Şimdi Ara

TIP olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11.000 derecem hakerlttigim 6k falandi o sinavda ama herzaman hakettigimiz olmuyor malesef mumkunmu arkadaslar okul puani 60 uzerinden 50 gelicek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi bir LYS ile olur
  • Ben YGS sıralamam bu yıl 30k hala çok ciddi tıp umudum var; sen bu sıralama için bu soruyu 11k için soruyosan.. Bence gerek yok zaten zaten 8k da yapsan 6k da yapsan sonuçta ilk 10k yerini korumak için illa ki belli bir LYS performansı göstermek zorunda yani kaçar yolu yok. Geriye kalan adamlarında başlangıç için önündesin + bir özgüven ve moral kesinlikle çok yüksek görüyorum ben şansını.. Okul puanı konusunda sanırım bir şüphe var hani 50/60 biraz az gibi olabilir ama 1-2 net ile kapatırsın o açığı.. LYS konuların YGS göre daha zayıftır şimdilik o da sende bir acaba? yaratabilir ama rahat ol kardeş 1 ayda kendine gelirsin sabit bir şekilde çalışmanı sürdür.
  • dostum benim derecede 13 k lys de çok sağlam netler yapıp 6 bine düşürsem okul puanı 9 bine atıyor.oradanda kırıkkale tıp geliyor.lys de derecemi korusam kırıkkale diş, hacettepe ftr geliyor.az düşürsem ankara eczacılık gazi ftr.biraz daha düşürsem kırıkkale ftr.az daha düşürsem hacettpe beslenme. lys ye girmesem muğla ftr pamukkale ftr gibi okullar geliyor.

sende bu şekilde düşün ve rahat ol. 2 ay sağlam lys çalış.
  • Sağlam bir LYS le rahat olur.
  • Güzel bir lys ile rahat olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laucfilcius

11.000 derecem hakerlttigim 6k falandi o sinavda ama herzaman hakettigimiz olmuyor malesef mumkunmu arkadaslar okul puani 60 uzerinden 50 gelicek

hacı nerdesin şimdi merak ettim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp okuyan var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Tıp gelir mi?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccokoca

dostum benim derecede 13 k lys de çok sağlam netler yapıp 6 bine düşürsem okul puanı 9 bine atıyor.oradanda kırıkkale tıp geliyor.lys de derecemi korusam kırıkkale diş, hacettepe ftr geliyor.az düşürsem ankara eczacılık gazi ftr.biraz daha düşürsem kırıkkale ftr.az daha düşürsem hacettpe beslenme. lys ye girmesem muğla ftr pamukkale ftr gibi okullar geliyor.

sende bu şekilde düşün ve rahat ol. 2 ay sağlam lys çalış.

Neresi geldi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *sedefkar*

quote:

11.000 derecem hakerlttigim 6k falandi o sinavda ama herzaman hakettigimiz olmuyor malesef mumkunmu arkadaslar okul puani 60 uzerinden 50 gelicek

6200 geldi 6k oldu hakettiğim oldu şaşırdım şimdi o mesajımı gorunce dostum. Tıp yazmadım İTÜ Bilgisayardayım bırakıcam seneye umarım
  • Konuyuda ben açmışım ha :) LYSye calısamadım ama eski çalışmalarım kazandırdı 6.200üncü oldum MF-3te ama tıp yazmadım. Tıp yazmadım diye pişman değilim ama çalışıp cerrahpaşayı çapayı kazanmadığım için pişmanım seneye tekrar girecem umarım olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *sedefkar*

quote:

6200 geldi 6k oldu hakettiğim oldu şaşırdım şimdi o mesajımı gorunce dostum. Tıp yazmadım İTÜ Bilgisayardayım bırakıcam seneye umarım

O sıralamaya yazık mı oldu hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.