Şimdi Ara

Tipim Nasıl [SS'li] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuzeninin falan resmidir. Beslemeyin trollü.
  • Birazcık ciddi mesaj atsanız olur mu? Konu dışından pek beklenmez ama en azından biri 720 maddeyi koysun
  • Lanet olsun bu hayat lanet olsun bu forum sevgim
  • Daha yakışıklı oldun

Tipim Nasıl [SS'li]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kontrollee -- 2 Ağustos 2013; 0:02:18 >
  • sanki kendi parasıyla aldı telefonu,iki ağladı azcık trip attı aldırttı telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evpandası -- 2 Ağustos 2013; 0:01:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evpandası

sanki kendi parasıyla aldı telefonu,iki ağladı azcık trip attı aldırttı telefonu

Yok hocam Kuran okumaya başladım annem hediye olarak aldı
  • 16 yaş inandırıcı gelmedi ama yalan söylemek için nedeninin olmadığını sayıyorum , saçlar 7/10 , ilk resim için yüz ifadesi emrah 7/10 , burun kulak , 7/10 , kiloda fazla görünmüyor , 7/10.

Şimdi geriye ortalamayı almak kaldı , hepsi 7/10 olduğundan , sana puanım 7/10 kanka
  • quote:

Orijinalden alıntı: MmoPlayer

16 yaş inandırıcı gelmedi ama yalan söylemek için nedeninin olmadığını sayıyorum , saçlar 7/10 , ilk resim için yüz ifadesi emrah 7/10 , burun kulak , 7/10 , kiloda fazla görünmüyor , 7/10.

Şimdi geriye ortalamayı almak kaldı , hepsi 7/10 olduğundan , sana puanım 7/10 kanka

Teşekkürler hocam 16 derken 16'ya girdim demek oluyor. Geçen Mayıs'ta girdim puanlama için teşekkürler Profilden bakabilirsiniz

• editleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakinİnsan

quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

quote:

Lafımı olur kardeşim.

Bana dediysen yakında fit olacam senin sayende her gün bi fotoğrafını koy rica ediyorum

İnşallah hocam

bu tiple birde hocam mı diyorsun. boy 178 demiş birde 150 bile yoksun bebelak.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

quote:

Lafımı olur kardeşim.

Bana dediysen yakında fit olacam senin sayende her gün bi fotoğrafını koy rica ediyorum

İnşallah hocam

bu tiple birde hocam mı diyorsun. boy 178 demiş birde 150 bile yoksun bebelak.

Ayıp oluyor ama neden yalan söyliyim ramazan ramazan

• Ben 16 yaşındayım senin 2 katından fazlayım. Maximum 13sün
  • hayırlı olsun dostum ne diyelim biz liseyi belgeyle bitirdik istanbulda üniversite kazandık hala androidli telimiz yok

• kardeşim ilerde kilo almazsın yakışıklı olabilirsin sana tavsiyem 20-25 arasından bahsediyorum şu an bebesin
  • abartmayın beyler ilk yorum kötü olunca sürü psikolojisinden herkes demediğini bırakmıyor. çocuk tipsiz falan değil bence ama poz vermeyi bilmiyor o ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

Ben 16 yaşındayım senin 2 katından fazlayım. Maximum 13sün

Yahu niye inat ediyorsunuz ? Neden yalan konuşayım ?
  • hll qnq
  • Kizlar sana verecek

• Resme baktım ve 16 yaşında olmadığını düşündüm sonra profilindeki yaşına baktım 15 yaşındasın.Seneye mayıs ayında 16 yaşında olacaksın.Şöyle düşün doğduğunda 1 yaşında mıydın ? Gerçi 15 yaşından da küçük gösteriyorsun ama boşver.Genç göstermek ileride işine yarar.Ayrıca şuanki tipine iyi ya da kötü yorum yapsak da bi önemi yok.Suratın daha oturmamış,en azından 5 sene sonra falan çok değişecek tipin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evpandası

hayırlı olsun dostum ne diyelim biz liseyi belgeyle bitirdik istanbulda üniversite kazandık hala androidli telimiz yok

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.