Şimdi Ara

Tıp mı Pilotaj mı? Doktor mu Pilot mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
4
Favori
18.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Doktorluk derim. Pilotluk çok monoton bir meslek. A noktasından B noktasına gidiyorsun. Şu anda sürücüsüz araçlar gelişiyor 20-30 yıla kalmaz uçaklarda otonom olur. Zeki insan bu tarz bir işte çok çabuk sıkılır. Çalışanlara yönelik part time uçuş okulları var. Hobi olarak istediğin zaman istediğin rotada uçabilirsin. THY'nin son ilanında Atpl lisansı olanlar için yaş sınırı 45. Part time bir okuldan 2 yıl içinde lisansını alıp deneyebilirsin. Tip eğitimini sanırım 3 yıl zorunlu hizmet karşılığında karşılıyorlar. Beğenmezsen doktorluğa geri dönebilirsin.

Direkt pilotaj okumak gerçekten riskli. Ailenizin durumu çok iyi değilse tavsiye etmem. Bu yolu seçen arkadaşlara mümkünse çift anadal yapmalarını öneririm. İstihdam durumu Turizm ile doğrudan bağlantılı. Tip eğitimini karşılayan sadece 2 firma var bunlara giremezseniz yada ilan açmazlarsa tip eğitimi yaklaşık 40bin euro kendiniz karşılamak durumundasınız. Ondan sonra da iş garantisi yok. İş için beklerken lisans yenileme ve sağlık kontörlü vs yine masraf. İşe girseniz bile sağlık koşullarından bir daha bu mesleği yapamayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pilotaj okuyup doktor ol

Tıp okuyup pilot ol

• tıp tıp tıp

• The Tenth Doctor kullanıcısına yanıt
    hocam tıptan sonra pilotaj nasıl okunacak

uçuş okulları başvuru kısımlarında tıp fakültesini kabul etmiyorlar

ayrıca üni pilotaj bölümünde de yaş şartı var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyrun benim. Babam pilot ama ben doktor olmak istiyorum bu sene sınava girdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: proxsima06

hocam tıptan sonra pilotaj nasıl okunacak

uçuş okulları başvuru kısımlarında tıp fakültesini kabul etmiyorlar

ayrıca üni pilotaj bölümünde de yaş şartı var.

Pilotaj dememisimdir pilotluk eğitimi al demişimdir. Pek bilmiyorum sistemi ama, 25 yaşında pilotluk eğitimi alınabilir özelden. Diye düşünüyorum fikrim yok.

• elllfbill kullanıcısına yanıt
    ya sen halen burda misin ya

• quote:

Orijinalden alıntı: salvadorali

ya sen halen burda misin ya

6 ay önceki mesajıma yanıt yazmışsın ya

• elllfbill kullanıcısına yanıt
    biri hortlatmis ya off

• no fap'e başla dostum arkası zaten kendiliğinden gelecek
  • Pilotaj bölümüne gidecektim iyice araştırdım vazgeçtim. Lisans mezunu olup eğitimini alıcam. Öyle yazdıldığı gibi değil bu olaylar açıkta bir sürü pilot var. Bir ton alengirli iş dönüyor sen tıpı oku sonra duruma göre bakarsın.
  • Pilot doktor ol. Hostesleri iyi edersin

• Pilotluğu uzun yol şoförlüğünden bir farkı yok. İyi kazanırsın ama harcayacak vaktin olmadıktan sonra neye yarar? Bir laf vardır pilot kazanır karısı yer. Bence doktorluktan da pilotluktan da uzak dur. İkisi de berbat meslekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrix Prisoner -- 20 Temmuz 2017; 7:24:25 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.