Şimdi Ara

TIP ÇOK ZOR DİYENLER YALAN ATIYOR (SS'Lİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
2
Favori
2.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TIP ÇOK ZOR DİYENLER YALAN ATIYOR (SS'Lİ)

https://store.donanimhaber.com/2f/31/df/2f31df992573cded28b1a386523937a9.jpg

YOK CANIM NE ZORU! KOMİTELER ÖNCESİ BUNUN GİBİ BİN SAYFA EZBERLEYİP SINAVDA YAZIYORSUN SONUÇTA. TAMAMEN ANALİTİK ZEKA İŞİ. ÜRETKENLİK İŞİ HAHAHAH

EDİT: BU GORSEL SOBOTTA ANATOMİDEN HERHANGİ BİR SAYFA. HER SAYFA BUNUN GİBİ. BUNLAR GERCEK GENCLER. BURADA MUHENDİSLİK OKUYACAKLAR GELİP "RAKİP ELİYOR YA .S" YAZİYOR. BANA GUVENMİYORSANİZ TİP OKUYAN BİR ARKADASİNİZA SORUN

ALIN BUNLAR DA EŞANTİYON;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andromeddah -- 8 Temmuz 2017; 13:18:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rakip elemeye başlamışsın her işin zoru var gençler bunlara kanmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Etunbak

Rakip elemeye başlamışsın her işin zoru var gençler bunlara kanmayın

Kardeş yalansa yalan de. Kitaptan rastgele bir sayfa attık buraya. Rakip elemek mi bunun adı doğruyu göstermek mi? Hiç bir şey insan canını emanet almak kadar zor olamaz.

• Bu ne olm 10dklik iş bende tıpı bişe sanıyodum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok mu Çirkinim [SS'li]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Etunbak kullanıcısına yanıt
    sen ve senin gibiler kadar sığır kafalılarını görmedim biri bir şey yazsa tıp hakjkın 'reakip eliyor ısdfjgıohkj' diye özürlüce yorum atıyorsunuz senin yazmamanla adam girebilecek mi sence

sakinim
  • reakip eliyor ısdfjgıohkj

• zaten zor olan bunları ezberlemek değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cabbar Fast_El

Bu ne olm 10dklik iş bende tıpı bişe sanıyodum

O zaman tıp yaz knk. Bazı insanlar bunları şıp diye ezberleyebiliyor. Onlar tıpa yeteneği olan insanlar işte. Tıpta başarılı olan onlar. TIPA YETENEĞİ OLMAYAN EZBERLEYEMEZ HEMEN. ONLAR TIP OKUMASIN

• sus ulan sus tıp çok kolaydır mühendislikte lys matematiğin 100 katı zorlukta matematik görüyorsunuz 1 soru için 4-5 saat uğraşıyorsunuz öyle her şeyi kitapta bulamıyorsunuz tıpta nolacak en zor şey ezberlemek tek derdiniz bu olsun tıp yazın siz tıp maaşı da çok iyi zaten
  • Hafiza çok kuvvetli olmasi lazim çok korkunc lan daha lise biyolojisinde zorlanirken hahaha

• Ege tıp dönem 2 yim seneye. zor değil gerçekten. gördüğünüz fotoğraf gözünüzü korkutmasın kafa kemiklerinin isimlerini de bilin bir zahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ConyMarsona

Ege tıp dönem 2 yim seneye. zor değil gerçekten. gördüğünüz fotoğraf gözünüzü korkutmasın kafa kemiklerinin isimlerini de bilin bir zahmet

Valla daha sistemleri dogru bilmeyen adam bunlari nasil bilsin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canislupusccc

quote:

Orijinalden alıntı: ConyMarsona

Ege tıp dönem 2 yim seneye. zor değil gerçekten. gördüğünüz fotoğraf gözünüzü korkutmasın kafa kemiklerinin isimlerini de bilin bir zahmet

Valla daha sistemleri dogru bilmeyen adam bunlari nasil bilsin?

İmmün sistem ve kanı 3 ay işledik şu anda hiçbir şey bilmiyorum. Tıp eğitiminin çoğu ezberle ve unut. bunu sınavdan önce rahatça yapabiliyorsunuz :D
  • Andromeddah kullanıcısına yanıt
    Şaka yaptım knk mümkün değil bunları ezberleyemem. Ezber benim işim değil mühendis olarak doğmuşum ben tıp yazsam yazık olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: antinikuntini

sen ve senin gibiler kadar sığır kafalılarını görmedim biri bir şey yazsa tıp hakjkın 'reakip eliyor ısdfjgıohkj' diye özürlüce yorum atıyorsunuz senin yazmamanla adam girebilecek mi sence

sakinim

Böyle yazdigin adam ilk 300 e girmis.

• RAKİP ELİYOR YA .S

• Size hiç yakıştıramadım.Gerçekten saçma bir konu.Her mesleğin böyle zorlukları vardır.Amacınızı anlayamadım.Mizahsa başarısız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.