yedin üni okuyup baba parası mı yedin yokso hem çalışıp para kazandın hemde vucütmu

Üni okurken bandırmada dış tic. Okudum hem çalıştım A&C gümrük şirketinde hem okudum bi nevi staj olmustu iyi para kazandım ailemdede o zamanlar sıkıntı yoktu okul bitince limanda biraz çalıştım bu süre zarfında sporu kesmedim üstüne para toplayıp cimri bi insan oldum şu an küçükbaş hayvancılıkla ugrasıyorum kendime vakit ayırma konusunda sıkıntım bu yuzden pek yok sabah yem koyulurken kalkar izlerim köpeği alır dağ bayır koşarım at binerim spora giderim gelirim çoban otlatmış sütü sağmıs ben 2. Yemdede arada yardım ederim kontrol eder gecede gider nişanlımla takılırım :) baba parası nesir pek bilmiyorum 7 yaşımda başlayan çalışma hayatımın meyvesini 24 yasımda cok iyi bi şekilde alan biriyim.. şu an elektrk faturası ödemiyorum su ödemiyorum domatesim biberim marulum patlıcanım rokam hatta alabalığına kadar ürettiğim için kendime yanı alısverisede cok para harcamıyorum zaten paraylada ilgili pek sıkıntım kalmadı artık :) vücut hobiden cok sağlık benim için hobi olarakta başlasa sağlıklı olmak amaç görüntü vs.. araç konumunda yanı

• Biceps ve omuz başları çok güzel. Abs adonis yerinde. Triceps ve trapez ve biraz da üst göğüs kasman lazım hocam.Ön kol da biraz zayıf kalmış gibi.
    Tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChesterSky -- 29 Mart 2014; 0:17:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker07

10 numara hocam. Konuyu tam inceleme fırsatım olmadı , proteinle ilgili ne sorun yaşadın hangi sayfada olduğunu yazar mısın ?

Böbrek supplamentleri aramaynca taşa cevirip damar tıkanıklığı yaptı taşıda atamayınca agrılar kabır azabı oldu 3 ay geçti idrar yaparken dahi kanla karışık yapıyordum doktorlar amelitata sıcak bakmadı çünkü kırma gibi bi durumda ciddi hasarlar meydana gelebilcek biyerdeydi ve böbreğimi kaybetme tehlikesine düştüm allahtan bitti kurtuldum döktüm bi anda ve acılarım sona erdi.. tavsiye etmiyorum kesinlikle kullanmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: ChesterSky

Biceps ve omuz başları çok güzel. Abs adonis yerinde. Triceps ve trapez ve biraz da üst göğüs kasman lazım hocam.Ön kol da biraz zayıf kalmış gibi.
    Tebrik ederim.

Bak aslında mantıklıda ben ilk baslarda triceps cok fazla calısmstm bu sefer biceps gözükmemeye basladı ön plana o cıkınca bırakrım bak şu an yandan görüntüsü bu

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ?

• adam Rambo beyler
  • Kollar güzel hocam yalnız biceps-triceps simetrik olarak ayrılıyor ya definasyondan sonra o çizgiyi görebilirsek harika olur.
    Şu şekilde  TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ?

Bir de bu vücuda çöp diyenler göbeğinizin resmini çekin koyun da bi görelim.
    Gayet de düzgün ve orantılı bir vücut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChesterSky -- 29 Mart 2014; 0:28:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChesterSky

Kollar güzel hocam yalnız biceps-triceps simetrik olarak ayrılıyor ya definasyondan sonra o çizgiyi görebilirsek harika olur.
    Şu şekilde  TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ?

İnşallah tabiki bende bunu istiyorumda ilk başlarda yanlış eğitimle başlayınca triceps calısmaktan dahi soğudum ancak olucak oda :)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.