Bildirim
Tıp okumalı mıyım? [Bu devirde tıp okunur mu]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Çıkacaktır hemen okunmaz mı diyenler. Tıp ı seviyorsan okunur. Mesela ben ya hukuk okuyup avukat olmayı ya da fizik okuyup bilim adamı olmayı planlıyorum. ikisinide seviyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okuma kardeş hergün saçma sebeplerle suçsuz doktoru öldürüp agzını yüzünü dagıttıkları bi ülkedeyiz okumada insanlar doktorun degerini anlasınlar ! -
quote:
Orijinalden alıntı: Kaanfield
-
quote:
Orijinalden alıntı: KaZooM
quote:
-
Tıp okumakta her babayiğidin harcı değildir yalnız. Ezberin kuvvetliyse ve yapabileceğin bir iş ise oku derim ama değilse hiç bulaşma 6 seneni harcama derim tabi o kadar okuya bilirsen.quote:
Orijinalden alıntı: Million
Çıkacaktır hemen okunmaz mı diyenler. Tıp ı seviyorsan okunur. Mesela ben ya hukuk okuyup avukat olmayı ya da fizik okuyup bilim adamı olmayı planlıyorum. ikisinide seviyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: -Pisagor-
Tıp okumakta her babayiğidin harcı değildir yalnız. Ezberin kuvvetliyse ve yapabileceğin bir iş ise oku derim ama değilse hiç bulaşma 6 seneni harcama derim tabi o kadar okuya bilirsen.
O kadar okuyabilirsen derken neyi kastettiğinizi anlamadım? -
quote:
Orijinalden alıntı: AnılReyiz
quote:
Çıkacaktır hemen okunmaz mı diyenler. Tıp ı seviyorsan okunur. Mesela ben ya hukuk okuyup avukat olmayı ya da fizik okuyup bilim adamı olmayı planlıyorum. ikisinide seviyorum.
bilim adamı olursun inşaallah maşallah
Dalga geçebilirsiniz serbest. Sonuçta serbest bir ülke de yaşıyoruz.
Bu ara da ben seni başka konularda bulurum
quote:
-
quote:
Orijinalden alıntı: KullanıcınınBiri
quote:
Tıp okumakta her babayiğidin harcı değildir yalnız. Ezberin kuvvetliyse ve yapabileceğin bir iş ise oku derim ama değilse hiç bulaşma 6 seneni harcama derim tabi o kadar okuya bilirsen.
O kadar okuyabilirsen derken neyi kastettiğinizi anlamadım?
Başarı oranını kastettim, örnek vereyim okumaya başlarsın 1. sınıfı geçersin diyelim 2. sınıfı sürekli tekrar edersin. Çünkü oldukça zordur yani 6 sene okursun pratisyen hekim olursun onda da fazla para kazanamazsın sonra onun üstüne uzmanlık sınavlarına girersin o da hayatında girdiğin en kazık sınavdır herkes üstesinden gelemez. Dayım Uzman doktor oradan biliyorum.
-
quote:
quote:
quote:
bu arada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tıp okursan: çok çalışman lazım okulu bitirdikten sonra dershane köşelerinde tusa çalışman lazım bunun nöbeti ıvırı zıvırı var okurken gezemezsin burs bulamazsınquote:
Orijinalden alıntı: mangdasirequote:
Alıntıları Göster
mühendislik okursan(odtü için söylüyorum) bursun olur hem çalışır hem gezersin tıpta çalışacağının yarısını çalışarak yurtdışına gidersin çıkışta işin hazır olur gecen gündüzün belli olur iş zamanların vs kimse kalkıp seni dövmeye çalışmaz 4dkde bir yeni insan yüzü yeni bir sorun görmezsin
-
quote:
quote:
quote:
quote:
bu arada
Neden desem ? uyku başıma vurdu insan 5-6 da uyuyup 11 de kalkınca böyle oluyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: oys14
Tıp okursan: çok çalışman lazım okulu bitirdikten sonra dershane köşelerinde tusa çalışman lazım bunun nöbeti ıvırı zıvırı var okurken gezemezsin burs bulamazsın
mühendislik okursan(odtü için söylüyorum) bursun olur hem çalışır hem gezersin tıpta çalışacağının yarısını çalışarak yurtdışına gidersin çıkışta işin hazır olur gecen gündüzün belli olur iş zamanların vs kimse kalkıp seni dövmeye çalışmaz 4dkde bir yeni insan yüzü yeni bir sorun görmezsin
hayir fazla soyledin.odtu ye giderse yarisini okuyacak degil kesinlikle.okursa %95 ini okuyacak orada da.
ama muhendislikte mezun olunca da boyle okumaya devam etmeyeceksin.tipta surekli okuyorsun evet ama bir muh.gibi kendini surekli patronuna begendirmeye calismayacaksin misal. vs vs cok ornek var.
-
quote:
6 seneyle bitse yine iyi. Idealist olmak gerekiyor. Mühendislik daha rahattır tıpa nazaran. Tıp okumayı can-ı gönülden istemek gerek, gaza gelmek yeterli olmaz.
-
Hayalimdeki meslekti.
Tip okunmaz mı ya.
Sevmiyorsan okumaquote:
Orijinalden alıntı: Asmodian
Hayalimdeki meslekti.
Tip okunmaz mı ya. -
quote:
Orijinalden alıntı: sserdar93
quote:
Orijinalden alıntı: oys14
Tıp okursan: çok çalışman lazım okulu bitirdikten sonra dershane köşelerinde tusa çalışman lazım bunun nöbeti ıvırı zıvırı var okurken gezemezsin burs bulamazsın
hayir fazla soyledin.odtu ye giderse yarisini okuyacak degil kesinlikle.okursa %95 ini okuyacak orada da.
ama muhendislikte mezun olunca da boyle okumaya devam etmeyeceksin.tipta surekli okuyorsun evet ama bir muh.gibi kendini surekli patronuna begendirmeye calismayacaksin misal. vs vs cok ornek var.
hocam öyle tanıdıklarım varki işini biliyor kurnazsan yarısıyla yardırıp gidiyorsun o biraz sana bakıyor mühendislikte önünü görebileceksin tıp ise memurluk işi işte kör kütük gideceksin
Benzer içerikler
- beyinde lezyon yorumları
- atatürk mumyalandı mı
- taksim otopark
- permatik nasıl açılır
- soğuk espriler
- telegram indirim kanalları
- discord açıldı mı
- black friday ne zaman 2025
- elektrikli bebek arabası
- ets2 türkiye haritası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X