Şimdi Ara

TIP ve dişçilik okunur mu? [Doktorlara sordum]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 uzman 1 acil ve 1 diş doktoruna ( ortopedi-KBB-ACİL DOKTORU) sordum TIP okunur mu diye, hepsinin cevabını sizinle paylaşayım

KBB doktoru- Abimde doktordu ve ben doktor olmak isterken o olmamı istemiyordu. Kendimin bu hayatı yaşamak istememden dolayı doktor oldum. Pişman mıyım hayır, geçmişe dönsem tekrar doktor olurdum ama şu anki şartlarda tıp okunur mu bilmiyorum. Özellikle Türkiyede.

ortopedi- İnsan mutlu olacağına inanıyorsa tabii ki okuyabilir

acil doktoru- Tavsiye etmem, ileride bu imkanların olacağını düşünmüyorum. Eskisi gibi saygınlığı yok. Bir hasta yakını gelip sana şiddet uyguladığında anlarsın. Şimdi erken bunlar için

Dişçi: Eğer dişçilikte para var diye okumak istiyorsan, eczacı ol. Oradan daha fazla para kazanabilirsin. Yok ben severek yaparım diyorsan da sakın devlette çalışma. Kendi polikliniğini aç belli bir tecrübeden sonra. Dediğim gibi severek yapacaksan iyi para da kazanırsın mutlu da olursun. Sevmeden yapılacak iş değil bunlar

----

arkadaşlar bunları 1 yıl içinde gitmiş olduğum doktorlara randevu sırasında sorup aklımda kalanları şimdi sizinle paylaşma gereği duydum. Seçim zamanı belki işinize yarar. Bence Severek yaptıktan sonra ne yapacağınızın bir önemi yok. Yeterli mutlu olun. Umarım faydalı bir yazı olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boğaziçi Matematik -- 22 Haziran 2017; 18:7:44 >

• Ben de aile hekimime sorduğumda adam buraya avcı belgesi almaya tüfekle geliyor akıllılık et yazma demişti bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turhan19 -- 22 Haziran 2017; 18:15:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turhan19 kullanıcısına yanıt
    Hocam çıldırdım
  • Artık eczacılıkta da öyle rahat para kazanılmıyormuş..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp fak. okuyanlara bir soru
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.