Şimdi Ara

Tıp vs İTÜ Yapay Zeka (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • itü yapay zekadan kabul almışım. hala kararsız olmam dışında sıkıntı yok :ddd 1 eylüle kadar vaktim var ne yapıcam bilmiyorum.

  • Brk_Kcgl B kullanıcısına yanıt

    Hakkınızda en iyisi olur umarım hocam. Ben olsam geçerdim, hele son maaş haberleri+ insanların doktorlara karşı olan zaten çok kazanıonuz a0cıklar daha ne istiyorsunuz tavırları insanı meslekten nefret ettiriyor.

  • mertgms2 m kullanıcısına yanıt

    Hocam aile baskısı işler ciddiye binince ister istemez artıyor. Cesaretim de geçen seneden beri çok kırıldı. Umarım kendim için doğru kararı verebilirim.

  • Merkezi yatay geçiş yapabilmen için sıralamanın 4201den iyi olması lazım.Yoksa yapamazsın.(diye biliyorum yanlışsa kb)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beceremedic B kullanıcısına yanıt

    Yapmissin bile .d .Nasıl yaptın sıralaman kaçtı ilk sene nasıl oluyor mantığı anlatsana olayın belki ben başka bi bölüme yaparım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beceremedic B kullanıcısına yanıt

    Şöyle hocam:

    Girdiğiniz sene( ben 2020 de girmiştim) geçmek istediğiniz bölümün taban puanına bakıyorsunuz eğer sizinki daha iyiyse girerseniz.

    Yalnız kontenjan sınırı var benim bildiğim okullar bölüm kontenjanın %30 una kadar alabiliyorlar. Mesela itü yapay zeka max 12 kişi alabilir. eğer benle birlikte 13 kişi başvursaydık ve ben puan olarak sonuncu olsaydım 1.yedek olurdum.

    Bu arada puanım yakın belki girerim diye boşuna tercih yapmayın direkt almıyorlar


    edit: sıralamam 4031di




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brk_Kcgl -- 28 Ağustos 2021; 23:40:48 >
  • Ben olsam bilgisayara kayardım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • içimi rahat ettiren bir yer gelmiyor hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelleme
    Demek ki bazı şeyleri cesaret edip yapabilmeli insan. İlk yüz yüze olan senede büte kaldım:d sınıfta kalırsam bırakıcam bölümü. Tercih zamanı geçti ama istediğiniz bölümü yazın sonra bi şekilde bulursunuz yolunuzu zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tıptayım zaten geçen sene geçiş yapmadım geri




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brk_Kcgl -- 15 Ağustos 2022; 2:43:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.