Şimdi Ara

TİP 7 ve TİP 23 Geldi Sokağıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sokağımın başına TİP 7 (23 e göre bayağı büyüktü) ve Tip 23 (küçük dolap) geldi sokağıma. İki dolabı da yan yana koymuşlar cadde üzerine. Bana uzaklığı 50 metre falan aşağı yukarı uzaklıkları.

Tip 7 yazan dolabın üstünde 140 HS gibi bir şeyler yazıyordu benim evimdeki ankastre kutusuna baktım o da 140 ile başlıyor ama harfler aynı değil. Yeni kurulan Tip 7 dolabındaki kodla aynı fakat harfler tutmuyor benim ankastredeki.

Halihazırda Türknet kullanıyorum hemen aradım türkneti 4-5 gündür kanser oldum hattımı hala geçiremediler fakat DSL ışığım gitti bugün hala yanmıyor. Altyapı sorgulamada 75 megabite kadar alabileceğim gözüküyor.

Evim müstakil, sizce ben bu hızları ve üstünü alabilir miyim? Bu dolaplardan yararlanabiliyorsam eğer sizce müstakil eve fiber de çekerler mi ? Sonuç olarak tip 7 ve 23 sokağımın hemen başında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelanchoLy - Man -- 18 Mayıs 2021; 23:29:49 >

• Hattın 1-2 gün içinde dolaba taşınacaktır. çok rahat 100mbit alırsınız. Ve evinize fiber hayal etmeyin gelmez. O kutular konmayan yerlerde eve fiber geliyor. O kutu kondu mu eve fiber çekilmez demektir.

ASLA FİBER GELMEYEN ADAMIN HİKAYESİ
  • miskindvd kullanıcısına yanıt

hocam ben yaklaşık 15 yıldır 11 megabit internet üstünü göremedim evimde. 100 megabit benim için çağ atlama olur. fiber varsın olmasın napalım  

Sizce evin bakır kablosunu cat 6 ile değiştirmeli miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelanchoLy - Man -- 19 Mayıs 2021; 2:1:39 >

Şimdiden değiştirmenize gerek yok. Eğer yeni dolap aktif olduğunda VDSL olarak 60mbit üstüne çıkamazsanız değiştirirsiniz. Mesela ben 35 senelik kablolar ile 100mbit alıyorum. Zamanında çok kaliteli yapılmış.

ASLA FİBER GELMEYEN ADAMIN HİKAYESİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.