Şimdi Ara

TIP MI ODTÜ İNŞAAT MI?(Acil Yardım) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iki bölümde de hayvan gibi çalışacaksın, eğer biyoloji sevmiyorsan tıp yazma, ben nefret ediyordum yazmadım.
  • Biyoloji sevmiyorsan tıp yazmanın alemi yok. O biyolojiye çalışamıyorsan tıpta ağlarsın her gün. Mühendislik yaz mutlu ol.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Okumamak ve elinin iş tutması senin için aslında daha iyi bir seçenek. (Dalga geçmiyorum)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youth of Nation Y kullanıcısına yanıt
    ?

• Hocam bölüm neydi

• Helalinden 10 kullanıcısına yanıt
    Hocam Mezun olunca ne yapmayı düşünüyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: drmaths

?
    İnşaat mühendisliği okursan bence hayatın boyunca pişman olursun. İlla okuyacaksan Tıp oku. Ama bunu da istemiyorsan okumaman ve temel ara işlerede başarı elde etmen en iyisi.

Kısacası okumam şart diyorsan Tıp'tan SAKIN vazgeçme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışı istiyorsan bakmanı tavsiye ederim:

https://forum.donanimhaber.com/harvard-gunluklerim--133161765-6#136861481

Kolay gelsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GergedanGörünümlüAyı

İkisi arasında kalıp tıp yazdım şu an 4.sinifim inan tıpı kazanmak okuması dan çok daha kolay.Genclik okumak ile geçecek haa alışırsın çalışmaya ama bırakan çok oldu.Arkadasim aynı ikilem kalıp ODTÜ inşaat gitti çok mutlu.
    Arkadaş top bir ünide mühendislik okuyacak ve yurtdışı istiyor doğal olarak. Hayatı bir tıp öğrencisinden daha kolay geçmeyecek.
    Tıpa sadece biyoloji olarak da bakmamak gerekiyor. Arada kalmışsan araştır ders dinle ders notlarına falan bak derim.
    Diğer taraftan, dediğin durumda olan tanıdığım kişi çok. İkisi arasında kalıp tıp seçenlerin pişmanlık duyduğu alanlar derslerin ilgisini çekmemesi, mesleğin ilgisini çekmemesi. İkisi arasında kalıp mühendislik yazanların pişmanlık duyduğu alanlar da emeklerinin karşılıklarını alamadıklarını düşünmeleri, tıp yazan arkadaşları çok iyi kazanırken kendilerinin yükselmek için bir yerlerini yırtmaları ve maaş konusunda beklentilerinin karşılanmaması. Az kazanmıyor sonuçta bu kişilerin puanı tıpa yetiyordu yani mühendisliği iyi yerlerde okudular, ama beklentilerinin altında kalıyor dediğim gibi emeklerini almadıklarını düşünüyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 25 Ocak 2019; 23:59:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drmaths

Hocam Mezun olunca ne yapmayı düşünüyorsun?
    Hocam yönetim (engineering management) alanında ilerlemeyi düşünüyorum işletme ile master yapabilirsem. Eğer çalışırsam yurt dışında bir miktar para biriktirip burada ilerletmeyi düşünüyorum işleri. Mühendis dediğin adam kendini alan olarak limitlemez, yani illa inşaat sektöründe çalışacak diye bir kaide yok.
  • odtü tıp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helalinden 10 kullanıcısına yanıt
    Hocam Yapı-İnşaat şirketi kurmak çok mu mantıksız?

• Kara Komite kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam

• tabiki inş

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.