Şimdi Ara

Tıp için bilgisayar gerekli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tıp okuyan arkadaşlar bilgisayarı okulda nasıl kullanıyorsunuz gerekli oluyor mu yoksa olmasa da olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerekli değil hocam.Yani ben çok uzun devam etmedim ama bilgisayarım yoktu ve sorun yaşamadım.

Sunumları direkt indirip bilgisayardan çalışırım dersen gerekli olabilir gerçi onun için tablet falan da yeterli oluyor.Onun dışında bilgisayar için gerekli alan yok.

Yani mesela fotokopilere boşa para vermeyeyim deyip, sunumları indirirsin -eğer o okulda öyle bir şey varsa tabii- sonra not tuta tuta çalışırsın.

Ama olmasa da olur.Üst sınıflardan falan bilgisayarı kullanmayanlar vardı.İşte hocam oyun, film, dizi gibi şeyler için kullanılıyordu genelde.
  • V3tra kullanıcısına yanıt
    Makine mühendisliğinde nasıl bilginiz var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turhan19

Makine mühendisliğinde nasıl bilginiz var mı

Makine, EE, Bilgisayar(xd) Mühendisliği bölümlerinde bilgisayar şart. Hani belki tek tük vardır okulun bilgisayar laboratuvarını kullanan, ama tüm Türkiye'de böyle yapan mühendislik öğrencisi sayısı toplamda 100'ü filan bulur herhalde.

Makinede Autocad, Solidworks gibi programlar artık olmazsa olmaz, bilmek ve iyi kullanmak zorundasın. Bu programlar üzerinden yapman gereken ödevler verilecek okulda, ayrıca kendini geliştirmek için ödev dışında da bu programlar üzerinde çalışman gerekir. Elektrik-Elektronik'de de aynı şekilde Proteus, Multisim vs. programlar kullanman gerekiyor. Tabi programlama dersleri de olacaktır onlar için veya yeri gelince Matlab da kullanırsın onun için de yine bilgisayar lazım.
    Ayrıca yukarıda, arkadaşın bahsettiği gibi, notları PDF şeklinde alıp çalışmak için de kullanabilirsin; ama bunun öncesinde bir mühendislik öğrencisine bilgisayar şart.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.