Şimdi Ara

tip için 4. yila kalinir mi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
6
Favori
6.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eminim cok yipratici olmustur hayirlisi demekten baska bir sey gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • morticiasays kullanıcısına yanıt
    kardeşim okuma boşver, senin için şöyle bir bakayım dedim ama aq bu kadar kazık olur mu ya eğitim. ilk defa gördüm şoka girdim lan. ondan sonra niye geride kaldık diyorlar aq, al işte okumanın bile zenginlere göre olduğu bi ülkede bi skim olmaz. kardom sende okuma git yurtdışına 1-2 sene çalış gel burda yatırım yap sonra istediğin bölümde oku. en mantıklısı bu aq.
  • hocam cidden bi tip olmus 100 bin yani biz normal standartlarda olan aileler yuzde 50sini bile odeyemeyiz zaten para akisi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: morticiasays

zaten bunu biz de hesap edebiliyoruz dimi hocam?
    şaka bir yana, 4. yıla kalmanı tavsiye etmem, illa tıp istiyorum diyorsan yapacak bir şey yok. çok fazla kasman gerekecek. var mı bu irade?
    ne 100k sı kardom, yıllık zaten 50k üzeri istiyorlar, kaldığını farzet -ki hocaların çoğu daha çok almak için yapar- en az 5*50k bu da sana eder mi 250k .. bu parayla çalışma, git kiraya otur paranla yaşa aq. ya doktor olsan ne yazar, 10 yıl çalışacaksın ki geri ödemeni ailene yapabilesin. kardom sen çık yurtdışına bir kaç sene para biriktir burada rahat yaşa.
    keşke kalsaydım demek en kötüsü tabi ki.
  • investing kullanıcısına yanıt
    iradem var hocam ben de normalde asla okunmaz diye bakiyordum ama bilmiyorum bikac gundur dusunmeye basladim

• yillik demistim hocam

pardon kardom ben total anladım.
  • up

• kalınır hayalinse hayalini gerçekleştir internetteki yabancıların düşüncelerini önemseme bence

• Hayalinse ve ailende destekliyorsa kalmalısın.
  • cevreden cekiniyorum biraz herkes manyak misin dis yaz git diyor

• 3 sene boyunca beklediysen ve tıp kazanamadıysan büyük ihtimal niteliksiz birisin.
    Niteliksiz kişiler bu ülkede hekimlik haricinde o paralara iş bulamazlar(biliyorum doktorlar çok kazanmıyor ama senin kadar niteliksize çok bile o para)
    Bence 4. Yıla kalmalısın.

Not : ben de tıp okuyorum ve ülkedeki diğer %90 gurup gibi ben de niteliksizim. Bu yüzden tıp seçtim

• ASFALTAZ A kullanıcısına yanıt
    nitelikli veya degilim burda zaten size kanitlama ihtiyacı hissetmiyorum tip yazdin niteliksiz 200 k da mühendislik vs yazinca nitelikli mi olmus oluyo sadece para olarak bakiyosaniz yurt disi imkanim var gider yine kazanirim ama (sanirim siz de bu gruba dahilsiniz) istemeyerek yazmis olmalısıniz ki tum hekimleri oyle görüyorsunuz

hocam çevre dediğiniz arkadaşlarınız falansa kalmıyor onlar kalıcı insanlar değiller aileniz destekliyorsa geri kalan kimsenin bir önemi yok hayat sizin hayatınız nasıl yaşayacağınıza siz karar veriyorsunuz

25k, 20k, 30k, 3k hocam

• elifkubra E kullanıcısına yanıt
    tebrik ederimm

• Tıp için ölünür be sen ne diyon.
    Ülkede kaç doktor alanıyla ilgili çıkan güncel makale okuyor ?
    Hahh nasıl okusun kaçı ingilizce biliyor ki ?
    Daha fazla yazardım da değmez. Bu ülkedeki insanların %90’ı gibi doktorların da çoğu niteliksiz.
    İstemeyerek filan yazmadım gayet isteyerek severek yazdım yine olsa yine yazarım. Sizin gibilere gerçeği söyleyince hoşunuza gitmiyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.