Şimdi Ara

Tıp'ı parası için seçenler bu başlık altında toplanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet.Yoksa bizde meraklı değiliz elin mora çalmış kadavralarını görmeye.Şu an bir hekim yattığı yerden 10 bin tl alıyorsa gitmemizin nedeni budur.

• 1 sene sonra birakirsan gorurum ben seni
  • sen o parayı kazanana kadar yaşın 30 a gelir,o saatten sonra o para gelse ne olur gelmese ne olur,gençliğin çürüyecek zaten,AMAÇ PARA İSE EĞİTİM ARAÇ DEĞİLDİR.
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=107664354&p=1#107664629
    Tabi zaten ygs-2den seçiliyo o bölüm (parası için tıp bölümü)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlerde cok kufur yiyecek kisilerdir. Sahsen ben ameliyat oldum adam cerrah akcigerimi resmen yanlis ameliyat etmis sonra baska bir gogus cerrahina gittik de anladik. Parasi icin yapiyosan bari hakkini ver de yap.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tevfik0

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=107664354&p=1#107664629
    Tabi zaten ygs-2den seçiliyo o bölüm (parası için tıp bölümü)

sherlock holmes

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni ilk sıraya yazabilirsin bir meslekten bu kadar nefret etmeme rağmen okuyacağım gibi sırf parası ve güvencesi için yazıklar olsun böyle bir ülkeye bize bunları yaşattığı için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yattıyı yerden 10bin hayaliyle gidin siz :D

• Kimse size bir şey yaşatmıyor ve meslek de yattığı yerden falan değil resmen saçmalamissiniz. Nefret edilerek yapılacak bir meslek değil siz mutsuzlugu seciyorsunuz umarım bu saçma kafada olan çok kişi yoktur .

• zihniyete bak.gerçekten doktor olup insanlara yardım etmek,onları sağlığına kavuşturup iyi dileklerini alabilme isteği olan insanlar var.bu insanlarla aynı bölüm okuyacaksınız.YAZIK! ve para amacı olup tıpı kazananlar ne yazık ki gerçekten doktor olmayı isteyenlerin hayalini çalıyor.çok üzücü bir durum.tabi anlayana....

• sabahtan akşama, akşamdan sabaha nöbetiydi cartıydı curtuydu dünya kadar çalışma saati var aldığın parayı adam akıllı harcayamadıktan sonra neye yarar o para anca ev alır kiraya verirsin emekli olunca da bi yazlık tutar orada ölümü beklersin

• Mühendisliği veya başka bi mesleği de zevk için mi seçiyor insanlar? Kime sorarsan sor para kazanmak için okumuştur. Parası olanlar istisnadır. Şimdi gelip demesin kimse parası için doktor olmayın diye. Evet parası için tıp okuyacağım ama insan fizyolojisi ve anatomisi çok ilgimi çekiyor.
  • Parası için seçenler o okulu bitiremez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanların hayatlarıyla oynamak, bu işi gönülden isteyenlerin de kul hakkına girmek sizi tatmin mi ediyor? rica minnet lütfen para için tıp okunmaz. bu işi hakkıyla yapacak olan insanların yerine siz doldurmayın kontenjanları. emin olun iyi bir mühendis daha çok kazanıyor bir doktordan. dünya için bari iyi bir şey yapın. çocuğumu kurtar diye bakan bir anneye aşağılayan gözlerle bakmak,yarı yolda bırakmak milyarlar kazansanız da ömür boyu peşinizi bırakmayacak bir insansızlık. Parayla insan olunmaz.
  • Üniversiteyi bilim kurumu yerine para kurumu olarak görmek bu oluyor Türkiye'de.
  • m_f_3 M kullanıcısına yanıt
    yahu ne alakası var parası için o mesleği seçiyo diye işi savsaklayacak mı adam? Aksine eğer parayı seviyorsa adam meslekte isim yapmak isteyecektir bunun için de işinde başarılı olması şarttır. Kaldı ki başkasının hayallerinden bahsetmişsin hayali için kim ne yapıyo bu da önemli değil midir? Ee benim hayalim doktor olmak ama ben yatayım sosyal hayatımdan geri kalmayım. Olabilir mi? Hayır.
    Dipnot:tmciyi

• Pompeimuftusu P kullanıcısına yanıt
    ilk 5 binde olup tıp tercih edenlerin arasında bu işi canı gönülden yapacak olanların sayısı ile sadece para ve saygınlığı düşünenlerin sayısını bir düşün. birçok kişi var sadece para endeksli yaşayan. sıralaması iyi geldiği için tıp yazan. belki sınırda kalan biri diyelim 6-7 binde. istediği tıp fakültelerine sırf bu yüzden giremeyecek. neden çünkü cerrahpaşanın adı var para da iyi. sonrasında asık suratlı, hastaya müşteri gibi bakan hekimler görüyoruz hastanelerde. tabii ki de herkes karnını doyurmayı hak ettiği parayı kazanmayı düşünecek. ama tıpta eğer gerçekten tıp okumak isteniyorsa parasından çok insanı seviyor muyum, yararlı olmak istiyor muyum, kendi iç savaşlarımı bırakıp sürekli umut veren ve güleryüzlü olabilen biri miyim bunlar sorgulanmalı. bu kadar saçma bir sınav sisteminde 2-3 soruyu sadece sistemin istediği cevabı vermediği için yanlış yapan ve beklediği hak ettiği sıralamayı alamamış birisinin hayallerinden uzak düşmesi, para için şan şöhret için dünyalık geçici şeyler için tıp fakültesinde okumak isteyen birilerinin onun yerinde olması bence adaletli değil. makinelerle, programlarla herkes uğraşır ama insanla uğraşmak kolay değildir. hatta keşke tıp, hukuk ve eğitim fakültelerini bu saçma sınav silsilesinden ayrı bir sistemle değerlendirseler. girişler bu yönde olsa. mesleki yeterliliğin yanında iletişime, isteklere de bakılsa.

• Kıskanma ne olur
    Çalış senin de olur

• Parası için seçecek olmam mesleğimi sevmeyeceğim anlamına gelmiyor. Kaldı ki mühendis olanlar da ömrünü mühendisliğe adamak için mi gidiyor ? Sizene beyler kazanan biziz,gidip parayı alacak da biziz,hastamızla ilgilenecek ve derdi çekecek olan da biziz ? Problem?
  • Tıp fakültesi liseye benzemez. Tıbbi dersleri o dandik 2 gr biyoloji bilginize benzetmeyin. Bu kafayla o okul bitmez. Ayrıca parası çok çok diye geziyosunuz da uzman olamazsanız çok para da kazanılmıyor.

Hadi allaha emanet
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.