Test yapmadan sonuç tahmin edilmez ama senin 107'den fazla çıkacağını sanmıyorum. Tekrarlasan bile maksimum 110 alırsın. Çünkü IQ testlerinde yüksek puan yapmak kolay bir şey değildir. Türkiye ortalamasının üzerinde olabilirsin ama çok üzerinde olman imkansız gibi. Genellikle maksimum söylediğim civarda çıkılır.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Aralık 2024; 20:59:1 > |
Tıp okumanın zeka gerektirmemesi (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
benimkisi 146 çıkmıştı.
-
Nette 190 bile çıkarsın. Bana üniversite hastanesinde, kişilik testiyle beraber yapılmıştı. Hatta bazı sorulara hiç yanıt vermedim bayıyor..
IQ testlerinde, 150, 170, 200'ler falan konuşuluyor, yok Einstein... Düzgün bir testte %97 insan, 110 bile yapamaz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Aralık 2024; 21:6:2 > -
Aksi çıkarsa ne olacak?
-
Takdir ederim..
-
neden kıskandın ki
-
dalga geçiyorum da analitik zekam ve öğrenme kapasitem çok yüksek. herhangi bir konu için bana 1 hafta ver, sınava sok, 90+ alırım. sayısal ezberim de fotoğrafik hafıza gibi mesela, okuduğum bir istatistiği, formülü vs. kolay kolay unutmam. bunun bir önemi yok, zekayı başarı ile taçlandırmadıkça boş. sidis'in dünyaya ne faydası oldu?
-
o kardeş değişik bir tip, artık ciddiye almıyorum, zamanında yeterince polemiğe girdik.
-
Ben onu memnun ederim. Aradığı tartışmayı bende bulacak..
-
lise 2'de tüm lise matematik müfredatını biliyor olmam, lisedeki matematik olimpiyat geçmişim, üniversite sınavında matematik sorularının hepsini doğru yapmam, bilkent'teki calculusu hayvan gibi çalışmadan A ile vermem. Bölümdeki programlama dersini A ile verip milletin 120 dakikada güç bela çözdüğü lab sınavını 40 dakikada bitirip 105 almam vs. bunlar analitik zekamın yüksek olduğunu gösteriyor bence.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X