Şimdi Ara

Tıp gelir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    70ayt
    70obp
    Sayısal

Tıp gelme ihtimali?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kaç puan geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _dertlimezun__

kaç puan geliyor
    455-460 arası

• inşallah hocam ya ama diş daha yüksek ihtimal sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: _dertlimezun__

inşallah hocam ya ama diş daha yüksek ihtimal sanki
    Mesela %kaç kaç hocam

%40 tıp

%60 diş gibi mi

Bu arada sizin nasıldı

• Diş kesin gelir de tıp olayı biraz muamma. Kontenjan artışı falan oldu. Bence gelir ya. Öyle çok aman aman bir şehir gelmese de Doğu tarafında birkaç yer gelebilir.

• hocam valla ben de kaç gündür forumda geziyorum herkes iyi yapmış çoğunun da gerçeği söylediğini düşünüyorum çünkü benim çevremde aynı şekilde herkes normalde yaptığından iyi yapmış aytyi o yüzden çok iyimser olamıyorum
    %20 gelir tıp
    benim tyt 103 falan ayt 58 59 gibi 93 obp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mekatronik gelir mi ki, 120k
    7 ay önce açıldı
    Tıp gelir mi?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gelmez

• ucundan kaçırırsınız belki hocam belki de doğu olur bekleyip görecez
  • Kars tıp bile mi gelmez yav

• benim de hedef orası inşallah gelir be hocam ben de isterim 455le kapatsın
  • Bence gelir hocam

• ah hocam keşke tyt öyle olmasa :( keşek obp 70 olmasa :( çok zor hocam diş gelir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: bounmatematik

ah hocam keşke tyt öyle olmasa :( keşek obp 70 olmasa :( çok zor hocam diş gelir bence
    Hocam tyt gecesi geç saate kadar uyuyamadım sınavda hatalar çok oldu odaklanamadım tam. Obp de okul sağolsun. Devlet anadolu lisesiydi. Pek yalaka biri değildim hiçbir hocanın götünü de yalamadım sözlüler hep düşük verildi bana. Benden daha düşük seviyedeki arkadaşlarımın obp'si daha yüksek anlayacağınız.

• çok haklısınız hocam sizde kendimi gördüm :D aynı sizin gibiydim benim de sizinkinden biraz yüksek ben de hiç yalaka bir tip değildim. Hocam çok şanssızlık olmuş Allah sabır versin benim başıma gelse çok fena sinirlenirdim,üzülürdüm. O sınavınız iyi geçse yüzde 90 tıp gelirdi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bounmatematik

çok haklısınız hocam sizde kendimi gördüm :D aynı sizin gibiydim benim de sizinkinden biraz yüksek ben de hiç yalaka bir tip değildim. Hocam çok şanssızlık olmuş Allah sabır versin benim başıma gelse çok fena sinirlenirdim,üzülürdüm. O sınavınız iyi geçse yüzde 90 tıp gelirdi bence.
    Allah razı olsun hocam benim de içim içimi yiyor kaç gündür ama bir umutla belki sınırdan girerim diye endişeyle karışık umutla sonucu bekliyorum.

• hayırlısı buymuş hocam canınızı sıkmayın diyicem ama sıkılmayacak gibi de değil. Allah sabır versin hakkınızda hayırlısı neyse o olsun hocam diş gelir ona gidip daha mutlu olursunuz belki. Tıp da gelebilir belki her şeye hazır olmak lazım.
  • gelir

• Tıp çok çok zor bence

• Kardeşim ben ygs de 43.925 ten 15.016 ya cekip tipa gittim sizin dezavantajiniz arada sure yoktu bence gelirse kıl payı gelir millet tytden cok yuksek yapmis ayt kotu sizinki tam tersi tam bilemedigim icin 3 sene oldu ben gireli hayirlisi olsun tip okumakta ayri dert simdiden diyeyim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.