itü yapay zekadan kabul almışım. hala kararsız olmam dışında sıkıntı yok :ddd 1 eylüle kadar vaktim var ne yapıcam bilmiyorum. |
Tıp vs İTÜ Yapay Zeka (3. sayfa)

-
-
Hakkınızda en iyisi olur umarım hocam. Ben olsam geçerdim, hele son maaş haberleri+ insanların doktorlara karşı olan zaten çok kazanıonuz a0cıklar daha ne istiyorsunuz tavırları insanı meslekten nefret ettiriyor.
-
Hocam aile baskısı işler ciddiye binince ister istemez artıyor. Cesaretim de geçen seneden beri çok kırıldı. Umarım kendim için doğru kararı verebilirim.
-
Merkezi yatay geçiş yapabilmen için sıralamanın 4201den iyi olması lazım.Yoksa yapamazsın.(diye biliyorum yanlışsa kb)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapmissin bile .d .Nasıl yaptın sıralaman kaçtı ilk sene nasıl oluyor mantığı anlatsana olayın belki ben başka bi bölüme yaparım
Şöyle hocam:
Girdiğiniz sene( ben 2020 de girmiştim) geçmek istediğiniz bölümün taban puanına bakıyorsunuz eğer sizinki daha iyiyse girerseniz.
Yalnız kontenjan sınırı var benim bildiğim okullar bölüm kontenjanın %30 una kadar alabiliyorlar. Mesela itü yapay zeka max 12 kişi alabilir. eğer benle birlikte 13 kişi başvursaydık ve ben puan olarak sonuncu olsaydım 1.yedek olurdum.
Bu arada puanım yakın belki girerim diye boşuna tercih yapmayın direkt almıyorlar
edit: sıralamam 4031di
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brk_Kcgl -- 28 Ağustos 2021; 23:40:48 > -
Ben olsam bilgisayara kayardım.
içimi rahat ettiren bir yer gelmiyor hocam
güncelleme
Demek ki bazı şeyleri cesaret edip yapabilmeli insan. İlk yüz yüze olan senede büte kaldım:d sınıfta kalırsam bırakıcam bölümü. Tercih zamanı geçti ama istediğiniz bölümü yazın sonra bi şekilde bulursunuz yolunuzu zaten.
tıptayım zaten geçen sene geçiş yapmadım geri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brk_Kcgl -- 15 Ağustos 2022; 2:43:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X