Şimdi Ara

Tıp Diş okuyan kizlar gercekten egolu mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okuyan arkadaslar bilgi verirse memnun olurum.boyle bir soylenti geziyor sitelerde felan ama merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunun bölümle alakası yok bence yetiştirilme tarzı ve ortamla alakası var
    nesil farkı mı bilmiyorum ama 98liyim ben bu sene dönem 1 tıptayim ve çoğu kişi hala ergenlikten çıkamamış çocuksu tavırlar içinde olayın ciddiyetini kavrayamamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingtheNazgul -- 7 Şubat 2019; 11:52:22 >
  • Bilmem ama ben o tıp kazanan bir kız olsam egolu olurdum.

• Bilmem olabiliriz

• Cevap veriyorum: evet çoğu egolu ve bunda bir sorun yok. Kolaya kaçıp dandik bir yer okurken zengin birini tavlayıp bütün gün evde oturacaklarına zor olanı seçmişlerdir ve bunun haklı egosunu tabi ki yaşarlar. Hele bir de güzellerse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithellius

Cevap veriyorum: evet çoğu egolu ve bunda bir sorun yok. Kolaya kaçıp dandik bir yer okurken zengin birini tavlayıp bütün gün evde oturacaklarına zor olanı seçmişlerdir ve bunun haklı egosunu tabi ki yaşarlar. Hele bir de güzellerse.
    güzel kız tıp okuyamaz konu kilit üye ban forum ateşe verilsin
  • Peter Jones P kullanıcısına yanıt
    adam tıp DİŞ yazmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Medeniyet Tıp okuyan var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi mühendislikler de okuyanın da farkı yok.

• Ablam tıbbi sekreterlik okuyor. Orda bile çok egolu kişiler var. Bana bu tarz genellemeler saçma geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • genelleme yapmak bence yanlış her insanın karakteri bir olmuyor ki ama övünebileceğin bir şey varsa ego gayet normal bu arada yakın arkadaşım hacettepe tıpta bugüne bugün ego yaptığını görmedim belki ben bile ondan egoluyumdur
  • KingtheNazgul kullanıcısına yanıt
    Ben de 98li ve dönem 1 tıp öğrencisiyim. Bizim sınıf da birebir öyle. 1 yas bile büyük fark ediyor

• evet doğru özellikle bizim okulun tıpçıları ve dişçileri biraz değişik
  • Babamın bi ahbabının bi kızı var böyle
    Bi ara lafı açıldı diş hekimi olucak vs dediler , yanımda babam dediki ağzında dişleri yok dış hekimi olucak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dönem 3 tıp öğrencisiyim bu ego dediğiniz şey insanların nasıl yetiştiklerine bağlı yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uchihagaeshi kullanıcısına yanıt
    Mühendislik okuyan kızlarda hakketen ya mal yada kezban ben anlamıyorum nasıl kazanıyorlar? Siz güzel DH forumlu kardeşlerim dururken.
  • Peter Jones P kullanıcısına yanıt
    Özelde aynı şeyler geçerli değil internette görüyorum özellerde tıp okuyan kızları
  • Evet aşırı egolu. Bu tıptaki kızların %95'i 7-8 yaşından itibaren tıp tıp tıp diye ölen, hayatlarında ders çalışmaktan başka hiçbir şey yapmamış ot gibi tipler. Tabi hayatlarının amacına ulaşınca, akrabalarına arkadaşlarına göre statü olarak 'yükselince' bunlara bir şeyler oluyor . Tıptaki erkeklere bile ego yapıyorlar .

Tldr

Tıpçı kız pişmanlıktır. Evlenecek kız arıyorsanız başka bölümlere yönelmenizi tavsiye ederim. Maaşı fena değil diye bir ömür bunların egosunu çekmeyin boşa.

• 1.sinifta dis ve tip ogrencileri alan ayrimi yapmadan ayni entegre egitim ile beraber ayni komitlere girdik gordugum kadariyla tipci kizlar daha egolu usten bakarlar disci kizlar bizde hekim olacagiz edasiyla tipci kizlara ozenirler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.