Şimdi Ara

TIP başka bahara mı kaldı İLK 9000E GİREMEZ MİYİM =((((((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben istanbulda güzel bir anadolu lisesinde okuyorum hedefim hep tıp kazanıp okumaktı herkes umutluydu ama ygsde 35bininci oldum ygs1-2 de ortalama aynı sizde ilk 9 bine girip tıp kazanmam çok mu zor nasıl girebilirim ilk 9 bine düzce tıp bile olur moralim çok bozuk çalışasım yok seneye bırakmak istemiyorum :((( lütfen yardım edin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habiref -- 4 Mayıs 2012; 23:45:55 >

• DÜZCE TIP 9 BİNDEN ALMIŞ 9BİNE GİREBİLMEM ÇOK MU ZOR GİREBİLMEK İÇİN ÖZELLİKLE FİZİĞİ NASIL HALLEDEBİLİRİM TAMAMIYLE :S :S YOK MU YARDIM !!!
  • Arkadasim guzel bir anadolu lisesi demissin. Muhtemelen temelin saglamdir. Hemen duzenli olarak uyacagin bir program yap. Fizikten iyi bir konu anlatimi bul o kitaptan gun gun suralar bitecek diye yazarak duzenli olarak ilerle. Her konudan ilk basta 50 soru falan cozerek git. Daha cok konu anlatimina onem ver. Daha sonraki gunlerde iyi bir soru bankasindan konularin bitmis bir sekilde bol soru coz. Hedefin zor ama imkansiz degil. Muhtemelen bir talihsizlik sonucu siralamn dusuk gelmis ama lysde bunu telafi edebilirsin. Hadi hayirli geceler
  • okul güzel her yıl 10-15 tane tıp çıkartıyor odtü itüye de sürüyle insan yolluyo onlara bakınca bende girerim ya tıba diyorum ama netler ortada olmuyor :S evet temelim var ama fizikten değil fizikçimiz müthiş daha iyisini bulamam ama ben fizik özürlüyüm ya :((( okulda yapışcam artık dibine kadının off bunalımdayım :SSSSS neyse sabah cevap veren çıkar herhalde iyi geceler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habiref -- 5 Mayıs 2012; 0:32:30 >
  • güncel.
  • umudunukırmak istemem ama çok çok zor fule yakın yapman lazım aga.Bende geçen sene 38 k daydım ygs de.Lys de en fazla 4-5 yanlış yapman lazım.
  • 38den kaça çektin lys de ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kendi okulumdan örnek vereyim;

çankırı fen lisesi;

2010 ygs derecesi 24k olan biri lys de
    matematik-geeometri toplam 3y 2b
    fizik 1y 1b
    kimya full
    biyoloji full
    6k'ya indirmişti derecesini. yine aynı dönem ygs sıralaması 30k olan biri
    matematiği kaç yaptı hatırlamıyorum ama üstteki kişiden daha iyiydi,
    fizik 1y
    kimya 2y
    biyo 1y
    sıralama 9k
  • Giremezsin ilk 35 bindeki adamlar armut toplamayacaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: habiref

38den kaça çektin lys de ???

39 bin olduğum yerde sayamadım bile bu arada lys netlerim mat 33,75 geo 27,75 kimya 24 fizik 22,75 bio11,25
  • o mat ve biyo fena yapmış sana biyo özellikle...
  • mat girdi biyoloji önemli ddeil katsayısı az ful yapsam 10 puan alırdım fazladan .
  • Okul puanına bağlı. Okul puanın ve temelin iyiyse, sınavda heyecan yapmazsan neden olmasın ??
  • ygs 2 17000. Oldum.
    Okul puanım 64
    tıp kazanmam çok zor de mi arkadaşlar.
    Full yapmam gerekiyor galiba.
    Okul puanı batırıyor beni.
  • seninki zorsa ben gidip atlayım :D
  • Hocam birşeyler söyleyeyim tıp olsun çamurdan olsun mantığıyla tıp yazma. Bir doktorla konuştum özelde fazla para alan doktorların hepsinin en aşağı çapa mezunu olduğunu söyledi yani tıp fakültelerinde de eğitim bayağı bir farkediyormuş. Yıllarını vermiş uzman doktor bir adamın maaşının 4000 TL olduğunu söyledi. Ya çok çalış üst düzey bir yere gir ya da tekrar düşün. Düşün ki bunun zorunlu devlet hizmeti var bölüm sonu canavarı gibi TUS'u var yani iyice bir irdele derim. Emeklerinin karşılığını tam alamayabilirsin ki bunlardan da öncesi tıp kazanmak ta okumak ta başlı başına belaymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: habiref

arkadaşlar ben istanbulda güzel bir anadolu lisesinde okuyorum hedefim hep tıp kazanıp okumaktı herkes umutluydu ama ygsde 35bininci oldum ygs1-2 de ortalama aynı sizde ilk 9 bine girip tıp kazanmam çok mu zor nasıl girebilirim ilk 9 bine düzce tıp bile olur moralim çok bozuk çalışasım yok seneye bırakmak istemiyorum :((( lütfen yardım edin...

Bi tanıdığım gecen yıl 16 binden bile girmisti ...sen ne yaptın çekebildin mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • habiref H kullanıcısına yanıt
    Hocam sonuç olarak neresini kazandın merak ettim de
  • Abov ben bu basligi actigimi unutmustum. Sonuc malum tip olmadi. Biyomuhendislik oldu mezun olmama ramak kaldi ve bogazici biyomedikal muhendisligine yuksek lisans icin kabul alindi. Ve iyiki de tip olmamis suan cok arkadasim var tip okuyan ben okadar dayanamazdim tipta :) basarisizlik gibi basladi ama guzel geciyor cok sukur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • habiref H kullanıcısına yanıt
    hangi üniversite hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.