Şimdi Ara

Tıp sıralamaları düşer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tıp sıralamaları düşer mi mesela geçen sene 19k ile alan özelin bu sene 22 23k civarında alması mümkün mü ?

• upppppppppp
  • Tıpı gerçekten istiyorsan yaz, iyi okulların mühendislikleri de tıptan kat kat iyi,bu sene Hacettepeden mezun oldum,7 yıl öncesine dönsem hiç düşünmeden odtü bilgisayar yazardım,tıp nerede olursa iş görür anlayışı doğru değil arkadaşlar tıp olsun heryere giderim diye düşünmeyin ,aldığınız eğitim arasında ciddi fark var ,matematik fizikten keyif alan insanlarsanız benim gibi pişman olursunuz ,yapmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: touen

Tıpı gerçekten istiyorsan yaz, iyi okulların mühendislikleri de tıptan kat kat iyi,bu sene Hacettepeden mezun oldum,7 yıl öncesine dönsem hiç düşünmeden odtü bilgisayar yazardım,tıp nerede olursa iş görür anlayışı doğru değil arkadaşlar tıp olsun heryere giderim diye düşünmeyin ,aldığınız eğitim arasında ciddi fark var ,matematik fizikten keyif alan insanlarsanız benim gibi pişman olursunuz ,yapmayın
    Hep tıp istedim hocam gerçekten istiyorum gerekirse 10 yıl daha mezuna kalırım genede tıp yazarım
  • 21k dan aşagı düşmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • touen T kullanıcısına yanıt
    Sadece tıp için geçerli değil bu bence, mühendisliği de gerçekten istiyorsa yazmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp gelir mi?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.