Şimdi Ara

TIP BIRAKIP GTÜ PC veya BOUN MAT ÖĞRT.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene tercih döneminde etraflıca düşünmeyerek Harran Tıp Fakültesine yerleştim.Dersleri görünce bu mesleği yapmak istemediğimi bana göre olmadığını farkettim ve sorgulamaya başladım hangi bölüme geçebilirim.Lise zamanı çalışmayı sevmeyen biriydim ayt fene bakmadan girdim sınava ama dershanede okulda arkadaşların yanına gider çözemedikleri zor soruları yapmaya çalışırdım yeri gelir 1 gün kafa yorardım.40 soru çözmem gerekse bile onu çözesim hiç gelmezdi.Ama 1 soru için saatlerce kafa yormak hoşuma gidiyordu.Bu sayede Tıp kazandım aslında matları fulleyerek.Şu an 2 bölüm arasındayım.

Boğaziçi Matematik Öğretmenliği ve
    Gebze Teknik Bilgisayar Mühendisliği

Matematik Öğretmenliğini isteme sebebim soru çözmeyi ve anlatmayı sevmem Özel ders deneyimim var ve çok olumlu dönüşler aldığım bu meslekte çok iyi olcağıma inanıyorum.İlerideki hayat da stres daha az gibi geliyor öğretmenlikte.Daha rahat özel derslerini kendine göre ayarla yani ailene göre kendini ayarlamak onlara vakit ayırmak daha fazla gibi.

Bilgisayar mühendisliği isteme sebebim matematiksel problemlerle uğraşmak ve bunun sonucunda ortaya bir ürün çıkarmak.Ders çalışmayı pek sevmiyorum ama bilgisayar mühendisliği ders çalışmak gibi gelmediği daha çok kafa yormak,proje üretmek olduğu için sıkılmadan bölümü bitirebilirim gibi geliyor.

Matematik Öğretmenliğinde tedirgin eden şunlar var.Anlatmayı soru çözmeyi çok seviyorum ama ileride hep kolay sorular gelicek öğrencilerin dersle ilgisi yok falan böyle bir ortamda kendimi mutlu hisseder miyim bilmiyorum.

Bilgisayar mühendisliğinde ise tedirgin eden kodlamaya ilgim yok hiç denemedim sürekli bilgisayar başında kod yazmak bana çok çekici gelmiyor.Ama o problemleri çözmek falan çok çekiyor.Bir de zamanla bilgisayar mühendislerinin değersizleşmesi gibi bir konu var.Tabi kendini canlı tutan her türlü kazanır ama bu değişimlere ayak uydurmak ve özel sektör stresi tedirgin ediyor. Ek olarak Türkiye de aradığını bulamazsın mühendisler öyle çok fazla matematiksel zeka kullanmıyor burda tarzı yorumlar var düşüncelerini almak istiyorum bu konuda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• neden matematik değil de matematik öğretmenliği? oradan yazılıma da öğretmenliğe de yönelebilirsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Up

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Senin yerinde olsam tıptan vazgeçmem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.