Şimdi Ara

TIP TERCİHİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, Kisaca kendimden bahsedeyim. Bu yılki sıralamam 15 binlerde. Kocaeli de oturuyorum. İleride yurt dışında çalışmak istiyorum ya da staj yapmak, eğitim almak istiyorum. Bu yüzden iyi bir üni de okumak istiyorum ancak bunun için akreditasyon da gerekiyor sanırsam. Fakat akreditasyonun önemini ciddi anlamda düzgün yazan bir yazı bulamadım sizin bir bilginiz var mı acaba? Bana çıkabilecek yerler Tekirdağ/Balıkesir/Kırıkkale/Dicle(Diyarbakır)/Atatürk(Erzurum)/Düzce/Zonguldak/Kütahya/Sivas/Elazığ
    Erzurum tıp tan memnun muydunuz acaba? Bana da çıkma ihtimali var yazarsam o yüzden merak ettim. Sınav sistemi, okulu, öğretmenleri, kampüsü, sınavdan geçebilme yüzdesi, sosyal imkanları vs.
    Sizce sıralamayı nasıl yapmalıyım bunların içinde sadece Tekirdağ, Dicle, Zonguldak, Sivas ve Elazığ akredite.
    Şu an da Erzurum da akreditasyon yok gözükuyor ancak konuştuğum kişiler var bu yıl yenileniyor dedi.
    Ben Kocaeli de oturuyorum yakın olduğu icin kendi açımdan Düzce, Zonguldak iyi ancak Zonguldak akredite, Düzce değil.
    Aslında kimle konuşsam o sıralamalarda yazılacak en iyi yer Atatürk Tip diyor. Üni eski, köklü diye. Fakat dediğim gibi benim de evime baya uzak olmuş olacak çıkarsa ve uçakla gidip gelmem gerekecek. O da çok sıkıntı değil aslında ailem çok sık gidip gelemez ama tıp okurken o kadar çok ailemin yanına gidip gelemem sanırım yani konuştuğum kişiler de hep böyle diyor.
    Sizce sıralamayı nasıl yapmalıyım ne daha mantıklı olur? Şimdiden teşekkürler.

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 7 Mart 2021; 18:36:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu dediğiniz diş içinde geçerli mi biliyor musunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • madamefou kullanıcısına yanıt
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 7 Mart 2021; 18:36:33 >
  • Hmm peki Erasmus un gittiğim üniversiteye göre çıkma olasılığı değişir mi, ne olur yani? Atatürk üni Düzce üni. ye göre daha mı iyi olur?
  • kafasikarisikkk K kullanıcısına yanıt
    Tabii her üniversitenin yabancı ülkelerde anlaştığı üniversiteler ve kontenjan sayısı farklı olur. Atatürk üni erasmus ve Düzce üni erasmus diye aratıp anlaşmalı üniversiteleri ve kontenjanları bulabilirsin hocam.

• Tamamdır çok teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN KÖTÜ TIP FAKÜLTESİNDE
    8 yıl önce açıldı
    Sdü Tıp ve tıp hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.