Şimdi Ara

Tıp okuyanlara sorum olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • saglik lisesi hemsirelik mezunuyum, hemsire olarak atanip calisirken ayni zamanda tıp okuyabilirmiyim
    yoksa cok muuuuuu zor, hic mi bos zamanim olmaz,
    yada senesine gore degisirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Imkansiz diyebilirim. 3. Siniftan sonra pratik egitim basliyor sanirim hastanede bu.yuzden ayni zamanda calisman imkansiza yakin.

Dipnot: Tıp okumuyorum okuduklarimdan cikaririmlarim bu yonde.

• asıl mesele tıpı kazanmak
  • Bilgisayar bilimcisi B kullanıcısına yanıt
    Asıl mesele o değil. Tıp okuyanlar iyi bilir kazanmak kolay çıkması zor.
  • tam adamı cevaplıyor sorunu

ben tıp okuyorum aynı zamanda sağlık myo okuyup hem okuyup hem çalışacağım.aynı anda lisans ve önlisans okunabiliyormuş
    bizim x ünimizde intörn hekim bir abi var hem sağlık memuru hem 6. sınıf öğrencisi.daha dün konuştum dediği şu.işin nöbetli bir iş olursa olabilir.işte hemşire sağlık memuru paramedik vs gibi.gündüz okuluna gidersin okul çıkışı da 12 saat nöbet hafta sonu da 24 saat çalıştın mı aylık 160 saatlik süreni dolduracak şekilde nöbetlerini düzenliyorlar.herkes çok yardımcı oluyor.okuduğun ünide çalışırsan çok daha iyi hem de.ama çok yorucu olacağı kesin.planlı olmak gerekir.belki tıp biraz uzayabilir.ama olsun.inş kazanırsın kpss ve tıpı
    o okuyan arkadaş 2 staj yani 6 ay uzatmış
    ha aradada 1-2 sene ara vermiş evli vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur561

Föy ezberle geç

• Bilgisayar bilimcisi B kullanıcısına yanıt
    Tamam geçersin ama işine ne kadar yetkin olursun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar bilimcisi

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur561

Föy ezberle geç

Sen de iki format at bitsin
  • Propranolol kullanıcısına yanıt
    Ne alaka ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • proxsima06 P kullanıcısına yanıt
    anladim, tskrler

• quote:

Orijinalden alıntı: proxsima06

tam adamı cevaplıyor sorunu

ben tıp okuyorum aynı zamanda sağlık myo okuyup hem okuyup hem çalışacağım.aynı anda lisans ve önlisans okunabiliyormuş
    bizim x ünimizde intörn hekim bir abi var hem sağlık memuru hem 6. sınıf öğrencisi.daha dün konuştum dediği şu.işin nöbetli bir iş olursa olabilir.işte hemşire sağlık memuru paramedik vs gibi.gündüz okuluna gidersin okul çıkışı da 12 saat nöbet hafta sonu da 24 saat çalıştın mı aylık 160 saatlik süreni dolduracak şekilde nöbetlerini düzenliyorlar.herkes çok yardımcı oluyor.okuduğun ünide çalışırsan çok daha iyi hem de.ama çok yorucu olacağı kesin.planlı olmak gerekir.belki tıp biraz uzayabilir.ama olsun.inş kazanırsın kpss ve tıpı
    o okuyan arkadaş 2 staj yani 6 ay uzatmış
    ha aradada 1-2 sene ara vermiş evli vs.

peki ders programlari nasil, hafta ici full ders mi var yoksa ogleden sonra bos oldugu gunler varmi

• itachi-sama İ kullanıcısına yanıt
    Tıp 1 de muafiyet derslerini geçersen 2 yarım gün boşluğun olur.2 3 ise ful

• proxsima06 P kullanıcısına yanıt
    aslinda bi yandan dis hekimligini de dusunmuyor degilim. tipa nazaran biraz daha rahat okunabilecegini dusunuyorum. ygs siralamam 22k lys yede iyi calistm.

