Şimdi Ara

Tıp ve Diş kontenjanlarındaki Artış sonrasında üzecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversiteler kontenjan arttırıyor eğitimin e si olmayan yerlerde vasıfsız doktor yetiştiriliyor.Tıp fakültelerinin 18Kdan kapatılacağı konuşuluyor şimdi yerleşecek öğrenciler de seviniyor doktor olcam diye fakat başarı sıralaması 20bine dayanmış olması hiç umurlarında değil önceden ilk 10binle alan yere bu sıralama ile girmeyi hak ediyor muyum diye. Şundan eminim ki kendileri yerleştikten sonra olayın içinde yer Alınca keşke bu kadar artmasaymış kontenjanlar diyeceksiniz.
    Gelelim diş hekimliği fakültelerine ben de diş hekimliği okuyorum ve şimdi sizler uşak gibi şehirlerde diş okumaya gideceksiniz ve vasıfsız olarak mezun olacaksınız tıp için olabilir ama diş için olmamalı çünkü yeterince pratik yapamayacaksınız o şehirlerde şimdi bana pratik yaparız filan diye daha üniversiteye yerleşmemiş toylar gelir itiraz eder her şey dışardan göründüğü gibi değil.küçük bir örnek vererek bitirmek istiyorum Kırıkkale diş hekimliği öğrencileri bir video hazırlamış birbirimize zor hastaları satmaya çalıştık diyor dediği zor hasta kanal yenileme işlemi yapılacak hasta ben ankara Üniversitesi diş hekimliği fakültesi 5. Sınıfa geçmiş bir öğrenciyim bizim fakültede kimse bu işlemden kaçmaz.Demem o ki mesleki yeterlilikte öğrenci yetiştiremeyen yerleri tercih etmeyin benim ankara dişe gittiğim zaman pek çok tıpa yetiyordu puanım ama vasat bir tıp fakültesi mi yoksa iyi bir diş hekimliği diye düşünüp tercih yaptım.Sizin de bu sağ duyu ile tercih yapmanız dileğiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konya Selçuk Diş hekimliği hakkında ne düşünürsün
  • sana noktalama işaretlerini öğretmediler mi?
  • nufüs artıyor hastalık artıyor doktor artmassa nolacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIImalwareIII -- 16 Temmuz 2017; 15:22:19 >
  • 5 sene önce sınava giren kişi sayısıyla şimdikine bakın ondan sonra kıyaslayın artmalı mıydı artmamalı mıydı
  • 2010 lys 2 girne sayisi 250 bin

.2017 giren sayisi lys 2 465 bin kisi giren sayisi artiyor kardes.ama bu konuda haklisin egitim kalitesi dusuyor

• Ankara tutmadı napalım hocam? İyi okullar gelmezse okumayıp ne yapacağız.Sadece kendi pencerenizden bakmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ifg98 İ kullanıcısına yanıt
    Konya ege ankara gazi hacettepe Atatürk 19Mayıs üni en iyileridir diş için

• Hannibal96 kullanıcısına yanıt
    Okuduğunuz bölüm ve üniversite en iyisi olsun alanında ille de tıp olsun diye Karsta Adıyamanda okunmaz

• 34nameless34 kullanıcısına yanıt
    valla devlet baba açmış kontenjanları.. her karsta okuyan vasıfsız doktor olmaz her cerrahpaşada okuyanda vasıflı olmaz bence... ayrıca lysye giren çalışan adayların sayısının baya baya artması eskiye nazaran tıp kontenjanının bu kadar artması gayet normal.10 senedir bir bölümün en son başarı sıralamasının 10k da kalması anormal olurdu zaten.insan sevdiği mesleği kazanmışşsa bölümü severek okuyacaksa adıyamanda vanda urfada bile çalışır yapar.
  • hknkrtl H kullanıcısına yanıt
    2025de tıpçının da dişçinin de Fazlası olacak görürsünüz

• 34nameless34 kullanıcısına yanıt
    Tipci hic bir zaman bosta kalmaz.insanin oldugu her yerde hastalk vardr.

• quote:

Orijinalden alıntı: 34nameless34

Konya ege ankara gazi hacettepe Atatürk 19Mayıs üni en iyileridir diş için

çapa yok yani bunların içinde..
    yav he he..
  • frknss F kullanıcısına yanıt
    Afedersin İstanbulu unutmuşum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.