Şimdi Ara

Tinder'da 1 Haftada 20 Kişiyle Eşleştim Ama..(29 Haziran Edit: Rus Kızla Hüzünlü Ayrılığımız-Son) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
186
Cevap
9
Favori
35.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Evil Chuck Bundan sonra biraz daha çabuk davranıyim madem hocam

@07kubi07 Hocam böyle tipler dolu. Sadece muhabbet için kullandığını söyleyen birkaç kız vardı zaten..

@fakir misin nesin defol Yaş 20 olduğu için rakiplerimin mesleği olduğunu pek düşünmüyorum hocam.. İzmir'de kullanıyorum ben de bakalım ekmek çıkacak mı. Bu arada yaz geldiği için yabancılar da gelmeye başladı, sağlam olanları sağa kaydırıyorum..Onlardan daha da umutluyum

@Ay Adam Hocam daha kızı ölçüp biçmeden direk konuya dalmak başarısızlıkla sonuçlanır gibi geliyor bana.. Uzun konuşma da değil 1-2 saat dolu dolu konuştuktan sonra illaki konu oraya gelecek zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyanocita -- 19 Haziran 2017; 3:36:48 >

• bu uygulamalardan hayır mı gelir ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurney5

bu uygulamalardan hayır mı gelir ya.

hayır bilmem de karı geliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perey Jackson kullanıcısına yanıt
    Hayırdır kardeş içerlemiş gibisin

• quote:

Orijinalden alıntı: Cyanocita

@Evil Chuck Bundan sonra biraz daha çabuk davranıyim madem hocam

@07kubi07 Hocam böyle tipler dolu. Sadece muhabbet için kullandığını söyleyen birkaç kız vardı zaten..

@fakir misin nesin defol Yaş 20 olduğu için rakiplerimin mesleği olduğunu pek düşünmüyorum hocam.. İzmir'de kullanıyorum ben de bakalım ekmek çıkacak mı. Bu arada yaz geldiği için yabancılar da gelmeye başladı, sağlam olanları sağa kaydırıyorum..Onlardan daha da umutluyum

@Ay Adam Hocam daha kızı ölçüp biçmeden direk konuya dalmak başarısızlıkla sonuçlanır gibi geliyor bana.. Uzun konuşma da değil 1-2 saat dolu dolu konuştuktan sonra illaki konu oraya gelecek zaten

internette ssleri de var hocam, normalde selam selam dendikten sonra kiz adres atiyor. hani benim onu demem size degil turkiyeye, burada o isler oyle yurumediginden siz istediginizi yapin

• Ay Adam kullanıcısına yanıt
    Hocam Türk kızın amacı tamamen o olsa da "o..." olarak damgalanmamak için illaki naz yapar biraz.. Bakalım şimdilik kesin bir atraksiyon olmadı..Hiç olmazsa erasmusta denerim
  • tip pm.
  • Bende baya bir eslesme alıyorum, bende baya bir kızla konustum sayılır ama senin misal benimki de. Onlar yazmıs olsa bile muhabbet hem yarıda kesiliyor hemde direk takılalım mı falan deyince de, seni daha tanımıyorum ki falan filan nazları yapıyorlar. Ama fake gps programı ile dünyanın çesitli yerlerinden kadınlarla eslesiyorum. Hocam böyle bir sey yok yani... hem fizikleri baya iyi, hem bakımlılar, hemde laga luga yok beğendiyseniz direk konusup bulusuyorsunuz. Yabancılarla deneyin ama su var yabancılarda pek muhabbet etmiyor yani size burada ne kadar kalacaksınız diye falan soruyor. Eğer insanları tanımak için buradayım deyince daha pek yazmıyorlar.
  • quote:

Hocam Türk kızın amacı tamamen o olsa da "o..." olarak damgalanmamak için illaki naz yapar biraz.. Bakalım şimdilik kesin bir atraksiyon olmadı..Hiç olmazsa erasmusta denerim

