Umarım başka ISS kullanıyoruz diye port aktarmama durumu yapmazlar... |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 18 Ağustos 2021; 9:21:50 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 18 Ağustos 2021; 11:49:37 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 18 Ağustos 2021; 13:28:9 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bugün hız sorunumla ilgili TT ekibinden biri geldi. Bulunduğum bölgeye toplam 96 tane saha dolabı koymuşlar. Aktif olanlar sadece altyapı üzerinden gözüküyor dedi. En geç 1.5 ay sonra hepsi tamamlanacakmış. Ek olarak her ISS'de farklı hız göstermesinin sebebi, portların anlık olarak dolu olup olmamasıyla alakalı. VDSL port dolunca, ADSL üzerinden verebileceği hız yazıyor. |
Benim bağlı olacağım tip-7 kutusunda sabah çalışma başladı internet gitti. Akşam gelmeyince gittim kutunun önünde bir çalışan yakaladım, aktarım bitmiş internet gelmediyse arıza kaydı bırakın dedi. Mecbur arıza kaydı bıraktık. |
|
|
Öyle bir ayar bulamadım hocam. Snr ayarı var benim modemde 100 lük pakete geçtim 12 db'de 88 mbps kilidine takılıyorum yani 100 mbps rahat kaldırıyor hat 100 metreden. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 20 Ağustos 2021; 21:35:4 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet hocam 88 kilidi en meşhuru 79, 88 diye gidiyor. Eve gelen hattın sağlamlığı burada önemli oluyor 8 db sınır denilse de değil mesela ben 3 db'ye kadar düşürüp kopma yaşamadan kullanıyorum kimisi 8 db'de bağlantıyı kaybediyor. Bu avantaj bana ekstra 10-20 mbps yüksek hız aldırtıyor. |
Hayırlı olsun. Değerlerin güzel gözüküyor. Eski değerlerini hatırlıyor musun peki? Birde hangi mahalledesin? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JONx -- 20 Ağustos 2021; 23:9:27 > |
|
Anladım, umarım bizim buraya da yakın zamanda gelirler. Son olarak şeyi soracağım. Kesinti kaç saat sürdü? |
|
Öğlen 2'den beri internet kesik. İnterner ışığı hiç yanmıyor. Genel bir arıza var dediler ve yarın öğlen gelecekmiş. Dolaplarla ilgili olabilir mi bu olay? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |