tıp sıralamaları tavan yapacak gerçeği (3. sayfa)

-
-
yoo doktor odaları çok iyi yanılınıyorsun bu durumda yeni durumdan bihabersin
ulucanlar göz hastanesi de etlik şehir hastanesine taşındı
-
baba sen ne anlatıyosun allah aşkına? azıcık Ankara merkezden çıkın da bakın hastanelere
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Taşınmış olması gözün orada olduğu anlamını hâlâ taşımıyor. Ben buraya da senden çok gitmişimdir bu arada ve göz HÂLÂ TAŞINMADI. Ne zaman taşınacak o bile belli değil gözü. Sbü ye bağlı olduğu için birden taşınamıyor ki belki göz orada kalmaya da devam edecek. Doktora da sordum ne zaman taşınıyor diye o da dedi bilmiyorum sallayıp duruyorlar diye. Ayrıca bununla mı bitiyor? Ben orada kaç tane parametre saydım sana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AA5BCF592 -- 17 Temmuz 2023; 20:41:49 >
Ege berat aa. Gecenlerde bir ugramam gerekti. Bir iki tane iyi hastaneyi atip "aa bak ne kadar iyi" deme. Komik duruyor cunku
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uyazaaa -- 17 Temmuz 2023; 20:40:37 > -
her hastane böyle mi
-
arkadaşlar ben kim trol kim değil pek bilmiyorum bu forumda, ciddi ciddi 15-20kya mi düşecek? Bu yıl üniversiteye gitmem lazım, trollemeden ciddi yanıt yok mu bana imkansız geliyor 15kya gerilemesi devletin toplam kontenjanı 13-14k zaten
evet artık bu şekilde
sağlık bakanlığına bağlı olmayanlar da 10bin daha az teşvik 5-10 civarı oralarda
zaten asistan taban maaşı 34tü zam öncesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 17 Temmuz 2023; 20:44:25 > -
imkansız
-
yok bro en fazla 25kya gelir
ya mühendislikler bu kadar revaçta iken tip nasıl 25kya ilerlesin ki?
bu forumda trolleyenleri anlayamıyorum ben
-
senin attığın maasları niye senin dısında kimse onaylamıyor hocam, ki paragrafta anlam calıs. Şu an görece iyi olduğunu ama türkiye şartlarında her geçen gün eridiğini söylemisim.
Ya yok hocam. Ankara'da Dışkapı var numune var sanatoryum hastanesi var daha eski birçok hastane var Ankara'da. Arkadaş sanırım Ankara'ya okumaya gelmiş veya Ankara'yı pek gezmiyor. Bir git aciline falan kusarsın. Hacettepe bile güzel değil kargaşa kaos ortamı Sıhhiye nin göbeğinde koskoca Hacettepe Hastanesi'nin ortamı bile kötü. İçine gir duvarlar üstüne üstüne geliyor mimari çöp nefesim daraldı a*k. Ankara Hastanesi'nin kendisi var kapanacak dediler her gün önünden geçerim daha hâlâ deli gibi hasta taşıyorlar. Bir git hele kafayı yersin. Ölümlü vakaları da genelde numune görür. Oraya hiç gitme zira doktorlara üzülürsün. Çingeni aptalı her türlüsü gelir için almaz muayene etmeye.
maksimum diyorum zaten, bu bile olmayabilir
benim dışında herkes onaylıyor bak anadolu ajansı bu şekilde verdi
ve teşviksiz, nöbetsiz, dönersiz altta açıklamada yazıyor
taban uzman maaşı 55 (temmuz öncesi 40tı)
asistan maaşı 48bin (temmuz öncesi 34tü)
tabip maaşı 41bin (temmuz öncesi 28idi)
üstüne nöbet, teşvik ve dönerle iyi rakamlara ulaşıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 17 Temmuz 2023; 20:50:28 > -
hocam ben de inanamadım zaten, hayalindeki hastanelerden mi bahsediyor çözemedim
-
Etlik şehir hastanesi yeni bir hastane. Güzel yerde sağlık bilimler üniversitesinin orada ve okulun hastanesi diye biliyorum. Orada doktor oldun da aynı hasta çatlağı manyağı oraya da gelecek. Diğer hepsi çöp. Ha acıbademde çalışırsın lokman hekimde çalışırsın Memorial falan var çok iyi yerler oralarda çalışırsın vs. Ama oralarda cv ister senden :). Mühendis gibi özel sektöre girer rekabete tâbii tutulursun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X