Bildirim
Tipim nasil Ss li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hocam saç uzatma hakkında taktik verirsen iyisin iyi vermessen kalkan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
-
Niye kendine doğru bozkurt işareti yapıyorsun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Tell me again all the crimes I've committed, and I'll tell you the price of victory. -
Yanındaki uzun saçlı arkadaşın ayin mi yapıyor?quote:
Orijinalden alıntı: Muhafız.
Niye kendine doğru bozkurt işareti yapıyorsun_____________________________ "Tutsağın değilim, ama tutsaydın senindim". -
20'li yaşların başında siyah metalci tişörtü giyip metal dinlemeyeni uzun saçla gezmeyeni dövüyorlar mı ? default mu geliyorsunuz arkadaş.quote:
Orijinalden alıntı: hasretbitmez
Yanındaki uzun saçlı arkadaşın ayin mi yapıyor?
Alıntıları Göster_____________________________ -
Beynin 90 larda kalmis sanirim.Yeni nesil daha cok clublarda takiliyor. Ben de club kültürünü anlamiyorum iste ne yaparsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Havalarda ılıdı. Hep böyle mi takılıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bu rûzgâr-ı bî mededin inkılâbı var. -
Hep böyle mi derken?
Saci kesince daha iyi olursun hocam
kac yıllık evlisiniz hocam
Allahim yanindaki cocugu benimnicin opermisin o nasil tatlilik o nasil yakisiklilik kirkbinkere maasallah icim eridi
Birazdan emici tayfa gelir
Burayi yikarlar
https://youtu.be/uPT8PJpSl40
-
quote:
Orijinalden alıntı: edmraver
Uzun zamandir ev arkadasiyiz
Gaylige ilk adim?
Rabbim sana şükretmeme vesile olan bu kulunun tipine güzellik ver.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
İlk fotoda parmagimla yüzünü kapatınca kalktı.
quote:
Orijinalden alıntı: Where Dead Angels Lie
quote:
Orijinalden alıntı: edmraver
Uzun zamandir ev arkadasiyiz
Gaylige ilk adim?
hayir ben bayanim yerime op lutfen maasallah kirmizi-bordo yakismis hep o tarz tercih etsin
-
quote:
Orijinalden alıntı: Where Dead Angels Lie
Beynin 90 larda kalmis sanirim.Yeni nesil daha cok clublarda takiliyor. Ben de club kültürünü anlamiyorum iste ne yaparsin.
5 yıl sonrada uzun saçınla ve siyah metalci tişörtünle gezeceğini mi düşünüyorsun ? hayır aydınlanacaksın bunların saçma ergenlikten kalma şeyler olduğunu anlayacaksın. hayatında metallica değil edith piaf falan olacak. sen hiç 30 yaşında böyle gezen birini gördün mü ?
neyse boşver ileride beni anlarsın. tarzın 90'lardan kalmada değil, saçını kısalt aynı 20'li yaşlarda fakülte öğrencisi işte. o gece kulübünde takılan tiplerde senden sonraki level. birkaç yıl sonra saçını kısaltıp o levele geçeceksin. bu sefer siyah tişörtlerin yerini kareli gömlekler alacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 24 Mayıs 2016; 0:07:51 >_____________________________
Benzer içerikler
- memurluktan istifa ettim pişmanım
- eriyen dikiş kaç günde iyileşir
- avşarlar neden sevilmez
- nike çalışma şartları
- aile hekiminden rapor alma taktikleri
- çay bardağı emojisi
- yeşil nasim
- prompt mühendisliği
- kara cuma indirimleri ne zaman
- dünyanın en büyük vinci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

Hızlı