Şimdi Ara

Tıp slaytı için ipad yada normal tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
5.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Laptop var ama hem hediye hem biraz pahalı onu bu işle yormak istemiyorum. Sadece slayt izlemek için uzun süre gidecek tablet önerisi mesela en az ipad kaç işimi görür 1 2 3?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tablet gerekli mi birinci sınıf çok yormaz herhalde yardım pls

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XXLAP kullanıcısına yanıt
    Hocam yormaktan ziyade benim yolum 1 saat falan onu değerlendirmek için düşünüyorum aslında pcyi meteobüste açmak sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: umuuuut

Hocam yormaktan ziyade benim yolum 1 saat falan onu değerlendirmek için düşünüyorum aslında pcyi meteobüste açmak sorun
    Anladım hocam kolay gelsin

• İlk sene telefonla idare edemez miyim acaba. Ya da bir kaç ay. Hemen laptopu götürmek istemiyorum.

• Up

• Yani otobüste ders slaytı okumaya çalışmalık bir çalışma yoğunluğu yok . Gerek de yok bence . Düzenli ve çok çalışmak istiyorsanız dahi gerek yok . Kendinizi direkt hayvsn gibi kasıcam sınav senesi devam moduyla başlarsanız üzülürsünüz onu belirterek devam edeyim .

Sadece slayttan çalışırım ders notu/geçmiş yılların slayt çıktısı ( farklılıklar olabilir ) beni tatmin etmez derseniz güncel slayta bakmanız lazım . Onun için de tablet gayet tabi olabilir .

Okula herhangi bir şey götürmenize gerek yok . Geçen senenin slaytları varsa ya da ders notu olabilir . Üstüne siz hoca dediklerini yazıp süper bi not yaparsınız .

Ufak tavsiye : Bence tablet alıp hem slayt vs işini halledin hem de metrobüste ingilizce dizi izlemeye başlayın yopunuz uzunsa . Psikopat bir dizi hazineniz + güzel bir diliniz olur .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de bir soru soracaktım dostlar; şu anki laptopum oldukça eskidi ve pek ağır. Yıl başlamadan bir şey almak istiyorum da bu tablet, slayt mevzuları kafamı karıştırıyor. Bilgisayarı değiştirmeyi kesinlikle düşünüyordum ancak tablet de lazım olabilirmiş hep okuduğuma göre. Slaytları bilgisayardan yahut telefondan çalışmak pratik olmaz mı acaba? Hazır bilgisayarı değiştirmişken tablete de para vermek istemiyorum da ince, hafif bir bilgisayar yeterli olacak mıdır?
  • Son çıkan ipad ( 6. Nesil olması lazım ) işinizi rahatlıkla görür kalem de alırsanız rahat rahat not tutar kitap pdf kullanır hem defter kitap taşımaktan hem de ekstra kitap masrafından kurtulursunuz

• Empirewashere E kullanıcısına yanıt
    Hocam hayvan gibi çalışmak için değil günde 3 saatim yola gidecek ders çalışmanın birazını burda haiiedip kendime zaman ayrımak için demiştim. Neyse fikriniz faha cezbedici teşekkürler

• Bandobrass kullanıcısına yanıt
    Hocam bep tablet hem pc olabilen notebooklar var

• Bu yıl slayt çıkarmadım.Telefondan slayt okudum.Gayet de oluyor.Bu sene de yapacam.

Dostum telefon+pc işini görür merak etme :)
  • @stormcloud Ben de öyle düşündüm de herkesin ağzında bir tablet gerekliliği dolaşıyor gerek internette gerek çevremde. Anlam veremedim, sırf PDF slayt bakmak için de çok değmez gibi, bilmiyorum arada evde olmayıp film vesaire izlersem lazım olabilir de öyle bir şey yapacağıma da çok imkan vermiyorum, zaten 700-900 arası bir şey almak da çok koymaz ileride çok çok lazım olursa sanırım. Ama şu anlık iş görüyorsa bulaşmaya hiç gerek yok.

@umuuuut Biliyorum ama o 2 in 1 leri pek sevemiyorum hocam, ya biri olsun ya diğeri benim alet. :D Ama teşekkürler bilgilendirme için.
    benim de aynı şey aklıma takılıyor. leptopum var hali hazırda ssd atıp kullancağım acaba ipad alsam mı :D telefonum iphone plus serisi zaten işimi görür mü ? kafamda deli sorular
  • MertayKardes kullanıcısına yanıt
    Hocam Plus'lar zaten tablet gibi, bence laptop çok eski ise yeni laptop, idare ederse SSD takıp devam edin de benim telefon ekranı o kadar büyük değil. Umarım PC idare eder o mevzuda. Çok komik bunları tartışmak uzaktan bakınca, en büyük derdimiz bu olsun diyeyim. :D
  • Cimri.com - En ucuz fiyatı bulur, cebinize çalışır!
    Samsung Galaxy Tab A Sm-P580 Beyaz Tablet Pc En Uygun Fiyatlar
    https://www.cimri.com/tablet-pc/en-ucuz-samsung-galaxy-tab-a-sm-p580-beyaz-tablet-pc-fiyatlari,44682174

bu cihazı gözünüz kapalı alabilirsiniz arkadaşlar yanına da 32 veya 64 hafıza kartı bütün işinizi görür. hem kalemi var çok güzel not filan tutuluyor pdf olsun ofis yazılımları olsun.

hocam leptopum iş görüyor elhamdulillah gta5 i 0 kasmayla oynadım sadece leptopun açılışı çok yavaş. ssd atıp devam inşallah. teşekkürler fikirleriniz için :)
  • umuuuut U kullanıcısına yanıt
    Yeni başlayanlar biraz heyecanlı oluyor kendini o yönde motive etme diye yazdım yoksa yanlış anlama lütfen . Mesela bazı dersler var kendi adıma konuşayım . Çalışması aşırı zor geliyor hiç sevmiyorum ve onları direkt eliyorum . Onları şahsen ben çalışamam .
    Anatomi severim ama çalışırken işte bi videom bi atlasım bir de başka kaynağım açık olurdu . Onu da yapamam . Zaten sen geçince keşfedersin nelere bakılacağını .

Ama eğer metroda falan çalışmayı oturtursan 3 saat yol efsane şans . Güzel çalışırsan hem gün içindeki boş 3 saati baya iyi değerlendirmiş olursun . Ortalaman yüksek olur . Hem de geri kalanda ne istersen yaparsın . Baya iyi gibi .

• Empirewashere E kullanıcısına yanıt
    Yok hocam yanlış anlamadım cevaplarınız için teşekkürler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.