Şimdi Ara

Tıpı Bırakmak Ve Mühendisliğe Başlamak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
6.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Eger okumak degil mezun olduktan sonra yapacağın işte mutlu olacağına inanmiyorsan geç, yildiz ehb/ie kotu secimler degiller sonucta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

hoşgeldiniz hocam.Öyle karışık bi durum ki hani geçersem zaten istanbulda okuyorum ama ailevi sıkıntılar da var. Her şey üst üste geldi sene boyunca hiç odaklanamadım. Ayrıca kykda kalıyorum o da sıkıntılı .

• dr.archesto D kullanıcısına yanıt

anadolu kyksı harbiden ömür törpüsüne rahatlıkla dönüşebiliyor, yıldızın kendi yurdu var mıydı?

zaten istanbuldayım yurtta kalmam

• aile izin vermez diye mi? çünkü aynı şehirde okurken yurtta kalmak iyi avantajlar sağlayabiliyor insana

Yildizin kendi degil de bahcesinde fsm kyk erkek yurdu var bizjm arkadaşlarin cogu orada kaliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinifinsessizii -- 30 Nisan 2023; 21:38:31 >
  • Doktorlara sorsan mühendislik oku derler mühendislere sorsan tıp. Eninde sonunda pişman olacaksın muhtemelen o yüzden en iyisi tıpta pişman olmak gibi.

• Motivasyonu olmayan sağlık sektörünün geldiği şu noktada asla tıp okumaz. Sadece işinizin hazır olduğu gerçeği kaldı, başka bir avantajı yok...

Madalyonun karanlık yüzü kapkaranlıkmış bilginiz olsun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyi seçersen seç seçemediğin hep üzüntü kaynagı olacak.

yaşım 24 eger kalmazsam 3.sınıf bu yıl bitecek.bana göre olmadıgını ta 1.sınıfın ilk haftası farketmiştim.ama elimden baska bir şey gelmiyor mecburen okuyorum tıpı.çünkü sahip oldugum tek şey şuanda bu.

kararınızı iyi verin hocam.ilerde 40 yılda pisman olabilirsiniz

• Ya yorumlar ne öyle ya,diğer mesleklerin halini bilmediğiniz için oluyor bunlar. Doktorluk kadar statülü ,40-60 bin arasında maaş alan meslek yok. Canın hastanede doktorluk yapmak istemiyor mu git aile hekimi ol. Yine aynı statü ve maaş .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • son kararım bu sene sınıfta kalıp istanbula dönmek ama devam etmek.Etraflıca düşünüldüğünde ne okula gittim ne düzenli ders çalışabildim.Her şey üst üste geldi bir daha baştan da başlamak istemiyorum.Seneye kaldığım yerden devam edeceğim

• durma hocam geccc

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • up

• Uzun uzun yazmaya üşendim. Geçme.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.