4 Senedir Üni sınavına girip 2 yıllık bölüm bile tutturamayan biriyim, soru Gayet Açık ve Net ! : |
'Tıp Fakültesi' Tutturabilir miyim sizce ?

"Tıp Fakültesi" Tutturabilir miyim sizce ?
(En Son Oy Tarihi: 18.4.2021)
-
-
Ya tutarsa?
-
boşver tıp fakültesini yazılım öğren.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BloodyMondayboşver tıp fakültesini yazılım öğren.
artık komik değil
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisiartık komik değil
Alıntıları Gösterkomik olduğunu düşündüğüm için yazmadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodyMonday -- 14 Nisan 2021; 17:5:16 > -
Hocam seni severim bilirsin. Dost acı söyler bunu da bilirsin. Ama kendine faydan yok insanlığa olsun bari be hoca. Tutturursun güveniyoruz sana
-
Ben asla tıp fakültesi okuyamam çünkü ben tipsizim bulgur kazanı gibi kafam komarî ejderi gibi boynum var ben tipsizim tip yok bendee
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gavuroglanHocam seni severim bilirsin. Dost acı söyler bunu da bilirsin. Ama kendine faydan yok insanlığa olsun bari be hoca. Tutturursun güveniyoruz sana
Kendine faydan yok derken Hocam ? anlamadım
-
Her an her saniye intihara meyillisin ya. O yüzden spyledim
quote:
Orijinalden alıntı: gavuroglanHer an her saniye intihara meyillisin ya. O yüzden spyledim
o dediğiniz doğru valla Hocam
yani ne biliyim, şöyle bir an, ani bir cesaret gelse,
ya kendimi odamın balkonundan aşağı atıcam ya da Babamın Tüfeği eğer evdeyse Tek kurşun fişeğini Takıcam o Tüfeğe
Hocam bu arada, o değilde, Düşünüyorumda, Yani Müslüman adamım, oruç tutuyorum ve aklımdan geçen şeye bakın, İSLAM Dininde, en Büyük Günah olan şey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 14 Nisan 2021; 23:39:9 >
-
Tuttu mu
Bünyesinde Tıp fakültesi barındıran bir ünide 2 yıllık tutturursun ancak 1ader.
-
Tutturursun ama seviyorsan oku benim gibi pişman olma ben çok pişmanım hayatımı mahvettim
quote:
Orijinalden alıntı: C01aY
Tutturursun ama seviyorsan oku benim gibi pişman olma ben çok pişmanım hayatımı mahvettimsen öğretmenim diyordun hocam diğer konuda
tıpçı mı oldun şimdi
-
Tıp okudum deemedimki
Ben sevmediğim bölüm okudum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

boşver tıp fakültesini yazılım öğren. |
artık komik değil |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X