Şimdi Ara

Tip-7 Genişbant Erişim Kabini. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
9.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bertu190700

quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

quote:

Orijinalden alıntı: bertu190700

quote:

Orijinalden alıntı: Vegabond81

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

İkiside 5 karakterli boşver zaten. Fiber-Vdsl2.

Vdsl2 geçince başka modem almalısın diyecekler ama bilmiyorum. Bu adsl değerleri ile vdsl sinyal değerleri farklımı olur.?

Tip-7 Genişbant Erişim Kabini.

kardeş bazı modemler destekliyor mesela ben adsl im modem airties fiber modemi 1000mb ye kadar heralde

piyasadaki modemler 100mbite kadar destekler. 1 gbps alırsan superonlinedan özel modem veriyorlar.

tam bilmiyom ama babamların iş yerinde 1000mbps ama aynı modem evdekiyle??

Cevap yazmıcam. Boşuna uğraştırma

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Buralarada beyaz kapaklı ama eski birçok dolaba aynı broşorü yapıştırmışlar. Ha, 200 liradan fazla para verip TTNET'in yalakası ve arka bahçesi olan Vdsl2 modem tekelcisi Airties'dan mal alır mıyım derseniz, HAYIR!

Niye abi airties'in çok kaliteli modemleride var.

TTNET'e müşterinin evine giriş kapısı sunmak ve dandik kablosuz ağ performansı sağlamak konusundaki kaliteleri tartışılmaz. En azından bunlar benim tecrübelerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faststyla94

quote:

Buralarada beyaz kapaklı ama eski birçok dolaba aynı broşorü yapıştırmışlar. Ha, 200 liradan fazla para verip TTNET'in yalakası ve arka bahçesi olan Vdsl2 modem tekelcisi Airties'dan mal alır mıyım derseniz, HAYIR!

Vdsl için Hauwai kullanmaktayım gayette memnunum

Hangi model ve kablosuz performansı nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emo5313

quote:

Usta Vdsl değerlerin süper. Sen daha önce Adsl kullandınmı değerlerin nasıldı.?

Evet kullandım o zamanki dsl hat zayıflamam Download 5 upload 2 olarak gözüküyordu.

Onun öncesine gidersek dslam kabin konmadan önce santrale uzaklığım 3.2 km idi hat zayıflamam 48 di ve maksimum 1 mbps veriyorlardı ve o yüzden telekomun bilen biliyor Gayrettepeteki g.müdürlüğüne gidip dilekçe vermişliğim var.

Çok çektirdi bu lanet firma halende devam ediyor hız konusunda değil şu an ama akk belası ve devamlı artan fiyatlar canımızdan bezdirdi..

Sizin Adsl kullanırken hat zayıflamanız 5 ise vdsl sinyali verilince 0 olmuş. Benim Adsl hat zayıflaması şuan 10 Vdsl sinyali verilmiş olsa demekki bende de zayıflama 5 falan görünür sanırım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

quote:

Orijinalden alıntı: emo5313

quote:

Usta Vdsl değerlerin süper. Sen daha önce Adsl kullandınmı değerlerin nasıldı.?

Evet kullandım o zamanki dsl hat zayıflamam Download 5 upload 2 olarak gözüküyordu.

Onun öncesine gidersek dslam kabin konmadan önce santrale uzaklığım 3.2 km idi hat zayıflamam 48 di ve maksimum 1 mbps veriyorlardı ve o yüzden telekomun bilen biliyor Gayrettepeteki g.müdürlüğüne gidip dilekçe vermişliğim var.

Çok çektirdi bu lanet firma halende devam ediyor hız konusunda değil şu an ama akk belası ve devamlı artan fiyatlar canımızdan bezdirdi..

Sizin Adsl kullanırken hat zayıflamanız 5 ise vdsl sinyali verilince 0 olmuş. Benim Adsl hat zayıflaması şuan 10 Vdsl sinyali verilmiş olsa demekki bende de zayıflama 5 falan görünür sanırım..

Alıntıları Göster
    Bize de gelse... :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: faststyla94

quote:

Vdsl için Hauwai kullanmaktayım gayette memnunum

Hangi model ve kablosuz performansı nasıl?

32 mbit Hattım var (Goonet ISS) kablosuzda 28 falan oluyo hız olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

En büyük asker bizim asker Nasıl gidiyor ?
  • quote:

quote:

Asker.? Şafak kaç..:) ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Gaziosmanpaşa 2.bölge müdürlüğü bana 15dk uzaklıkta. Dilekçe versek etki edermi ? Direk bizde ordan alıyormuşuz interneti.
  • quote:

quote:

quote:

Gaziosmanpaşa 2.bölge müdürlüğü bana 15dk uzaklıkta. Dilekçe versek etki edermi ? Direk bizde ordan alıyormuşuz interneti.

Hocam öncelikle müdürlükler santral hizmeti görmüyor. Müdürlüğe hat sahibi dilekçe verebilir hızla ilgili. Eğer saha kodunu biliyorsan bağlı olduğun santralden hızla ilgili bilgi alabilirsin. Bilmiyorsanda sıkıntı yok numaranı söylersin yardımcı olurlar.

