Bildirim
Tıp Okurken Özel Ders Vermek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam ankara gibi bir şehirde çok iyi özel hocalar mevcut.ozel ders için çok ucuza çalışmanız gerekecek onlarla yarisabilmeniz için.bence okulunuzu okumaya bakın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Matematik vermenşze tavsiye edeirm veriyorum çok faydası var
+ları gelirin çok artar, motiven artar
-ileri bazen kursmverdiğin öğrencinin sınav zamanları senin komitelerine çakışabilir o zaman kötü olabilir komite 1 gün öncesi ders anlattığımı bilirm:(:(
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MylesKenn -- 3 Ağustos 2020; 11:58:27 >
Ders verecek öğrenciyi nasıl buluyorsunuz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Troll bu arkadaş, uzak durun!
Dostum nerden çıkartıyorsun troll oldugumu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MylesKenn -- 3 Ağustos 2020; 11:59:13 >
Geçen sene iletişime geçmiştik, bi konuda bana danışmak istemiştin. Telefonda konuşmuştuk ve özel ders mevzusunu bana açmıştın. Bi siteden ilan vermemi önermiştin, 400₺’ye mal oldu. 3-5 kişi aradı, onlar da 50₺’ye ders almak isteyen tiplerdi. Whatsapp’tan yazdım sana 1-2 kez, aradım vs ama cevap bile vermedin. Giden 400₺ oldu.
Kusura bakma ama yaptığın itham hiç mantıklı değil ben sana telefon numaramı verip zaman ayırıp hiçbir çıkarım olmadığı halde sana yardımcı olmuşum.
Geçen sene benim temmuz ayında neler yaşadığımı biliyor musun da açmadın diyebiliyorsun.
Ben aynı siteye 2 senede 3000 liradan fazla bir ücret ödedim.
Kısacası bu konuda sadece aramaları önemli değil senin konuştuğundaki üslubun vs vs hepsi önemli ama senden kaynaklanan bir sorun beni de troll yapmaz.
Az çok şu forumda soru soran 10 kişiye numaramı atıp tek tek sorularını yanıtlıyorum sana da öyle yapmışım ama cidden pişman oldum şuan
Yanlış okumadiysam ben sana danışmisim sanırım lakin dm kutumda seninle olan bir mesaj yok
İlk 100 bursu daha önce aldığım için bana forumdan yazdın ve telefondan görüşmek istedin. Ben karşılık beklemeden numaramı paylaştım ve yardımcı oldum. Bursla ilgili konuşurken sen özel ders mevzusunu açtın.
En son eylülde mesaj atmıştım, temmuza özel bi durum değil yani.
İlk kez ders vermiyorum. İnsanlarla nasıl iletişim kurmam gerektiğini de az çok biliyorum.
Bana tek faydan 400₺’nin nasıl kolay çöpe gidebileceğini öğretmiş olman. Sağ ol.
Merhabalar hocam. Hem özel ders için hem de üniversite ile ilgili bi'kaç şey sormak adına mesaj atabilir miyim size? -
Evet hatırladım seni.
İkimizde birbirimize yardımcı olmuştuk bilgi konusunda.
Ben de ilk 100 bursu alamadığıma göre senin mantığına dayanarak seni troll olan edebilirim o zaman değil mi.
Ayrıca size tavsiye ettiğim site Türkiye'de bu işi yapan yönetimi yurtdışında olan en köklü site
Mevzu benim ders verecek insan bulamamış olmam değil, senin insanları yönlendirdikten sonra umursamayıp mesajlarına bile cevap vermemen.
Tabi ki dm den yazabilirsiniz
Yusuf ben senin beni aradığını bile hatırlamıyorum 2-3 diyorsun ben günde 10 saat ders anlattığımı bile bilirim bana özelden numaranı yazarsan wapp tan bakmak istiyorum sohbet geçmişine nasıl cevap vermemisim hiçbir zaman bilerek yapacağım bir şey değil bu.
Yanlış anlaşılmalar olmuş olabilir tabii ki. Geçen sene maruz kaldığım muamele çok üzmüştü.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- boşa okunan bölümler
- diş hekimi maaşı
- bilgi sarmal 15 tyt matematik deneme cevap anahtarı 2023
- apotemi 15 tyt türkçe deneme cevap anahtarı
- fixdual nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X