Şimdi Ara

TIP FAKÜLTESİ HAKKINDA SORUSU OLAN? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
2.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    size 2 tane kitap önermek isterim. ikisi de doktor tarafından yazılmış. belki okursanız benimle daha iyi empati kurarsınız. deniz şimşek-birim
    ahmet aydın 7 den 70e taş devri diyeti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten barsaklarımızda hep bakteri var mikrobiyotadan

geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 26 Temmuz 2020; 22:10:23 >
  • teşekkür ederim en yakın zamanda alıp okuyacağım :):)
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    [

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3E41C059B -- 26 Temmuz 2020; 22:13:38 >
  • Tek tek cevap vermeyeyim

Hacettepe ekoldür gibi düz bir bakışa sahip olan arkadaşım: eğer tıp öğrencisiysen okulu bırak, değilsen konudan uzaklaş

Gerçekten istemiyorsanız yazmayın bu bölümü, para kazanma olayları eskisi gibi değil, prestij desen yok toplumda herkes nefret ediyor doktorlardan, internetten kendine tanı koyup gelen aptallarla uğraşıyoruz. Bu meslek sadece mesleği yapmak için yapılır.

2 dakikada karar verdi diyen arkadaşım, git bunu sistemi bu hale getirenlere söyle. Ben de isterim özel hastane gibi 20 dakikam olsun her hasta için, ayrıntılı hikaye alayım, ayrıntılı fizik muayene yapayım ama maalesef yok

• tıp deyince akıllara gelen tek okul... kars tıptayım sorularınız varsa bu taraftan alalım

eğer yoğun istek olursa konu açabilirim

• Karsta okuyan bir arkadaşım var, farabiyle bize geldi gayet memnunmuş

• Up

Hocam yeni açılanlardan birine yerleşip yatay geçiş için kasmak ne kadar mantıklı olur?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fexorbiyon kullanıcısına yanıt
    mantıklı olabilir bence
    Son olarak bir sorum daha olacak hocam, bilginiz var mı bilmiyorum ancak GATA(askeri) ye yerleşip 2. Sınıfta yatay geçiş ile sivil bir yere geçmek gibi bir hakka sahip miyiz? Bakıyorum ama hiç geçen eden yazmamış forumda falan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    bilmiyorum askeri sivil arası geçiş
    Yeni açılan fakülteler çok kasmaz ama nasıl bir hocayla karşılacağınız tamamen süpriz olacak puanınız çok çok düşük değilse başka üniye gidip kasmak daha mantıklı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Boomerang070

Hocam mesela Hacettepe tıp ile Kafkas tıp arasında ne fark var sonuçta ikisi de devlette doktor oluyor ve bildiğim kadarıyla özeller doktor aldığında okuduğu üniversiteden çok adamın meslek hayatındaki başarısına bakiyorlar yani üniversitenin ne tür bir etkisi var meslek hayatinda
    Hocam fakültelerin internlük te öğrenciye yükledikleri işler farklı oluyor bazıları öğrenciyi kullanıyor hamal gibi çalıştırıyor bazıları rahat bırakıyor onlarda Tusa çalışıyor fakültelerin Tus başarıları arasında internlükteki iş yükü arasında ters orantı var onun haricinde eğitim olarak çok nir farkı yok pretisyen hekimlik için çok kendini geliştirmene gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: MertayKardes

tıp deyince akıllara gelen tek okul... kars tıptayım sorularınız varsa bu taraftan alalım

eğer yoğun istek olursa konu açabilirim
    Hocam şehir nasıl, insanları nasıl, fakülte hakkında kısaca bilgi verebilir misiniz? 19.3k benim, kars kesin gelir gibi duruyor

• Areyouradyo kullanıcısına yanıt
    Hacettepe de internlere hayvan gibi yükleniyor ama adamlar yine de derece çıkarıyor.Benim gördüğüm her tıp sana doktor olmayı öğretir ama ilk 5-6 tanesi ek olarak bilim adamı olmayı da öğretir.

• Hacettepe tıplı olarak yorum yapmak istedim.Her okulun kendine göre avantajları illaki vardır.Hacettepe’nin en büyük avantajlarından biri hocalarıdır.Dünya çapında tanınan hocalara sahiptir.Bu da öğrencinin vizyon kazanmasında önemlidir.Ayrıca okuma sürecine bakarsak Hacettepe’nin zorla bir şeyleri öğretme çabası vardır.Gerçekten bir şey bilmeden sınıf geçmek sandığınız kadar kolay değil.Şu an hâlâ 6-7 Ağustos’taki dönem 2 finaline çalışan biri olarak söylüyorum...

• beratyldz B kullanıcısına yanıt
    evet ben de memnunum ama 1 sene için komple düzen değiştirmeye değer mi bilmiyorum
  • MertayKardes kullanıcısına yanıt
    O arkadaşım bizim ünv geçmeye çalışıyor zaten memleketi ondan

• Areyouradyo kullanıcısına yanıt
    Eşeğe altın semer de yüklesen...

Ne hacettepeliler biliyorum patates beyinli, ne perifer öğrenciler biliyorum okul bitmeden yayında isim geçirmeye uğraşan

Sözüm sana değil yanlış anlama ama sınırlamamak gerek bence sonuçta internet gerçeği tüm dünyayı cebimize sığdırmışken neden sınırlayalım kendimizi değil mi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.