Şimdi Ara

Tipim çocuk gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17yim 14 gibi gösteriyorum boyum uzun zayıfım ama ve sakalım kılım yok bi arkadaşımda öyleydi tarzını değiştirdi çok olgun oldu artık benden büyük duruyor ben saç stilimi değiştirdimmi yakışmıyor uzun saçta daha fazla çocuksu gösteriyor nasıl olgun görünebilirim ?

• Beni anlattı.Amaan ne güzel işte traş bıçağı masrafı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle kuru kuru olmaz. Bi SS at da görelim.

• no ss no güven + ss at ki benimde yaşım 13 bakalım benden çocuksu mu duruyorsun
  • Merhaba ;

Sorun edecek hiç bir şeyin yok..!

Neden ?

Herkes senin gibi olmak ister yaşı büyükken küçük gözükmek. Mesela ben 19 yaşındayım sakallarım 13 yaşında çıkmaya başlamıştı bana yeğenim askerliğini nerde yaptın diyorlardı. Bu durumda olmak istemezsin sanırım. İlerde sakalların çıkarsa okulda falan bir sürü problem her gün traş ol yüzünü tahriş et vb şeyler. Sakalların olursa olgun davranmak zorunda kalırsın çünkü herkes seni 20 sanacaklardır. Benim çocukcu davranışlarım var sakal uzatınca 25 gösteriyorum ,olmuyor..
  • Boy=?Kilo=?

• quote:

Orijinalden alıntı: Egehanß

Böyle kuru kuru olmaz. Bi SS at da görelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vücut geliştirmeye başla giyimine dikkat et sünepe gibi giyinme, sakal kıl olmasını istemezsin emin ol. Bu tarz şeyler işte bakımlı ol.
  • Yaw insan bi ss atar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı dertten muzdaribim

sakal olmaması iyide yahu bi tarz lazım artık bana küçük gösteriyorum geröi bu bana ilerde yol su elektrik olarak dönecek ya neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit3458

17yim 14 gibi gösteriyorum boyum uzun zayıfım ama ve sakalım kılım yok bi arkadaşımda öyleydi tarzını değiştirdi çok olgun oldu artık benden büyük duruyor ben saç stilimi değiştirdimmi yakışmıyor uzun saçta daha fazla çocuksu gösteriyor nasıl olgun görünebilirim ?

yüzüne sakın jilet vurma daha kötü oluyor simdi ki kızlar baby face erkeklerden hoslanıyor
    eskiden tek tük teklif eden olurdu simdi oda yok bende küçük gösteriyorum ama dert etmiyorum genç görünmek her zaman iyidir.
    bknz: justın bieber

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit3458

17yim 14 gibi gösteriyorum boyum uzun zayıfım ama ve sakalım kılım yok bi arkadaşımda öyleydi tarzını değiştirdi çok olgun oldu artık benden büyük duruyor ben saç stilimi değiştirdimmi yakışmıyor uzun saçta daha fazla çocuksu gösteriyor nasıl olgun görünebilirim ?

Deme Niçin Bu Böyle, Yerindedir O ÖyLe.. Var Sonunu SeyreyLe.. MevLâ GöreLim NeyLer, NeyLerse GüzeL EyLer... :) 20sinden önce tipsiz olan çoğu genç, sonradan çoğu yakışıklıyı cebinden çıkartıyor, rahata tak gitsin.
  • Genç görünmek iyidir.Babam 47 yaşında ama görsen 30 dersin.Ona çekmişim bende Hatta bi ara babamın yeni tanıştığı bi eleman yaşına inanmamıştı kimlik falan istemişti o derece bak Sonra okula geldi ben bunun babasıyım dedi müdür hadi lan ordan kimi kandırıyon sen falan demişti Kavga çıkacaktı orda ya.Kimi buldun mahalleden bi abi falan mı buldun demişti müdür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.