kpss den aldigim puanla tercih bile verdm.gelmesi muhtemel yer antep, iste bundan sonra ne yapacagima kararsizim. tıp ile dis arasinda gidip geliyorum

• quote:

Tıp 1 de muafiyet derslerini geçersen 2 yarım gün boşluğun olur.2 3 ise ful

hafta ici herhangi bir gun 14:00-15:00 te ciktiniz oluyor mu, yada 9:00-17:00 hep fakultedemisiniz

• itachi-sama İ kullanıcısına yanıt
    bizim x ünimizde.
    2 ve 3 sınıfta 9:00-17:00 hep fakultedeyiz
    1.sınıfta
    p.tesi salı full
    çarşamba perş sabahtan 14.30 a kadar
    cum sabahtan 11 e kadar.
    sınavlardan 2-3 gün önceki günler full boş olur.
    tıpla dişi okurken çalışmanın zor olup olmamasından ziyade bitirince yapacağın işle ilgili düşün.ikisi de yeterince zor olacak.zaten hemşiresin dr ları biliyon.dişçinin birinin yanında 1-2 gün çalışsan öğrenirsin.
    kaç yasındasın ne istiyon bilmem ama madem böyle bir şansın var paran da olacak okulu ve şehri daha büyük ya da yaşanabilir yerde seçseydin keşke.ya da senin yerinde olsam ben öyle yapardım.
    antepte okuyacaksın madem üniversite kadrosunu seçseydin ya da üniye yakın bir yer daha iyi olur.
    tebrikler sağlık meslekten iyi ygs .lys de başarılar
  • quote:

bizim x ünimizde.
    2 ve 3 sınıfta 9:00-17:00 hep fakultedeyiz
    1.sınıfta
    p.tesi salı full
    çarşamba perş sabahtan 14.30 a kadar
    cum sabahtan 11 e kadar.
    sınavlardan 2-3 gün önceki günler full boş olur.
    tıpla dişi okurken çalışmanın zor olup olmamasından ziyade bitirince yapacağın işle ilgili düşün.ikisi de yeterince zor olacak.zaten hemşiresin dr ları biliyon.dişçinin birinin yanında 1-2 gün çalışsan öğrenirsin.
    kaç yasındasın ne istiyon bilmem ama madem böyle bir şansın var paran da olacak okulu ve şehri daha büyük ya da yaşanabilir yerde seçseydin keşke.ya da senin yerinde olsam ben öyle yapardım.
    antepte okuyacaksın madem üniversite kadrosunu seçseydin ya da üniye yakın bir yer daha iyi olur.
    tebrikler sağlık meslekten iyi ygs .lys de başarılar

oncelikle tskr ederim.

bn zaten doguluyum buralara aliskinim bnm icin sorun teskil edecegini sanmiyorum sehir bakimindan,

sen olsaydin bnm yerimde hem calisip hem okurmuydun(uykudan rahatliktan kisarak)

yoksa normal sadece ogrenci mi olurdun,

tip fakultesini okumus biri olarak sence haftalik 40 saati calismaya ayirmak insani cok zorlamaz mi, tip gbi yogun bir egitim gorurken?

• Hocam devamsızlık konusunda sıkıntı olmayan yani imza attırabileceğin bir fakülte olursa sorun yaşamazsın bizim bölümde FTRci olup okuyan birisi var gayet de başarılı.İş saatlerini ayarlıyorlar olmadı bizim hocalar derste devamsızlıkta yardımcı oluyorlar yani zor olmaz vs diyenlere bakma.Hatta sana daha kolay olacağını söyleyeyim.Maddi yönden iyi olunca güzel ve eğlenceli şekilde okuyabilirsin .İlk 3 sene teorik ağırlıklı geçecek.Bu derslerde bir şekilde imza attırırsın günün 8 saati derse girmek yerine.Lab derslerine gelirsin gelemezsen de hocalar idare eder illaki...4.sınıfa gelince stajlar başlayacak baktın olmuyor istifayı basarsın..Dediğim gibi ilk 3 yılda zorlanmazsın..4e geçince sıkıntı olabilir ama istifa seçeneğini kullanırsın zira o zamana kadar paran da birikmiş olur..

