Şimdi Ara

Tıp Fakultesi ile ilgili öngörüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tıp fakultesi kontejanlarının artııgı doğrudur fakat şöyle bir durum var ki bunların çoğu özel üniversiteler.Özel üniversitedeki öğrenciler hasta dahi görmeden mezun olacaklar ve piyasaya gerçek anlamada hiçbir zaman çıkamayacaklar(şifa,yeditepe,fatih,biruni,mevlana.. hatta koç) evet teoride doktor olacaklar belki ama bir üniversite hastanesindeki hasta potansiyelini asla ama asla göremeyecekler.ilk 3 sene evet belki aynı eğitimi alacaklar lakin klinikte işler değişecek..
    Bu 10-15 sene içinde hastahanelerin özelleşeceğide bir gerçek.size soruyorum siz devlette tıp bitirmiş intörnken hasta görmüş bir dr mu tercih ederdiniz yoksa özelde toplasan 10-15 vaka görebilmiş bir doktor mu?
    Bu sebepten tıp fakültesine kendini adayan bölümü seven arkadaşlarıma diyeceğim korkunuz olmasın.
    Not:bende tıp tercihinde bulundum..
    İyi forumlar
    Hayırlı ramazanlar :)

• Hocam benim korkum hekim maaslarinin dusuk olmasi.Gercekten hak ettiklerinden az aliyorlar.Bu ileriki zamanlarda daha da azalabilir ondan korkuyorum.Hekimler bunu soyledikleri zaman da halktan tepki goruyorlar susun sizin maasini cok yuksek ac gozluler diye anlamiyorum bir turlu bu ulkede kimse hakkini alamiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmfahrt -- 16 Temmuz 2014; 20:56:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrGöksel

Hocam benim korkum hekim maaslarinin dusuk olmasi.Gercekten hak ettiklerinden az aliyorlar.Bu ileriki zamanlarda daha da azalabilir ondan korkuyorum.Hekimler bunu soyledikleri zaman da halktan tepki goruyorlar susun sizin maasini cok yuksek ac gozluler diye anlamiyorum bir turlu bu ulkede kimse hakkini alamiyor.

geçen bi asistan abiyle konuştum 2900 almış bu ay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 16 Temmuz 2014; 21:13:01 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

quote:

Hocam benim korkum hekim maaslarinin dusuk olmasi.Gercekten hak ettiklerinden az aliyorlar.Bu ileriki zamanlarda daha da azalabilir ondan korkuyorum.Hekimler bunu soyledikleri zaman da halktan tepki goruyorlar susun sizin maasini cok yuksek ac gozluler diye anlamiyorum bir turlu bu ulkede kimse hakkini alamiyor.

Deme ya bir hekimin nerde gorulmus 2900 aldigi lanet olsun boyle sisteme valla en iyisi fakulteyi bitirip yurt disina kacmak.

• quote:

quote:

quote:

Deme ya bir hekimin nerde gorulmus 2900 aldigi lanet olsun boyle sisteme valla en iyisi fakulteyi bitirip yurt disina kacmak.

Asistan maaslari hep boyledir ki amcam genel cerrah asistanidi 15 swne oncw hemsireden dusuk aliyodum diyor ama uzman oldugu anda artti epey

• tıp kontenjanları kesin ne kdar arttı bu sene bilen var mı ?
  • 400 kusur ama hepsi ozel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sdü Tıp ve tıp hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: asosasa

tıp kontenjanları kesin ne kdar arttı bu sene bilen var mı ?

261. çoğu özel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.