Türk Telekom Arıza Sorunu Ankara Fatih
Arkadaşlar dün öğleden beri Ankara Fatih bölgesinde internet kesik. 28 Ağustos'a kadar yokmuş internet. Detaylı bilgisi olan var mı? Neyin arızası mevcut? TT detaylı bilgi vermiyor.
Tip-7 Saha Dolabı Aktiflik Sorunu
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2 ay önce TT 120 metre öteme tip-7 saha dolabı koydu. Yaklaşık 1 hafta önce dolaptan fan sesi gelmeye başladı. Altyapı sorgulama sitelerinde ise 120 metre, 79 MBPS'e kadar hız alabileceğim çıktı. Daha sonra kullanmış olduğum Vodafone Net üzerinden altyapı sorgulaması yaptırdım. Bana 50 MBPS'e kadar hız alabileceğimi söylediler. Tamam dedim, paketimi yükselttim. Paket aktif oldu ve hız testi yaptığımda aldığım hız maksimum 26-27 MBPS çıktı. Daha sonra arıza kaydı açtırdım ve TT saha ekipleri gelip ankastreden kontrol sağladı. Maksimum 30 MBPS'e kadar hız alabileceğimi söylediler. Şimdi bu saha dolabı aktif olduğu halde ben neden bu kadar düşük hız alıyorum? İç tesisat kontrolünü yaptılar ve problem olmadığını söylediler. Ek olarak saha dolabının aktif olmadığını söylediler. Çok garip değil mi?
Hat Değerlerim Nasıl VDSL
Merhaba arkadaşlar. VDSL 24MBPS kullanıyorum. Santrale olan uzaklığım 700 metre. Hat değerlerim nasıl, bilgili arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 27
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.758 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar