Şimdi Ara

TIP YAZMAYIN SAKIN TIP YAZMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tıpda imkanı yok her yıl 15 bine yakın mezun veriyor dışarlarda işsiz sürünüyorlar.İş bulanlarda karın tokluğuna milletin kahrını çekiyor.

• Aynen Tıp yazmayın maliye falan okuyun daha iyi 😂😂😂 Güldürdün hacı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam haklı genetik mühendisliği seçtim bu yüzden geleceğin mesleği olduğundan kolay kolay ölmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. eneox

adam haklı genetik mühendisliği seçtim bu yüzden geleceğin mesleği olduğundan kolay kolay ölmez

İşte adamın dibi yav sonunda parlak biri gördüm forumda.Kimsede dememişti 2027 yi görmüş adam diye.Sizin gibiler lazım bu ülkeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoblinSatack

quote:

adam haklı genetik mühendisliği seçtim bu yüzden geleceğin mesleği olduğundan kolay kolay ölmez

İşte adamın dibi yav sonunda parlak biri gördüm forumda.Kimsede dememişti 2027 yi görmüş adam diye.Sizin gibiler lazım bu ülkeye

adam tıp seçicek en erken 6 senede mezun olucak 6 seneye genetik mühendislerinin yanında çırak olarak çalışır doktor. doktorlar klonlama için reçete yazarlar bir tek ölü meslek yani doktorluk

• quote:

quote:

quote:

adam tıp seçicek en erken 6 senede mezun olucak 6 seneye genetik mühendislerinin yanında çırak olarak çalışır doktor. doktorlar klonlama için reçete yazarlar bir tek ölü meslek yani doktorluk

ilerde aileler çocuklarını tıpa değil sanayiye gönderecek

• quote:

quote:

quote:

quote:

ilerde aileler çocuklarını tıpa değil sanayiye gönderecek

ben olsam bende gönderirim 6 senede sanayide rahat 15k maaş alınır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eczacılık yazmayın
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet beyler tercih etmeyin , özellikle gazi tıp felan hiç tercih etmeyin. Gazi tıp bitirenler doktorlar arasında en düşük maaşı alıyorlar , yüzde90ı işsiz mezunlarının .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efikey

Evet beyler tercih etmeyin , özellikle gazi tıp felan hiç tercih etmeyin. Gazi tıp bitirenler doktorlar arasında en düşük maaşı alıyorlar , yüzde90ı işsiz mezunlarının .

Gazi tıp kapacankmış zaten galiba ihtiyaç fazlalığından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.