Muafiyet dersi diyenler olmuş tarih edebiyat ingilizce belki bir ihtimal acil tıp dışında muafiyetin olmaz..Ders adı yeterli değil müfredatı da inceliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wristband -- 20 Haziran 2017; 14:22:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wristband

Hocam devamsızlık konusunda sıkıntı olmayan yani imza attırabileceğin bir fakülte olursa sorun yaşamazsın bizim bölümde FTRci olup okuyan birisi var gayet de başarılı.İş saatlerini ayarlıyorlar olmadı bizim hocalar derste devamsızlıkta yardımcı oluyorlar yani zor olmaz vs diyenlere bakma.Hatta sana daha kolay olacağını söyleyeyim.Maddi yönden iyi olunca güzel ve eğlenceli şekilde okuyabilirsin .İlk 3 sene teorik ağırlıklı geçecek.Bu derslerde bir şekilde imza attırırsın günün 8 saati derse girmek yerine.Lab derslerine gelirsin gelemezsen de hocalar idare eder illaki...4.sınıfa gelince stajlar başlayacak baktın olmuyor istifayı basarsın..Dediğim gibi ilk 3 yılda zorlanmazsın..4e geçince sıkıntı olabilir ama istifa seçeneğini kullanırsın zira o zamana kadar paran da birikmiş olur..

Muafiyet dersi diyenler olmuş tarih edebiyat ingilizce belki bir ihtimal acil tıp dışında muafiyetin olmaz..Ders adı yeterli değil müfredatı da inceliyorlar

4. siniftan sonra neden daha zor olur biraz daha aciklayabilir misin? hafta ici birgun 15:00 gbi cikip 16:00-08:00 nobeti, hafta sonuda 24 saat nobet tutsam , haftalik 40 saatimi doldurabilirim,

• quote:

Orijinalden alıntı: itachi-sama

quote:

Orijinalden alıntı: wristband

Hocam devamsızlık konusunda sıkıntı olmayan yani imza attırabileceğin bir fakülte olursa sorun yaşamazsın bizim bölümde FTRci olup okuyan birisi var gayet de başarılı.İş saatlerini ayarlıyorlar olmadı bizim hocalar derste devamsızlıkta yardımcı oluyorlar yani zor olmaz vs diyenlere bakma.Hatta sana daha kolay olacağını söyleyeyim.Maddi yönden iyi olunca güzel ve eğlenceli şekilde okuyabilirsin .İlk 3 sene teorik ağırlıklı geçecek.Bu derslerde bir şekilde imza attırırsın günün 8 saati derse girmek yerine.Lab derslerine gelirsin gelemezsen de hocalar idare eder illaki...4.sınıfa gelince stajlar başlayacak baktın olmuyor istifayı basarsın..Dediğim gibi ilk 3 yılda zorlanmazsın..4e geçince sıkıntı olabilir ama istifa seçeneğini kullanırsın zira o zamana kadar paran da birikmiş olur..

4. siniftan sonra neden daha zor olur biraz daha aciklayabilir misin? hafta ici birgun 15:00 gbi cikip 16:00-08:00 nobeti, hafta sonuda 24 saat nobet tutsam , haftalik 40 saatimi doldurabilirim,

Zorluğu temposu,derslerin ağırlığı ve derse devam zorunluluğundan geliyor kimi zaman staj yaptığın bölümde de nöbete kalacaksın..Yapılır mı yapılır ama yorucu olabilir evli vs değilsen en kötü 4te istifayı basarsın dediğim gibi..Belki gerek de kalmaz ama 4e kadar rahat olur

• wristband W kullanıcısına yanıt
    peki tskrler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.