Şimdi Ara

Tıp okuyan tıptan nefret ediyor???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nerede okuduysam herkes şikayetçi okumasi zor 36 saat nöbet vb asistanlık da nöbet var bir sürü herkes nefret etmiş durumda kimse memnun değil zorunlu görevi artı askerliği 3 yil falan
    Gelelim soruya neden tıp tercih edilir?
    Bir sorum daha var asistanlık yapan bir doktor haftada sabah 8 aksam 5 arası +nöbet varsa ertesi günü 5 te mi çıkıyor hastaneden? Yani calisma saatleri nasil ? tatilleri nasildir haftasonu vb haftada kac nobet tutuluyor bunlari soruyorum ki bir insan doktorluğu neden yazsın (kimse manevi duygu demesin siz de 36 saat nobet tutun ertesinde izin vermesinler 3 saat uyku ile yaptiğiniz tedavinin size hicbir manevi değer katmayacağını nette okuduğum herkes tarafından yazılan bir şey)

Sonuc olarak bir insan doktor olduğunda kazandığı parayı değerlendirecek zamanı ona vermeyen sistemi kabullenmek de ayrı bir mesele (asistanken intihar etmek isteyen doktor var söyleyin bu kadın nasıl hayat kurtarsın .((nette haberi var))

Bilen varsa diye soruyorum aile hekimleri nöbet tutuyor mu lakin bu sistemde ancak aile hekimi olunabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygslys2017 -- 16 Temmuz 2017; 18:52:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Uppp

• Upppp
  • Up

• Upppppppp

• Boşuna uplama gerçekler acı geliyor bazılarına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN KÖTÜ TIP FAKÜLTESİNDE
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KakaoluBiskuviCetesi kullanıcısına yanıt
    Haksız olmadığımı görüyorum ne yazıkki kimse de bu sisteme sitem etmekten öteye gidemiyor ne yazıki kabul edilemez şartlar bunlar

• çünkü adli tıp uzmanı olamazsam mutlu bir hayat geçiremem

• chandler1978 kullanıcısına yanıt
    Tüm bu şartlara rağmen mi umarım sizin gibileri (yani bu meslevi gercekten isteyenleri) nöbetle vb yıldırmazlar kolay değil

• Yok mu cevap verecek olan

• :(((

• Turkiyede tip okuyanlarin buyuk cogunlugu sadece para icin okuyor bu bir gercek ve hayattaki tek amaclari bunu acikca soyluyorum dereceye giren arkadaslarimla konustum ilk 10k da bir tip okuyup aile hekimi olmak
    Ozel hastahanede hekim olmak ve para almak
    Evet bircok idealist doktor da var lakin buyuk cogunluk bu meslegi sadece para icin yapiyor
    Hic bir doktorun midesini kan bulandirir mi ?
    Evet bulandiriyormus

Iste sana gercekler bu Turkiyede hekimlerin gercegi olmus hale geldi
    Dis Hekimi insanlar icin de bu hale geldi

Elbette soyle insanlar da var
    Gunde 150 hastanin agiz kokusunu cekip amalgamlarla dolgu yapip eve gelince yemek yaparak evini temizleyip cocuklariyla ilgilenen dis hekimleri var
    Sabahin 5inde uyandigimda bicaklanma vakasina giden insanlari da gordum
    Idealistler de var bu Turkiyede lakin

Secim senin elinde

Kim olacaksin ?
    Tanrisi gercegi para olan bir ac gozlu mu yoksa insanlari iyilestirmeye hayatini adayan bir aziz mi olacaksin ?

Rahibe Theresa gibi
    (Ismini hatirlayamadigim bir Turk hekim hanim vardi gunde sadece 3 saat uyuyup Afrikadaki cocuklarin bakimi ile ilgileniyordu )

• CulvertonSmith kullanıcısına yanıt
    İdealist diyorsunuz da bu insanlara yardim edilmiyor siz idealist oldugunuzla kaliyorsunuz sömürülüyorsunuz kimse size acimiyor nöbet üstüne nöbet .afedersiniz ama bu sistemde adeta köle gibi kullanılıp manevi değeri çok yüksek olan bu meslegi insanlarin nefret ettirebilecegi konuma getirdiklerinde idealist olmanin da insan caninin önemi de unutluyor sonuçta siz ailenizin en önemli anında belki de boş yere (çok fazla dolu olmadığı halde) nöbetten izin alamayıp hastanede duran biri idealist değil olsa olsa bu sistemi kabullenmeye mecbur birakilmis bir insandir yazik ya
    Sonuç ben para icin falan değil ama aile hekimi olurum net .

• Uppppppppp

• Yardimm lutfenn

• kimse birbirini kandırmasın ilk 10 binde 8 bin kişi tıp yazıyorsa 7.500 ü istemiyor yavaştan işliyor insanlara aileleri tıp yazmaları için ailelerin suçu mu var ? iş güvenliği vs yok türkiyede her şeyini bırakıp yurt dışında yeni hayata başlayacaksın başarılı olurlar elbette ama herkes kaldıramaz türkiyedede kendi şirketini kurman lazım diğer alanlarda siyasi olarak belli kesimlere yakın olursanız kapınızı açarlar ama orası ayrı onuda herkes kaldırabilir mi soru işareti
  • oguz020 kullanıcısına yanıt
    Dolayısı ile tek garanti tip mühendislikte vb bakiyorsunuz is ilanina tecrubeli istiyor hakli ama mezun ne yapacak bunu dusunen yok torpil olmadan da ne yazikkki olmuyor :(

• Radyolog olup rahat rahat yaşamak istiyorum

• Radyoloji rahat mi mutlu edeck kadar tus puani yuksek mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.