Yetti artık kardeşim her yerde tıp okuyanları eziklemeniz gömmeniz falan filan . Tıp tan bu kadar nefret ediyorsanız yazmayın la bu kadar basit. Bazılarının da tamamen ulaşamadığı hedefe çamur atması olarak yorumluyorum açtığı başlıkları. DH de tıp okuyanlarla ilgili başlık açmaktan başka hobisi olmayanlar derneğine üye arkadaşlara tavsiyem kendilerini geliştirebilecekleri güzel bir hobi edinmeleri. İyi akşamlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tıp Başlıklarının Bezdirmesi

-
-
Kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 19 Mart 2021; 4:31:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ula iftira atma bari. geçen sene nerde yazmışım bi göstersene?
bu arada 2018deki trollüklerini ifşalattırma istersen. seni 2018den hatırlıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 11 Mart 2021; 23:57:47 >
burdaki 50 100 kişi yazmasa bile illa başka birisi tıp yazacak ve her zamanki gibi tüm tıp kontenjanları dolacak zaten neden böyle yapıyorlar anlamış değilim belki de sosyal hayatı olmayanlar bilgisayar başına geçip 5-6 saat burada takılıp kendilerine atraksiyon yaratmak için böyle saçma sapan konular açıyor olabilir asıl sorun bu saçma sapan konuları ciddiye alanlarda :D:D
-
benim mesajın altına yazdığınız için sanırım cevap vermem gerekiyor.
ben tıp konusu hiçbir zaman açmadım. hep olan konuların altına kendi gördüklerimi tecrübelerimi pişmanlıklarımı vs yazdım. benim yazılarımdaki ana fikir hep şu
tıpa sadece para kazanma isteğiyle gitmeyin çok üzülürsünüz ve tabiyki aile baskısıyla da gitmeyin çok üzülürsünüz dedim. ilgi alaka olmalı içinizde dedim. ben kendi ünimden görüyorum çocuk mesela matematik okumak istiyomuş ya da mühendislik ama ailesi zorla tıp yazdırmış ve şu an tıpta çok zorluk çekiyor bırakmayı düşünüyor. bunun gibi şeyler anlatmaya çalıştım hep. zaten forumda da tıpı bırakma konularında yazıyorum genelde.
sizin dedikleriniz doğru. ben kendi adıma sadece şunu söyliyim insanlar doğru tercih yapsın diye yazdım sonra üzülmesinler diye. meslek seçimi çok önemli çünkü detaylı araştırmadan gitmek sonra sıkıntı yaratıyor. bu yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 12 Mart 2021; 0:21:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben sana yazmadım aga 2 3 günde bir forumu ziyaret ediyorum sürekli tıp ve mühendisliğe hakaret konuları görüyorum isimlerine bakmadan blokluyorum seni bloklamamışım niye üzerine alındın ki sadece bir serzenişti yazdığım
hocam sizin de öyle düşündüğünüzü sandım da o yüzden öyle dedim. öyle düşünmüyorsanız sorun yok. forumda bana cephe alanlar çok zaten anlam veremiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 12 Mart 2021; 0:36:26 >
Aynen işim gücüm yok bir sene boyunca tıp eleştiri konusu açıyorum.3 4 konu açmışımdır o da tercih dönemiyle şimdi.Konularima kimse düzgün bir argüman sunamıyor o da cabası gerçi tıp isteyen veya okuyan birinden ne bekliyorsam.Değişmeyen sizsiniz asıl trolune aldığım nicklerle aklınızca dalga geçip tıp kazanamamış eveve taşralı evevev mezun evevve diye kendinizi avutun Allah'ın vizyonsuzları sizi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendinigelistirentasrali -- 12 Mart 2021; 7:2:45 >
Mühendisliğe daha zor diyen net kafası basmıyordur
Tıp net olarak daha zor arkadaşlar full ezber her şeyi aklında tutman lazım.mühendisliği bilmem ama mat fizik bence daha kolaydı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

.
|
Kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X