Şimdi Ara

Tıp İçin 11 Sınıfın İkinci Dönemi Çok Mu Geç Olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    günde en az 3 saat çalışmaya başlasam
    11 sınıfı iyi öğrenip bitirsem ygs matıda yarılasam
    yazın 3 ayda ygs mat ygs fizik ygs kimya ygs biyoloji bitirsem[yazın 3 ay boyunca full tempo başlarım ygs'yi 3-4 ayda hallederim] eylül ekim gibide lys'ye başlarım işte.
    yazın 3 ayda günde en az 5 saat çalışırım garanti.
    en az 5 saat tempoya girersem 8*9 saate çıkarabilirim çünkü günde 5 saat ile ygs biraz zor biter ben 1 kitap çözüp geçmek istemiyorum yazın 3 ayda şu ygs yi halledip 2 günde 3 günde 1 ygs denemesi çözmek istiyorm konuları unutmamak için sonra 1 er tane daha ygs kitabı alır onları çözerim boş zamanlarımda
    lys yi de sanırım hallederim eylülde başlarsam
    tıp için yeterli mi ?
    öğrenci profilimde ortalama üstü öğrenci diyebiliriz o sınıf ineklerinden değilim ama çalıştığım konuları iyi bilip çözerim
    ilk senede giremezsem welcome to bilkent mühendislik olur ama tıp kazanırsam welcome to mercedes a series 2017 model

• Ygsyi yaz sonuna kadar ciddi manada bitirirsen geriye sadece deneme çözmek kalırsa her hafta bir ygs denemesi yapıp geri kalan zamanı full lys kasarak halledebilirsin. Rahat rahat tıp kazanırsın. Ancak tıpı seçmeden önce bi fakülteye gidip dersine gir. Giden geri dönüyor çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Ygsyi yaz sonuna kadar ciddi manada bitirirsen geriye sadece deneme çözmek kalırsa her hafta bir ygs denemesi yapıp geri kalan zamanı full lys kasarak halledebilirsin. Rahat rahat tıp kazanırsın. Ancak tıpı seçmeden önce bi fakülteye gidip dersine gir. Giden geri dönüyor çünkü.

dostum adam gibi sıralama yapayımda imkan olursa bilkent odtü birde gazi tıp da derse gireceğim
    doktorluğu sevdiğim için düşünüyorum mühendislikte sadece endüstri ve inşaat bana göre makina yapamam ben sıkılırım ama işte düşündüklerimin tersi olabilir o yüzden dediğin gibi derslere girmeyi düşünüyorum
  • HE ÇOK GEÇ OLUR GÖBEK BAGIM KESİLİRKEN ÖTF ÇÖZÜYORDUM TÖVBE TÖVBE

• Kardeş ben de 11. sınıfım. 1 hafta oldu YGS çalışmaya başlayalı. Günde 4-5 saat çalışıyorum. 3 k hedefliyorum MF-4'te. Tıp sıralaması daha az. Ben bunu hedefliyorsam ve kazanabileceğimden eminsem sen de kazanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanlakop

HE ÇOK GEÇ OLUR GÖBEK BAGIM KESİLİRKEN ÖTF ÇÖZÜYORDUM TÖVBE TÖVBE

sütcü imamlı sakin ol ve o klavyeyi aldığın yere yavaşca bırak iyi bir cocuk olursan sende tıp kazanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boksör1114

Kardeş ben de 11. sınıfım. 1 hafta oldu YGS çalışmaya başlayalı. Günde 4-5 saat çalışıyorum. 3 k hedefliyorum MF-4'te. Tıp sıralaması daha az. Ben bunu hedefliyorsam ve kazanabileceğimden eminsem sen de kazanabilirsin.

ya bende gidip saçma sapan ilçe gibi illerde tıp okumak istemiyorum eskişehir konya ankara izmir falan istiyorum onlar içinde ilk 7-8 bin lazım.
    mühendislik için itü de olur ama ilk tercihim her zaman bilkent o da 3 bin ile falan alıyor.
    bilkent kazanırsam tıpdan vazgeçebilirim ama bilkent olmazsa %90 tıp yada diş hekimliği olur tercihim hastane kokusu yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 99lu bebe gelmiş nereyi kazanacağımız ile ilgili nutuk atıyor ne hoş forum ya

• quote:

99lu bebe gelmiş nereyi kazanacağımız ile ilgili nutuk atıyor ne hoş forum ya

üniversite sınavına girecek ve bana bebe diyor işte bu zeka seviyesine sahip sütcü imam makineciler sonra neden bize kimse iş vermiyo mühendislik ölmüş diye yazıp yazıp duruyorlar.
    edit:nicke bakın ve sessizce uzaklaşın beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wrutera -- 25 Aralık 2015; 19:45:14 >
  • Yav sanki aklında kalacak. Dün ne yediğini sorsam cevap vermeyeceksin. 11sen 11 çalış ve lisenin tadını çıkar

• Ben 11de ygs ne onu bilmezdim adamlara bak ayrica az saygılı konusun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yukarda bir arkadas az saygili olun demis. Baktim kimse ters bir sey soylememis. Sonra bir baktim ki elemanin biri bloklu. Actim blogunu ve tabi ki yine yanilmadigimi anladim.

Sen bu forumda gordugum en ezik insansin Kendin ezik oldugun icin baskalarinida ezmeye calisiyorsun, özellikle kiskandigin insanlari. Eminim senin fazla arkadasinda yoktur olan da seni kullaniyordur

Tekrar blok

• dostum yetişmeyi bırak bakın ciddi söylüyorum şimdi başlasan türkiye 1 ncisi olursun ama çalışacak mısın onu kendine sor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 742793

quote:

Yukarda bir arkadas az saygili olun demis. Baktim kimse ters bir sey soylememis. Sonra bir baktim ki elemanin biri bloklu. Actim blogunu ve tabi ki yine yanilmadigimi anladim.

Sen bu forumda gordugum en ezik insansin Kendin ezik oldugun icin baskalarinida ezmeye calisiyorsun, özellikle kiskandigin insanlari. Eminim senin fazla arkadasinda yoktur olan da seni kullaniyordur

Tekrar blok

Lütfen hayatı şu uyduruk forum olan biri bunları demesin, ortam ise asıl sorun mersine gel kralını gosteririm tek işin yıllardır oturup et büyüttüğün o koltuktan tanimadigin birine çıkarım yapmak , kolay şey Değil helal olsun hocam

Blok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanlakop -- 25 Aralık 2015; 20:22:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.