Şimdi Ara

Tıp Öğrencisi İçin Tablet Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yuhjyuhj

Bide İpad mini öneren insanlar var.Sizce işimi görür mü???

nexus 7 ıpad miniyi havada yer.. Bence
  • quote:

bide nexus 10 nezaman gelir türkiyeye

İstanbul bilişimde satılıyor.. Ama hiç alışveriş yapmadığım bir site olduğu için nasıl bir e-mağazadır bilmiyorum
  • google nexus 10 ne zaman gelir haberi olan var mı?
  • Concord al diyeceğim fakat paran fazla 1.000 tl civarı ise İpad şaşma.Ama 250-500 arası ise Concord derim
  • peki asus tf300tg için ne diyorsunuz bana güzel geldi kullanan yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sobotta yi pdf ye mi cevirdin
    anatomi disinda tip demek ders notu ve eski soru demek

textbook okumayacagina gore tableti eglenceye kullanirsin benden soylemesi

• elimde kullanacağım e-kitaplar,sobottanın ve netterin jpeg formatı var ayrıca derste not tutma amaçlı da kullanacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: tabletdunyası

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/9-7-tablet-pc-android-4-1-cube-u9gt5-retina-hd-72618973

bir incele istersenözellikle cözünürlükte çok iyi

Bakın lütfen şu tableti bir daha kimseye önermeyin.işlemçi iyi ama retina ekranı kaldıracak kadar değil.videolarda pdf açma performansı yerlerde geziyor.

Bir arkadaşta concond demiş 350-500 arasız için.yahu o fiyat aralığında cube mini den tut flame ye kadar bir sürü model var.

Konuyu açan arkadaşın sorusuna gelince de:

Note 10.1 derdim o kadar param yok dedin.nexus 10 derdim 200 tl pahalı ve paralel ithalât.

Benim sana önerim sony xperia tablet s ye de bir bakman olacak.hem görünüş olarak hem işlevsellik bakımından iyi duruyor.asus da güzel duruyor ama sony görünüş bakımından olsun diğer özellikleri olsun bence daha önde

Şu resim çekip üstünde işlem yapmak için asusta supernote denilen bir uygulama var.ayrıca ekrana yazdığın yazıyı da küçülterek satıra sığdırıyor.video aşağıda.eğer böyle başka uygulama android için varsa(vardır illâ ki bin araştırmak lâzım) sony xperia tableti alabilirsin.

http://www.youtube.com/watch?v=n1UloiGo4oo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 7 Ocak 2013; 23:25:41 >

• koskoca forumda asus tf300tg kullanan kimse yok mu yav

• quote:

koskoca forumda asus tf300tg kullanan kimse yok mu yav

Ben tf300t kullanıyorum da ne sordun kaçırdım galiba
  • tf300t nin genel performansı nasıl.artıları eksileri nelerdir.tavsiye edermisin?

• quote:

tf300t nin genel performansı nasıl.artıları eksileri nelerdir.tavsiye edermisin?

Vallahi arkadaş ben 700 e aldım.tablette 1-2 eksik var ama performans ta falan sorunu yok yani.
    Eksileri:
    1.çok nadir olmakla birlikle ekranın dokunmatiği biraz şaşıyor.bu aldığımdan beri 3-4 kere oldu.ekranı kapatıp açınacak düzeliyor hemen.
    2.ram.1gb rami olmasına rağmen en fazla 500 mabat ram kullanabiliyorsunuz.ha bu yetiyor yetiyor ama daha fazlasını elde etmek için her androidde olduğu gibi root edince daha fazlasını elde edersin.
    Artıları:
    1.interneti bilgisayarımdaki gibi.torrentte bilgisayarım ile aynı hızda.
    2.oyun ve pdf açma çok iyi.şu ana kadar sorun yaşamadım.
    3.batarya yoğun kullanımda ortalama 7 saat gidiyor.istersen yanına dock alıp(birlikte de satılabiliyor.) Bu süreyi uzatabilir,ayrıyetten boş bir tam boy usb yuvasına ve fazladan bir sd kart yuvasına sahip olabilirsin.
    4.1080 p videoları gayet rahat oynatıyor sesi ve ekranı tatmin edici.
    5.içindeki supernote uygulamasıyla uygulama açıkken resim çekip resim üzerinde işlem yapabilir ve el yazınla yazdığın yazıyı küçültüp satır arasına sığdırabilirsin.
    6.dokunmatiği çok güzel.bazen elini yakınlaştırdığında bile dokunuyor.

Vallahi yazacaklarım bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 8 Ocak 2013; 20:27:11 >

• peki not tutmak ve bu notları word dosyası şeklinde kaydetmek için bi program varmı androidde
  • quote:

peki not tutmak ve bu notları word dosyası şeklinde kaydetmek için bi program varmı androidde

eğer not tutmaktan kastın el yazısıysa bildiğim kadarı ile yok(note 10.1 de olabilir).ama normal klavye ile yazacaksan var.
  • tutacağım elyazısı notları sadece kaydedebilecegim program varmı androidde

• Polypad 9716 çok güzel tavsiyem
  • bırak kardeşim tablet mablet git tus çalış .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

bırak kardeşim tablet mablet git tus çalış .

• quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

bırak kardeşim tablet mablet git tus çalış .

Daha birinci sınıftan ne tusu be kardes
  • koskoca forumda not tutmak için tablet kullanan yok mu yav ??
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.