Not : Istanbulda iki tane baş müdürlük var birisi anadolu yakasında birisi gayrettepede. Bunlar aynı zamanda bölge müdürlükleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 28 Mart 2013; 13:45:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-733E6E0F7

quote:

quote:

quote:

Hocam öncelikle müdürlükler santral hizmeti görmüyor. Müdürlüğe hat sahibi dilekçe verebilir hızla ilgili. Eğer saha kodunu biliyorsan bağlı olduğun santralden hızla ilgili bilgi alabilirsin. Bilmiyorsanda sıkıntı yok numaranı söylersin yardımcı olurlar.

Not : Istanbulda iki tane baş müdürlük var birisi anadolu yakasında birisi gayrettepede. Bunlar aynı zamanda bölge müdürlükleri.

Alıntıları Göster
    Telekom müdürlüğü Gaziosmanpaşa. ttnetten isteyince bilmiyoruz diyorlar. Orayada uğramak şart oldu.

Hacım , bu benim hattın eski hali snr 17.2 ye kadar cıkıyordu. Şimdi şuanki hali gördükce arabayla saha dolabına vurasım geliyor

Buda 9415den bir kare..

Şuanki durum :

Gelen Giden
    ADSL Hızı(Kb/s): 5579 799
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 6592 1119
    SNR Sınırı (dB): 12.0 18.1
    Hat Zayıflaması(dB): 38.0 20.4
    Güç (dB): 19.3 12.4

20 dk laf anlata anlata 4mbitten 6mbite çektirdik. yok kopar o bu şu bu sert konusunca ayarladı eleman. 5991 üstüne cıkamıyoruz şimdide. Acaba her yerde en az mutlaka 8mbit kullanan biri var diyerekten 8emi cektirsem.

edit : arabayla saha dolabına vursak ceza yermiyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightningRaven -- 28 Mart 2013; 13:51:41 >

• quote:

Telekom müdürlüğü Gaziosmanpaşa. ttnetten isteyince bilmiyoruz diyorlar. Orayada uğramak şart oldu.

Hacım , bu benim hattın eski hali snr 17.2 ye kadar cıkıyordu. Şimdi şuanki hali gördükce arabayla saha dolabına vurasım geliyor

Buda 9415den bir kare..

Şuanki durum :

Gelen Giden
    ADSL Hızı(Kb/s): 5579 799
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 6592 1119
    SNR Sınırı (dB): 12.0 18.1
    Hat Zayıflaması(dB): 38.0 20.4
    Güç (dB): 19.3 12.4

20 dk laf anlata anlata 4mbitten 6mbite çektirdik. yok kopar o bu şu bu sert konusunca ayarladı eleman. 5991 üstüne cıkamıyoruz şimdide. Acaba her yerde en az mutlaka 8mbit kullanan biri var diyerekten 8emi cektirsem.

edit : arabayla saha dolabına vursak ceza yermiyiz ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu kabinlerden evimin 3 tarafında da var. İkisi 2 yıldır aktif birisi daha yeni takıldı ama çalışıyor mu henüz bilmiyorum. Herkes çatır çutur vdls'e geçiriyorlar beni geçirmemelerinin sebebi ne olabilir? Acaba daha taahhütüm mü var desem alakası bile yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ziyadesiyle

Arkadaşlar bu kabinlerden evimin 3 tarafında da var. İkisi 2 yıldır aktif birisi daha yeni takıldı ama çalışıyor mu henüz bilmiyorum. Herkes çatır çutur vdls'e geçiriyorlar beni geçirmemelerinin sebebi ne olabilir? Acaba daha taahhütüm mü var desem alakası bile yok

Alıntıları Göster
    Acaba zeki müren de bizi görecek mi

DSL Noise Margin:    16.9 dB      14.5 dB 
    DSL Attenuation: 51.0 dB 27.7 dB

• quote:

Orijinalden alıntı: adsizjpg

Onasıl oluyor senin ozaman o kabinlerden birine bağlı olman gerekiyor.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccandan

Acaba zeki müren de bizi görecek mi

DSL Noise Margin:    16.9 dB      14.5 dB 
    DSL Attenuation: 51.0 dB 27.7 dB

İnşallah..
  • Heryerde bundan mi yapacaklar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

Heryerde bundan mi yapacaklar?
    Tekirdağ - Çorlu'da her sokağın başında bu kutulardan var. Hatta annemlerin apartmanın içinde bile TTNET Fiber kabini var. Ancak telefonla aradığımda hala aktif olmadığını, aktif olunca zaten otomatik olarak fiber altyapısına geçirileceğimizi söylüyorlar. Bekliyoruz bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniactolga

Tekirdağ - Çorlu'da her sokağın başında bu kutulardan var. Hatta annemlerin apartmanın içinde bile TTNET Fiber kabini var. Ancak telefonla aradığımda hala aktif olmadığını, aktif olunca zaten otomatik olarak fiber altyapısına geçirileceğimizi söylüyorlar. Bekliyoruz bakalım.

Bir bizdemi yok
  • quote:

quote:

Bir bizdemi yok

olacak inşallah..

• quote:

quote:

Bir bizdemi yok

Alıntıları Göster
    @LightningRaven

Bağlı olduğunuz müdürlükten bahsediyorsunuz . Tabiki hat sahibi oraya dilekçeyle şikayette bulunabilir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.