Şimdi Ara

TIPI BIRAKIP BOĞAZİÇİ KASMAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
3.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam teşekkürler öncelikle. Aşırı teknik bir bölüm istemediğim için endüstri düşünüyordum ama o da iyi ünilerde tutmuyor.İşletme mühendisliğini keşfetttim birkaç gün önce bana hitap ediyor o. Araştırıyorum şuan belki ona geçiş başvurusu yaparım
  • garipbiroğlan G kullanıcısına yanıt

rica ederim dostum. Endüstri iyidir ama sanirim siz top olmadıkça gecmek istemiyorsunuz. Araştırın size hitap eden isinize gelene geçin. Şu bu için okumayin tipi.

bu arada 2020 yks'de tip kazanmak güzel başarı tebrik ederim

ekleme: cart curt üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği ogrencisiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdrhm -- 18 Şubat 2021; 13:54:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JosefStone J kullanıcısına yanıt
    https://www.haberler.com/kayak-yapmaya-gidiyorum-diyerek-evden-cikan-doktor-13932513-haberi/
    Sonu böyle olacağına bıraksın daha iyi burda intihar nedebi yazmıyor ama farklı birkaç yerde üzerindeki baskıdan ve uygulanan mobbingden kaynaklı diyorlar
  • Türkois T kullanıcısına yanıt
    Baskı ve mobbing kendi işini kurmadıkça her yerde var alıştık artık belki de intihar eden kişi hayatının artık bir anlam ifade etmediğini, bu ülkede bir geleceği olmadığını düşünmüştür bir çıkış yolu bulamayıp böyle son vermiştir hayatına bilemeyiz. Tıp konusuna gelince tabii ki herkesin kendi seçimi, ilgisi yoksa zorlamak saçma, lakin eğer bu ülkede okuyup meslek sahibi olarak başlamak istiyorsa tıptan iyi seçenek yok tabii benim imkanlarım var kafam da basıyor kendime güveniyorum diyorsa yurtdışında okuma opsiyonunu değerlendirmesi daha mantıklı.
  • Ne istediğimi bilmeden tıp yazdım diyorsun,
    Başka bölüme geçeceğim diyorsun, ve hala ne istediğini bilmiyorsun, yine aynı şey olacak yani.

İyice karar vermeden yapma böyle bişey, 2 sene sonra yine aynı şeyleri yaşarsın

hocam kolay sınav olacak olması 2021in. çünkü online eğitimde zor bi sınav yapacaklarını sanmıyorum. kolay sınav = yığılma o yüzden

• ben mi trolüm anlamadım? ben 2020de sınava girmiş o acıyı çekmiş biriyim. sınav kolay olursa zaten 2020den beter yığılma olacak. bu bir gerçek yani kimseyi trollemiyorum

Risk almadan başarı yok o stres seviyesi ile basmanız lazim 4 ay kararı verin ama acele edin gunler geçiyor her gün önemli ayrıca istemediğiniz bir mesleği omur boyu yapmak hayali benim için korkunç ben denerdim şansımı
  • Haydaaaaaaaa buralar karışır

• lan nick'e bak elim ayağım titreredi!!!

bu arada 2020 gibi olmaz, 2020 ibret vermese konu çıkarırlardı yine. lan yerleştim ettim aklım hala YKS'de, ne lanet sınavmış

• abdrhm kullanıcısına yanıt

zaten kolay olursa diye yığılma olacak diyorum. ösym düzgün sınav yapsa yığılma bu kadar çok olmaz diyorum hep. bi de ösymnin düzgün sınav yapması şu an o kadar ütopik geliyor ki bana. ama umarım şaşırtır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 18 Şubat 2021; 21:58:50 >
  • umarım. biz yandık başkaları yanmasın

• Kolay gelsin hocam. Ayt de yetişir. Umarım istediğiniz olur.
  • Ben de geçen sene böyleydim kırıkla hazırlanmak istemedim çünkü en ufak hatada emeklerim boşa gidecekti istediğim yer gelmicekti bu sene rahat kafa ile hazırlanıyom bence tyt çalış
  • Ayni sekil dusunuyodum en basta dedim bu sene kendimi her alanda gelistireyim rahat takilirim falan diye seneye de rahat derece yaparim kafasindaydim da yil kaybi cok dusundurdu. Ondan deneyesim var bu sene hayirlisi

• quote:

Orijinalden alıntı: garipbiroğlan

Ayni sekil dusunuyodum en basta dedim bu sene kendimi her alanda gelistireyim rahat takilirim falan diye seneye de rahat derece yaparim kafasindaydim da yil kaybi cok dusundurdu. Ondan deneyesim var bu sene hayirlisi

hocam işletme mühendisi mezun olunca ne yapıyor;hayalin/hedefin ne, ne olmayı düşünüyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrESB

hocam işletme mühendisi mezun olunca ne yapıyor;hayalin/hedefin ne, ne olmayı düşünüyorsun?

Alıntıları Göster

araştırdığıma göre iibf mezunlarıyla aynı işi yapıyorlar genel olarak. Ama ders programında çoğu mühendisliklerin giriş ve bazı derslerini alıyorlar yani mühendislik hakkında da bilgi sahibi oluyorlar işleyiş tarzı vb. Ayrıca bu dersler analitik düşünme yetisini geliştirdiği için iş hayatında çok rahatladıklarını söylüyorlar. Aama yaptıkları iş genel olarak beyaz yaka. Hayalim hedefim tam belli bir şey değil hocam hiçbir zaman şunu olucam şu mesleği yapacağım demedim tek bildiğim şey okuyacağım bölümün beni darlamaması bana vakit vermesi ki kendimi sosyal olsun başka alanlar olsun dil vs olsun geliştireyim geliştirebildiğim kadar ama bunu geç fark ettim biraz öyle yani.

• Tıpı bırakma. 40 yaş üstü mühendislerin çoğu pişman.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.