Ne zaman hocam erasmusun, ben de martta almanyadayım inş 1 dönem

• Evil Chuck kullanıcısına yanıt
    Hocam sınava girip gitme hakkı kazandım fakat ne zaman gideceğim benim isteğime kalıyor.. Ya şubat mart gibi giderim ya da bir sonraki seneye kalır
  • RiddLeR? kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam yabancılar genelde hızlıca işi pişirmek istiyor .. Bir ara Londra yapmıştım konumu..Hepsi mi bakımlı güzel olur arkadaş..Sonra yine TR yaptım ve içim burkuldu
  • Tinderda 3 kisiyle icraatim oldu yukarida arkadasin dedigi gibi olaya hemen girceksin oyle uzun uzun mesaja gerek yok.Yani mantikli dusunursen bu uygulamanin kullanim amaci belli kizlarda bunu cok iyi biliyor ama cevre baskisindan icindekini disari yansitamiyolar biraz onlarin dilinden anlaman lazim.Sana önerim swarm kullan orda kisileri ekledikten sonra bi muddet takibinde ol sonra yavas yavas muhabbete basla devami geliyor ben o program ilk ciktigindan beri kullaniyorum hala meyvesini yiyorum bulusup icraat yaptigim kiz sayisini hatirlamiyorum bile

• 100 ü geçik kızla eşleştim 3-5 i ilk mesajı attı :) bende ilk mesajı atmıyorum, eşleşmeler öyle duruyor.
  • Kardeşim siber seks sitesi değil orası. Reelde buluşmaya çekiceksin direkt. Yok en sevdiğin renk yok breaking bad yok bu ülkenin hali neymiş. Direkt buluşma. Zaten tipine göre mesaj atılıyor. Senin sevdiğin şeylere göre değil :)

• 20 eşleşme çok iyi ben o kadar alamıyom. Tinder'daki ilk resminizi atarsanız sevinirim pm'den. Nasıl bir fotoğraf olduğunu çok merak ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın hocam birkaç saat önce yeni eşleştiğim biriyle kısa bir sohbet ettik.. Daha sonra fal konusu açtı ordan da kahve içmeye bağladım. Buluşmayı ayarladım bakalım nasıl olacak. Sonucu buraya yazarım.

Swarm bi ara kulanıyordum fakat 2 senedir açmadım bile. İşe yarama ihtimali nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyanocita -- 19 Haziran 2017; 9:48:23 >
  • quote:

Haklısın hocam birkaç saat önce yeni eşleştiğim biriyle kısa bir sohbet ettik.. Daha sonra fal konusu açtı ordan da kahve içmeye bağladım. Buluşmayı ayarladım bakalım nasıl olacak. Sonucu buraya yazarım.

Swarm bi ara kulanıyordum fakat 2 senedir açmadım bile. İşe yarama ihtimali nasıl?

Hadi beline kuvvet aslanım

• Günceel
  • Geçen hafta Tinder'dan bir kızla buluştum, ciddi ilişki aradığını anladığım an saldım. Mutlu sonla da bitemedi Türkiye'de biraz zor, resmi olmayan kıza bile like atan bir güruh var. Kızlar bu yüzden çok seçici oluyor. Muhabbeti ortada bırakıyorsa ya sıkılmıştır ya da daha iyisini bulmuştur.
  • Beyler selam,

Tinder'da 100 120 tane eşleşmem vardır. Genel olarak kızlar ilk mesajı atmak istemiyor. İlk mesajı siz atacaksınız o allahın emri yani.

Hızlı tecrübelerimizi anlatıyım. Kızla eşleştikten 3 saat sonra falan bugun evde tekim aslında gelsene diyip allahın unuttuğu yere çağırmıştı. Allaha şükür böbrekler sağlam güzel bi gece geçirmiştik. Ama bi daha hayatta gitmem sokakta sokak lambası bile yoktu yani

Sonra bi kız bi gece takıldıktan sonra gecenin sonunda senle bi daha görüşmeyeceğim çünkü sen benim tek günlük sevgilimdin demişti. Her yerden engellemişti.

Buluştuktan sonra ya ben ciddi ilişki arıyorum aslında diyen bi kız vardı. Tinderda kız arayan erkeğe ne kadar güvenecekse.

Bi avrupa ülkesinde yine bi kızın evine gitmiştim. Kız niyeti baya bi bozunca evden apar topar kaçmak zorunda kalmıştım.

Daha bi çok olayım vardır da beni en çok etkileyen olaylar bunlardı. Şimdi ise kullanıyorum da eski heyecanım yok tamamen can sıkıntısından. Eşleşince öyle geyik döndürüyorum o kadar. Tavsiye olarak da benim gördüğüm çok samimi yazışmayın ilk başta ilk başta cool girin sonra muhabbet ilerledikçe biraz ayarlarsınız. Gördüğüm kadarıyla kızlar kendine aşırı güvenen erkeklerden ve çok sırnaşık tiplerden hoşlanmıyor. Tabi fotolarınızı da iyi seçin.

Sorunuz varsa cevaplayabilirim. Hadi aslanlarım göreyim sizi başarılar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.