Abartmıyorum 10 dakikadan daha az sürede bu ekranla karşılaştım. Yaklaşık 7-8 dakika olması lazım. ![]() |
Tinder Fake Kız Profili Açtım

-
-
-
O az bile
Zamanında Facebook a tek foto ile bildirim den dolayı telefon um kitlenmeşti numara koymak gibi hata yapmıştım 🙇🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: run...rabbt
O az bile
Zamanında Facebook a tek foto ile bildirim den dolayı telefon um kitlenmeşti numara koymak gibi hata yapmıştım 🙇🏻İlginç. Ben bu kadar geleceğini tahmin etmiyordum. Bir günde 50 civarı bir etkileşim bekliyordum. Sonuçlar beni şaşırttı 7-8 dakikada 99+ beğeni aldım. Üstelik gece vaktinde oldu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: benimkucukbebegimİlginç. Ben bu kadar geleceğini tahmin etmiyordum. Bir günde 50 civarı bir etkileşim bekliyordum. Sonuçlar beni şaşırttı 7-8 dakikada 99+ beğeni aldım. Üstelik gece vaktinde oldu.
Alıntıları GösterBirde gelen mesajları çek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fake kız hesapları açtığımdaki o gelen mesajları etkileşimi beğenileri görünce ağzım açık kalmıştı ciddiyim gözlerime inanamadım üstelik aşırı çirkin ve obez kadınlar kullanmıştım
-
Havalar da ılıdı biraz sanki, oyşşş.
Tinder ne ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Adorer
Tinder ne yaHızlı alev alan malzemelere denir
Günaydın kardeş
Çoğu sağa atarken bakmıyor bile sadece sağ sağ sağ yapıyor sonuç bu
-
reddit'te de bir çirkin yaşlı obez ve hiv'li(bunu açıkça belirtmiş) bir profil açmıştı ona rağmen mesajlar gelmiş
-
Sildim hesabı ama sohbet klasikti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X